Telecom Dating Vakantie Verzekeraars Energie Webshops

50Liefde ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

50Liefde
7.08 / 0 10
Er zijn 30 ervaringen toegevoegd
50Liefde ervaring toevoegen Lees alle 50Liefde ervaringen

30 50Liefde ervaringen

Start aan je beoordeling van 50Liefde
Klik hier om je beoordeling te geven
10 / 100
Beoordeeld op 20-10-2018 door
Hoi hoi,

toch even melden dat ik zeer tevreden ben over deze datingsite. 50liefde maakt het meer dan waar en is echt een aanrader voor andere senioren.

Mijn huidige man, die ook op 50liefde zat, heeft er maar een half jaar gebruik van gemaakt voor hij mij tegenkwam. Ikzelf 4 maanden.

Super makkelijk, overzichtelijk en veel actieve mensen. dat verdiend ook een goede beoordeling.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 19-10-2018 door
Hallo allemaal,

ik ben sinds mijn 50e weduwe geworden. Dit heb ik 8 jaar lang kunnen volhouden om het zo maar eens te zeggen. Altijd gedacht dat een andere man het niet kon waarmaken bij mij, maar toch merkt ik dat ik echt een partner miste.

Ben dus eigenlijk wanhopig op zoek gegaan naar een nieuwe partner. Waarbij ik uitkwam bij 50liefde. Een aangename datingsite die het mogelijk maakt om echt een partner te vinden.

Het duurde 3 maanden voor ik leuk en intensief contact had met Marco. Sindsien zijn we een stel en erg gelukkig!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 14-10-2018 door
Goede datingsite. Voor mij erg makkelijk te gebruiken en het doet wat je verwacht. Een nieuwe partner vinden zoals ik.

Na lang onderzoek te hebben gedaan, en echt de kat uit de boom gekeken te hebben, heb ik toch besloten om te gaan daten met diverse vrouwen om te kijken of het klikt.

Erg leuke ervaring als je het mij vraagt en gelukkig zat er een vrouw tussen die ik tegenwoordig mijn huidige partner kan noemen. Dankzij de gebruiksvriendelijkheid en leuke suggesties wordt het je makkelijk gemaakt om een nieuwe partner te kunnen vinden.

Bedankt! Wij gaan verder genieten
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 08-10-2018 door
Ik werd eindelijk in mijn waarde gelaten als een senior. Veel mensen hebben er iets op tegen naar mijn gevoel. Maar bij deze website komt iedereen bij elkaar met dezelfde interesses. Op en top steekt deze website in elkaar. Ben dus erg tevreden met de service, kwaliteit en vooral het aanbod.

Genoeg vrouwen om contact mee te leggen. Sociale contacten zijn voor mij als 60+ erg belangrijk en daar kom je niet van te kort op deze leuke datingsite. Ben in contact gekomen met een vrouw die mij heel erg wist te overtuigen om een leuke tijd met haar te gaan beleven.

Kan ook wel kloppen want we zijn sinds een maandje bij elkaar en zijn heel erg gelukkig samen. Maaike en ik zijn allebei uit 1958 en hebben veel dingen met elkaar gemeen.

Al met al een aanrader voor andere 50 plussers als ze op zoek zijn naar leuk contact of een nieuwe partner.

Jan
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 08-10-2018 door
Ik werd eindelijk in mijn waarde gelaten als een senior. Veel mensen hebben er iets op tegen naar mijn gevoel. Maar bij deze website komt iedereen bij elkaar met dezelfde interesses. Op en top steekt deze website in elkaar. Ben dus erg tevreden met de service, kwaliteit en vooral het aanbod.

Genoeg vrouwen om contact mee te leggen. Sociale contacten zijn voor mij als 60+ erg belangrijk en daar kom je niet van te kort op deze leuke datingsite. Ben in contact gekomen met een vrouw die mij heel erg wist te overtuigen om een leuke tijd met haar te gaan beleven.

Kan ook wel kloppen want we zijn sinds een maandje bij elkaar en zijn heel erg gelukkig samen. Maaike en ik zijn allebei uit 1958 en hebben veel dingen met elkaar gemeen.

Al met al een aanrader voor andere 50 plussers als ze op zoek zijn naar leuk contact of een nieuwe partner.

Jan
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
7 / 100
Beoordeeld op 01-10-2018 door
Hallo,

Ik wil toch even iets positiefs kwijt. Ik ben gewoon tevreden over deze leuke en aangename datingsite. Ik ben altijd al een beetje schimmig geweest over datingsites. weet zelf niet waarom, maar toch wilde ik een nieuwe vrouw leren kennen.

de site bood eigenlijk alles wat ik zocht om het leuk te maken, snel contact, veel mensen, erg professionele klantenservice en een lidmaatschap is niet duur.

Na leuk contact te hebben gehad kwam Monica een keertje richting Den Haag, gezellig drankje gedaan en sindsdien zijn we aan onze relatie aan het werken.

Kortom, positief.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 28-09-2018 door
Goedemorgen allen,

Wilde toch even een reactie plaatsen. Ben namelijk erg tevreden over de diensten die 50liefde aanbieden. Het is altijd lastig (voor mij in ieder geval wel) om een correcte datingsite te kiezen. Maar ik kan jullie 50liefde wel adviseren!

Heb sindskort een leuke vrouw leren kennen, we hebben nog geen relatie maar het gaat de goede kant op. Als 56 jarige vind ik het wel belangrijk dat er een goede klik is en ik iemand kan vinden waarmee ik oud kan worden.

Als je je wil aanmelden is dat volledig gratis, maar hou wel in de gaten dat als je een abonnement hebt dat reguliere abonnementen 1 maand, bij een actiemaand 14 dagen voor het einde van je lidmaatschap eventjes moet opzeggen. Dit ter info!

Groet Brian
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 25-09-2018 door
Erg leuke datingsite die voor mij echt betrouwbaar is geweest. Ik heb leuk contact gehad met meerdere mannen waarbij het voor mij erg moeilijk was om een soort van keuze te maken van ; met wie ga ik er nou eigenlijk voor??

Na het aanmelden kreeg ik gelijk meerdere suggesties te zien van mannen in mijn omgeving (kon ze niet) en dit waren best leuke mannen om te zien.

Contact mee gelegd en uiteindelijk afgesproken met 1 waarmee ik nu ook echt een relatie heb. Dennis en ik zijn nu erg gelukkig met elkaar. En dit alles binnen 2 maanden!

Geweldig dus.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 21-09-2018 door
Hallo iedereen,

ik ben normaal niet zo van het plaatsen van deze teksten. Maar dit vind ik wel een compliment waard. Ik ben namelijk sindskort erg gelukkig geworden door 50liefde.

Gezien mijn leeftijd (62) wilde ik weer een nieuwe man ontmoeten. Op straat loop ik niet zomaar tegen een nieuwe man aan, dus ik moest er aan geloven om gewoon datingsites te proberen. Na een aantal geprobeerd te hebben, had ik helaas geen succes.

Toch ben ik door gaan zoeken naar een datingsite waar ik een man zou kunnen vinden. Hierbij kwam ik bij 50liefde terecht. Ik had gelijk erg open gesprekken met diverse mannen waarbij ik ook echt een klik voelde. Na lang contact te hebben gehad, kwam Albert om de hoek kijken. Albert gaf me een erg fijn gevoel en hebben geprobeerd om een relatie met elkaar aan te gaan. Dit is nog steeds een groot succes! Dit alles dankzij 50liefde.

Ank
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 13-09-2018 door
Hallo allemaal,

Veel positieve ervaringen gehad bij 50liefde. Het is me totaal niet tegen gevallen en ben echt blij dat ik gebruik heb gemaakt van de diensten. Ik was namelijk voor mijn werk veel aan het reizen, mijn huidige vrouw kon daar niet goed mee omgaan. Mijn relatie liep daardoor stuk.

Uit pure wanhoop 50liefde geprobeerd.. daar heb ik dus een vrouw gevonden die daar heel goed mee om kan gaan.

Ben zelf niet zo van het online daten, maar ik voelde gelijk een leegte, die wilde ik snel opvullen met een nieuwe vrouw. En gelukkig had ik daar succes bij!

Bedankt!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 11-09-2018 door
Ha ha, dit is voor mij echt een groot succes geweest. Ik ben daarom ook zeer tevreden over deze leuke datingsite. Ze hebben mij erg goed door alles heen getrokken om de site goed te leren begrijpen. De reden waarvoor ik opzoek was naar een nieuwe man was eigenlijk vrij simpel... eenzaamheid na het verlies van mijn eerste man (7 jaar geleden).

Ik vond dat het tijd werd om een nieuwe man in mijn leven te laten komen, waarbij ik een betrouwbare datingsite moest vinden. Veel datingsites die niet aan mijn wensen voldeden heb ik links laten liggen, tot ik bij 50liefde kwam. Na ongeveer een maand intensief gebruik, ben ik mijn nieuwe man Hans tegen gekomen, sindsdien zijn wij erg gelukkig met elkaar. Leuk site, makkelijk als je alles begrijpt, veel mensen die gebruik maken van 50liefde en ik heb hier mijn man kunnen vinden.

Bedankt!
Lisa
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 08-09-2018 door
Allen,

Ik ben zeer gelukkig met mijn nieuwe vrouw Helena. Ik ben een vader van 2 kinderen maar het ging gewoon niet meer met mijn vorige vrouw. (ik rees veel voor mijn werk) De kinderen miste een vader en ben daarom op zoek gegaan naar een nieuwe liefde die mijn werk wel kon accepteren.

Door het vele reizen ben ik gaan nadenken waar ik het best terecht kon voor een nieuwe liefde... veel datingsites vond ik helemaal niets. Maar 50liefde is een datingsite die er voor mij tussenuit sprong! Senioren geluk zullen ze het wel noemen. ha ha.

Gebruiksvriendelijk, makkelijk contact maken, prijs prima en het aanbod is echt geweldig. Het duurde voor mij ook niet lang en ik had al mijn nieuwe vrouw gevonden.

Daarvoor laat ik dit positieve berichtje achter in de hoop dat mensen het ook gewoon via jullie gaan proberen.

Ruud
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 04-09-2018 door
In eerste instantie is het voor mij als senior niet erg gemakkelijk om zomaar naar het online daten te stappen. (mijn mening) Laat staan in contact komen met een andere man via zo'n site! Maar gelukkig is 50liefde echt erop gebaseerd dat het zeer gemakkelijk gemaakt wordt om jouw contact te zoeken. Dit was met mij ook het geval, ik heb een aantal jaar als single geleefd, vond ik heerlijk. Maar was tijd voor wat nieuws in mijn leven, ik miste een soort van klankbord. Ik ben een beetje op onderzoek uitgegaan en na veel onderzoek kwam ik uit bij 50liefde (eigenlijk voor mij al een hele overwinning).
Na gemakkelijk te kunnen aanmelden kan je voor bepaalde lidmaatschappen kiezen die het mogelijk maken om in contact te komen met andere senioren singles. Na een kleine 2 maanden zeer actief te zijn geweest op 50 liefde werd het tijd dat ik een man zou gaan ontmoeten. Het duurde en duurde maar.. uiteindelijk heb ik hem gevonden door het leuke manier van contacten op 50liefde! Echt leuk. Mijn man Marko en ik zijn erg gelukkig samen en zijn blij dat we gebruik hebben gemaakt van deze dating site. Ik was eerst helemaal niet een fan van online daten, maar dit heeft echt mijn wereld op een positieve manier op zijn kop gezet. Ook namens mijn man, hartelijk dank en 50 liefde is daarom een echte aanrader!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 12-02-2018 door
als je opzeg moet je wachten totdat 50liefde je om een bevestiging vraag , in plaats dat zij het bevestigen moet jij weer bevestigen dat je hebt opgezegd, in de periode dat jij zit te wachten op hun mail is je datum van opzegging verlopen en halen ze geld van je rekening . ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 21-09-2017 door
Deze site maakt gebruik van in scene gezette profielen, welke er voor zorgen dat je je aanmeld en flink, automatisch gaat betalen, terwijl je er daarna bijna niets meer serieus van hoort, en de als je wat hoort de animo ineens stukken minder is geworden he: Lianne, Carla, Florien, Tilly.
Nu maar weer proberen er van af te komen
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 14-07-2017 door
Ze zijn weer eens negatief in het nieuws.

Hieronder de uitspraak van de Stichting Reclame Code op een klacht tegen 50liefde:

https://www.reclamecode.nl/webuitspraak.asp?ID=189224&acCode
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 20-05-2017 door
Het heeft er alle schijn van de het team van 50liefde entertainment-profielen gebruikt die door hun zelf beheerd worden.
Maak voor de fun een 2de account aan op een ander mail- en ipadres.
Je krijgt van bijna dezelfde mensen berichten. Als ze van dezelfde zijn dan zijn het ook steeds dezelfde openingsberichten.
Heb er 2 profielen lopen met een flink leeftijdsverschil.
Heb een screenshot gemaakt van de volgens mij beheerde profielen door 50liefde.
De rood omlijnde sturen allemaal exact dezelfde openingszin (met uiteraard alleen de naam aangepast)
http://imgur.com/a/8aNMJ
Hebben hier meer mensen last van en is dit aan te pakken want nergens staan zulke profielen vermeld in de AV. Dus dan betaal je voor iets wat je eigenlijk niet wilt.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
2 / 100
Beoordeeld op 19-02-2017 door
Hoi mensen.
Ik ben sinds 15-02-2017 betalend lid geworden van die oplichters.
1 dag van de voren heb ik me ingeschreven, alles ingevuld, en ja hoor! de meiden kwamen talrijk op mijn mailbox!
Totdat ik 2 dagen later ging betalen! (schaam me rot nu! Rood hoofd!! Ik kon kiezen tussen een paar opties, en die waren! Even kijken! Premium lite, Classic, en Comfort. Ik heb een half jaar genomen voor (schrik niet) 149,- Toen ik eenmaal op die site was na dat ik had betaald, zag ik niemand meer in de mailbox. Toen brandde er een lampje bij mij. Ik ging chatten met een dame uit Schagen, en vroeg of ze wel eens op die molen is geweest, zo dat je de hele stad kon zien! Ze beantwoorde pas 2 dagen later dat ze i.d.d op die molen had gestaan! FOUT! en is daar geen molen, dus toen wist ik het. Wat me ook opvalt is dat er soms dames zijn die online zijn op tijden die niet logisch zijn, en nu komt het! er zijn er meestal 3 on-line, maar als je even rommelt op de site, dan zijn het er opeen meer dan 30, dus groen! alles groen! Ook komen dames uit belgie je profiel bezoeken en een praatje maken, maar als ik naar die foto kijkt dan zie ik een dame op de foto uit een magazine, of uit het oostblok. 1 x heb ik een foto gezien van een dame die ik al eerder ergens op een datingsite hebt gezien met een andere naam. O ja! er is een man die heer Erik, die beweert dat hij een leuke vrouw heeft gevonden op Liefde 50.nl met 2 mooie dochters, en als je verder leest op andere sites met negatieve ervaringen Liefde 50,nl dan staat er het zelfde met een andere naam van een andere kerel! Conclusie demonstrandum! LIEFDE.50 IS NEP! fake! je wordt 100% genaaid en financieel uitgekleed. Veel dames eindigen ook hun oproepje met liefs, of met kusjes! klopt ook al niet! Als ik joe niet ken, geef ik je ook geen kusjes of ik zeg iets liefs! Ik ga morgen bellen naar die oplichters, en anders ga ik regelrecht naar Vleuten, en ga ik daar stampij maken! Ik heb printscreens, en bewijzen genoeg dat die site een oplichtersbende is. Ik hoorde vanmiddag van iemand, dat er misschien een 2 e site is met de zelfde naam, en dat 1 van die 2 een goede, en die andere de slechte site is. Ik wil vragen! Wie wil mijn steunen om die oplichters te laten ontmaskeren, en die hele teringzooi te laten opdoeken!! Ik werk ook eerlijk voor mijn centjes! Grtjs Eddie
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
2 / 100
Beoordeeld op 26-01-2017 door
Slecht aanbod, onduidelijke manier van opzeggen,
hele slechte helpdesk
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 18-01-2017 door
Laat ik als eerst wat voorop stellen, als vijftiger is het niet makkelijk om weer te gaan daten na een relatie van ruim 10 jaar. Echter heeft elk mens behoefte aan een partner, maatje of hoe je het ook wilt benoemen. Ik heb nadat mijn relatie ten einde was en alle vrienden uit onze vriendengroep haar kant kozen bleef ik alleen achter en raakte in een depressie. Uiteindelijk na een paar maanden bij een psychiater gelopen te hebben tot de conclusie gekomen dat het goed was om meer sociale contacten op te doen, een suggestie van de psychiater een datingsite. Maar dat is zoals ik al aangaf niet makkelijk, ik ging mijzelf oriënteren voor een datingsite, na meerdere en niet nader te noemen datingsites te hebben geprobeerd voor een jaar begon ik weer beter in mijn vel te zitten. Toen kwam ik 50liefde.nl tegen, een datingsite speciaal gericht op vijftigplussers waar service heel hoog in het vaandel staat. Toch na een aantal vrij kritische reviews(zacht uitgedrukt) gelezen te hebben aan het twijfelen gebracht, ook doordat ik leuk contact had met iemand op een andere site wat er veelbelovend uitzag(uiteindelijk niks geworden). Toen dit ten einde liep toch maar gebeld met de klantenservice(wat overigens erg fijn is, aangezien dit een van de weinige datingsites is die telefonisch bereikbaar is). Uitleg gevraagd aan de klantenservice en alles me heel helder en duidelijk uitgelegd en me meteen ingeschreven. Meteen viel het gebruiksgemak op, heel erg overzichtelijk en duidelijk en alles is meteen te vinden. Ik was inmiddels wel bekend met online daten en ook de smileys zijn een leuke manier om het ijs te breken en het wat luchtiger te houden zonder verplichtingen. Dat er meer vrouwen dan mannen op de site zitten is ook een leuk bijkomend voordeel, hoe meer vrouwen hoe groter de kans dat er een partner tussen zit, simpele wiskunde ;-). Nadat de periode op een andere datingsite was afgelopen de actiemaand voor €19,99 afgesloten om het is een maandje te proberen, ik kwam in aanraking met mijn doelgroep(50+) ipv jonge meisjes op andere sites. Het contact was erg fijn doordat leden in mijn leeftijdscatagorie zitten en (bijna) altijd op dezelfde golflengte zitten. Elke dag zat ik een aantal uur berichten uit te wisselen, meerdere afspraken volgen maar omdat ik opnieuw op zoek ben naar DE persoon om de rest van mijn leven mee te delen, ik heb weer zin in het leven en ben overtuigd dat ik mijn nieuwe partner ga vinden op 50liefde. Echter heb ik na 7 maanden lidmaatschap nog niemand gevonden waarvan ik denk dat ik de rest van mijn leven mee kan delen, met de nadruk op nog niet, omdat ik nog in gesprek ben met een aantal vrouwen besluit ik om over te stappen op een maandelijks opzegbaar abonnement, dan betaal ik in ieder geval niet maanden te veel mocht ik vrij vlot iemand vinden. Dat bleek heel erg goed gedacht omdat ik in die maand iemand heb leren kennen waarmee het zo goed klikt dat we na vele malen hebben afgesproken en vervolgens hebben besloten om een midweek op vakantie te gaan in een appartement om te zien of het zou werken. En of het werkte! Hierop hebben we besloten om ons uit te schrijven bij 50liefde en samen te gaan wonen, we wonen nu al 2 maanden samen en het voelt nog net zo als bij het eerste afspraakje . Laat niemand je in de weg staan en denk alsjeblieft aan je eigen geluk, 50liefde is misschien wel prijzig maar ze hebben wel relatiecoaches die mij geholpen hebben in het begin om succesvol te worden op 50liefde. Ik hoop dat de beste lezer wat aan mijn review heeft, Leo Van Vliet. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 10-01-2017 door
Eerst was ik anti-ouderen-dating. Kom op zeg, ik ben dan wel 52 maar ik voel me nog piepjong! Maar op andere datingsites merkte ik dat leeftijd wel degelijk een rol speelde en ik maar weinig mensen tegenkwam, of zij mij. Dus nu heb ik een account aangemaakt bij 50liefde.nl (tip van een vriendin) en wat blijkt: hier ben ik de jongste! Er gaat een wereld voor mij open. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 21-12-2016 door
Na het lezen van onderstaande heb ik besloten contact op te nemen met 50liefde.nl. Kreeg een vriendelijk meneer aan de telefoon die mij netjes wees op de opzegtermijn. Een paar goede contacten gehad, uiteindelijk een paar ontmoetingen gehad. Hartstikke gezellig, maar de klik was niet wederzijds. Dat is niks ten nadele van de website. Toen ik na een paar weken opbelde om op te zeggen was dat geen probleem en snel geregeld. Qua eindbeoordeling 4 uit 5 sterren, als Nederlander blijf ik kritisch en kan het altijd beter vind ik. Een nog accurater match systeem bijvoorbeeld. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
7 / 100
Beoordeeld op 21-12-2016 door
Goede site alleen geen app beschikbaar waardoor ik op de ipad moet chatten ipv op mijn telefoon want dat kan ik sneller reageren. Verder erg duidelijk en makkelijk opgezet waardoor alles snel te vinden is. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 21-12-2016 door
Ik ben nu een aantal maandjes ingeschreven via de 50liefde.nl. Mijn ervaringen? Een leuke/overzichtelijke datingsite voor een specifieke doelgroep. Sinds ik bij deze website ben ingeschreven heb ik 3 dates gehad. 2 hiervan waren erg leuk, maar zijn uiteindelijk niets meer geworden dan vriendschappen. De laatste was minder leuk. Het klikt toen wij emailde met elkaar echt heel goed. Maar zodra er echt een afspraak kwam ging het wat minder. Het gesprek viel steeds stil. Je kunt dus wel begrijpen dat deze date niet lang duurde. Na 1 uur besloten we om het hierbij te laten.

Sterkte punten:
Op basis van mijn korte ervaring. Heb ik op 50liefde toch 3 ontmoetingen gehad. Ik lees dat dit op andere sites vaak anders gaat. Echter is uit deze 3 ontmoetingen helaas niets uit voort gebloeid.. De maand prijzen vallen ook wel mee voor een datingsite
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 21-12-2016 door
Na het lezen van onderstaande heb ik besloten contact op te nemen met 50liefde.nl. Kreeg een vriendelijk meneer aan de telefoon die mij netjes wees op de opzegtermijn. Een paar goede contacten gehad, uiteindelijk een paar ontmoetingen gehad. Hartstikke gezellig, maar de klik was niet wederzijds. Dat is niks ten nadele van de website. Toen ik na een paar weken opbelde om op te zeggen was dat geen probleem en snel geregeld. Qua eindbeoordeling 4 uit 5 sterren, als Nederlander blijf ik kritisch en kan het altijd beter vind ik. Een nog accurater match systeem bijvoorbeeld. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 21-12-2016 door
Na een poosje gratis lid te zijn geweest en een bericht van een op het oog heel leuke vrouw een bericht te hebben ontvangen toch maar gebruik gemaakt van de actiemaand. Deze vrouw leek leuk maar was ze niet, maar omdat ik premium lid was wel mijn nieuwe vrouw ontmoet en we zijn nu heel gelukkig samen.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 21-12-2016 door
Na een poosje gratis lid te zijn geweest en een bericht van een op het oog heel leuke vrouw een bericht te hebben ontvangen toch maar gebruik gemaakt van de actiemaand. Deze vrouw leek leuk maar was ze niet, maar omdat ik premium lid was wel mijn nieuwe vrouw ontmoet en we zijn nu heel gelukkig samen.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 24-11-2015 door
Al jaren geen vrouw meer in huis en op een bepaalde leeftijd denk je dat het ook net meer komt. Maar toen ik 50Liefde tegen kwam (omdat mijn dochter er over begon) is mijn leven wel een stuk leuker geworden. Niet dat het daarvoor een drama was maar een maatje in je leven is wel heel fijn. Ik heb zoveel leuke mensen ontmoet en zelfs een leuke vrouw waar ik soms mee afspreek. Echt heel leuk en inschrijven is zo gebeurt. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
7.2 / 100
Beoordeeld op 01-09-2015 door
Ik heb mij een paar dagen geleden aangemeld bij 50liefde en ging meteen fanatiek zoeken. Tot mijn spijt kwamt ik erachter dat er in mijn zoekcategorie 50 - 60 jaar maar 12 pagina's waren met vrouwen. Ik vind dit persoonlijk wat weinig aangezien je toch echt de vrouw wilt vinden welke je hart veroverd. Ik ben op dit mometn ook wel een klein beetje uitgezocht en heb eigenlijk maar bij 1 vrouw dat ik denk wat een leukerd. Hopelijk komen er in de toekomst meer, want de website is echt heel erg gemakkelijk en de vrouwen reageren wel gewoon waar ik op reageer. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 16-07-2015 door
Ik heb best een zware tijd gehad, maar ben nu weer lekker sociaal bezig! Zitten leuke mensen en heb echt het gevoel dat hier ooit wel wat uit kan komen. De proefperiode had ik alleen niet heel veel aan dus ben gauw overgestapt naar betaald account ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
X
80 % van de consumenten zijn tevreden over 50Liefde
Lees alle reviews en bekijk 50Liefde
Oke
© 2018 Ervaringensite | Disclaimer | Privacy