Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

50Liefde ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

7.45
7.45 0 10
49 reviews
86% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2019-03-11 14:35:38
2 maanden geleden
10 10 0
Goedemiddag, Ik ben erg tevreden met 50liefde al zeg ik het zelf. Het feit dat je kan chatten met mensen die geen abonnement hebben zegt veel vind ik zelf. Je koopt als het ware credits voor deze mensen. Zo kwam ik in contact met Paul. Niet gekozen voor een jaar abonnement maar wel voor 6 maanden, dit kostte me €24.99,- per maand. Je komt gewoon heel gemakkelijk in contact met andere mensen, dus wat dat betreft een dikke prima.
Rapporteren
2019-03-05 13:51:19
3 maanden geleden
8 10 0
Goedemiddag, Geslaagd! Daar ga ik niet om heen draaien, het is me gelukt om een lieve mooie en zorgzame man te vinden die echt bij me past. In het verleden vaak de mist in gegaan, maar dit voelt echt vertrouwd en goed. Veel mensen weten niet dat je een maand abonnement kan nemen. Je kan dan even kijken of het wat voor je is, dat heb ik ook gedaan. Je krijgt namelijk 14 dagen bedenktijd hier. Ideaal! Lang verhaal naar een kort verhaal: Leuke ervaring en het duurde slechts 4 maanden. Dag in dag uit actief gebruik maken van 50liefde heeft toch uiteindelijk zijn vruchten afgeworpen.
Rapporteren
2019-02-25 13:46:29
3 maanden geleden
9 10 0
Hallo, Ik wil gelijk even aanhaken op de reactie van Gijs, ik heb dit ook zo mogen ervaren. Je koopt als het waren VIP credits waarmee je in contact komt met de niet premium leden. Ideaal als je gewoon even wil kijken hier. Ik was wel nieuwsgierig welke leden er nog geen lid waren. Daar kom je er echt zat tegen! Ik ga het verhaal niet te lang maken, hij komt ongeveer overeen met die van Gijs. Een mooie feature op een mooie website. Bedankt
Rapporteren
2019-02-18 13:51:11
3 maanden geleden
8 10 0
Erg fijn ervaren hier! Het is niet voor niets dat ik hier gebruik van heb gemaakt. Abonnement van 6 maanden was voor mij voldoende. 24,99,- per maand en je bent in principe klaar. Klinkt misschien makkelijk omdat ik een nieuwe partner heb kunnen vinden in die tijd, maar het is echt zo. Geen spijt!
Rapporteren
2019-02-06 14:27:45
3 maanden geleden
10 10 0
Anneke en ik. Dat kan ik nu wel zeggen op deze manier. Het is heel erg goed bevallen allemaal. Op het begin nam ik een membership voor 1 maand, daar heb je 14 dagen bedenktijd om op te zeggen of niet. Dat was voor mij genoeg om te beslissen dat ik door wilde! Gekozen voor 6 maanden abonnementje en ik kon gewoon super veel plezier maken. Het mooie ook van 50liefde is dat je ook als VIP member (dus iemand die een abonnement heeft) , vip credits kan kopen om met free members in contact te komen. Zo leerde ik Anneke kennen, zij kan dan 1 gratis bericht terug sturen. Zo zie je maar dat 1 zin al wonderen kan doen! Haha
Rapporteren
2019-02-04 12:57:25
3 maanden geleden
8 10 0
Goedemiddag allemaal, ook mij is het gelukt om hier een schitterende ervaring te mogen opdoen. De ontmoetingen die ik hier gehad heb zijn echt super goed gegaan. Het is wel belangrijk om hier een keus te maken want als je iemand heb gevonden die jouw smaakt heeft, dan is het moeilijk kiezen. Kortom, mooie ervaring voor slechts 17,99 per maand. En binnen een jaar kan ik uit ervaring zeggen, heb je succes!
Rapporteren
2019-01-29 13:13:28
4 maanden geleden
10 10 0
Goedemiddag allen, Ik ben zeer te spreken over deze datingsite. Het is erg gebruiksvriendelijk en je hebt binnen enkele minuten een account aangemaakt. Gekozen voor een 3 maanden abonnement - 29,99 per maand. Acceptabel! Daarna leuk contact gehad met verschillende vrouwen. 3 ontmoetingen waarvan de laatste nu mijn nieuwe partner is! Ik kan dus met trots deze datingsite aanbevelen en zeggen dat het voor mij gewerkt heeft. Groetjes, ian
Rapporteren
2019-01-18 11:12:39
4 maanden geleden
9 10 0
Ik heb hier zeer prettig kunnen daten. De negatieve reacties die ik hier en daar lees vind ik naar mijn mening een beetje overdreven. 24,99 voor 6 maanden en ik was er klaar voor. na deze 6 maanden had ik ook een nieuwe partner. Conclusie.. gewoon betrouwbaar.
Rapporteren
2019-01-15 13:16:48
4 maanden geleden
8 10 0
Goedemiddag, Om gelijk met de deur in huis te vallen. Ik ben erg positief over deze datingsite. Ik lees reacties van mensen die ook negatieve reacties hebben gezien, deze heb ik overigens zelf ook gezien. Ik denk dat het per persoon verschilt. Ik heb nergens een nare ervaring gehad op de website. Het aanmelden is binnen enkele minuten gebeurd. Daarna kan je gewoon even rond kijken op de website hoe je het precies bevalt. Dit heb ik ook gedaan, toen besloten om een 6 maanden abonnement te nemen. Kostte me 24,99 per maand. Aanrader. Ik zal voor de rest geen verhaal typen, het enige wat ik kan meegeven is dat senioren het gewoon moeten proberen. Bij mij heeft het gewerkt. Een tevreden klant
Rapporteren
2019-01-10 19:22:26
4 maanden geleden
9 10 0
Hey hey, Om te beginnen wil ik gelijk positief met de deur in huis vallen. Erg veel mensen zitten wat negatiefs neer over 50liefde, maar dat vind ik niet helemaal terecht. Het sprak allemaal wel voor zich, 6 maanden abonnement afgesloten voor 24,99 per maand. Onbeperkt toegang tot alle functies e.d. Na 5 maanden een nieuwe liefde gevonden. Net zoals ik 56 jaar en staat nog jong in het leven. Kan het jullie senioren ook gewoon aanbevelen.
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
7.45
Bekijken
Beoordelen

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ervaring/public_html/wp-includes/functions.php on line 3730