Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

50Plusmatch ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

6.51
6.51 0 10
12 reviews
92% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2019-07-03 08:23:39
2 maanden geleden
3 10 0
Na 3 maanden mijn betaald abonnement omgezet in niet betaald. Kreeg daarna diverse aanbiedingen van 50 waar door mij niet werd ingegaan.
Na enige weken plotseling een aanbieding 1 maand verlenging voor € 5,-
Voor die prijs en looptijd leuk doen, niet wetende dat 50 na die termijn (2 weken later) een rekening stuurde van €29,95. Vind dit toch een vorm van misleiding.
Rapporteren
2015-11-24 19:55:32
4 jaren geleden
8 10 0
Nou als je +50 ben ben je nog niet oud en kan je prima daten op het internet. En zo leuk dat er speciale websites voor zijn. Want vele van ons hebben de liefde al meegemaakt in ons leven maar opnieuw de liefde vinden is wel leuk als je ook een klik hebt met elkaar. En op 50Plusmatch ontmoet ik zoveel leuke en gelijkgestemde mensen. Echt een aanrader.
Rapporteren
2014-08-06 17:35:33
5 jaren geleden
7 10 0
Soms krijg ik een bericht dat er iemand met mij in contact wil komen. Ga ik dan naar de site dan is deze persoon uitgeschreven of bestaat niet. Ik ben geen betalend lid. Is dit een lokkertje?
Rapporteren
2014-02-15 23:00:00
6 jaren geleden
6 10 0
Aanbod is een beetje matig. Ik heb zoveel reacties geplaatst maar weinig reacties terug. Misschien ligt het aan de foto die ik niet heb geupload.
Rapporteren
2014-02-14 23:00:00
6 jaren geleden
8 10 0
Had op mijn profiel een oproep staan dat ik naar een "warme intieme" date zocht en ze vonden dat aanstootgevend en hebben me daar op aangesproken. De censuur is wel erg streng moet ik zeggen. Verder prima datingsite met leuke mensen.
Rapporteren
2014-02-13 23:00:00
6 jaren geleden
10 10 0
Alleen maar positieve dingen te vertellen over deze site. Regelmatig heb ik leuke nieuwe contacten. Wel reageer ik alleen op mensen die ook een foto hebben toegevoegd.
Rapporteren
2014-02-12 23:00:00
6 jaren geleden
7 10 0
Ben nu 2 maanden lid en heb al veel leuke reacties ontvangen. Toevoegen van een foto helpt echt als je in contact wil komen. Ik ben nu leuk in contact met diverse vrouwen en hoop snel een leuke date te regelen.
Rapporteren
2014-02-11 23:00:00
6 jaren geleden
6 10 0
Ben nu gratis lid. Heb al veel mensen gehad die op mijn profiel zijn komen kijken maar nog geen reactie. Leeftijd van mensen op de site klopt niet altijd en zijn soms veel ouder of heel jong.
Rapporteren
2014-02-10 19:04:34
6 jaren geleden
2 10 0
Kreeg 3 dagen gratis lidmaatschap en ik geloof me ogen niet want ik had al meer dan 400 views op mijn profiel. Na deze 3 dagen kan je het al raden? Inderdaad 0 views je bent dus verplicht om te betalen! Hier ga ik dus geen geld aan uitgeven. Liever dan maar eenzaam op de bank dan dat ik aan zoiets geld verspil! Wat een afzetters.
Rapporteren
2014-02-09 23:00:00
6 jaren geleden
4 10 0
Enige tijd geleden heb ik me ingeschreven op de site. Alleen maar slechte ervaringen vanaf dat moment. Ik wilde gewoon een leuke relatie opbouwen maar de mannen willen gewoon een one night stand en sommige vrouwen willen dat ook maar ik dus niet. Dat keurmerk slaat dus ook nergens op want ook wordt er voortdurend gelogen door mannen op de site over hun leeftijd. Ik heb dit gemeld maar er wordt niet genoeg aan gedaan. Ook heb ik in mijn oplettendheid niet gezien dat mijn lidmaatschap automatisch is verlengd en ik daarom nu alsnog een maand moet betalen.
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
6.51
Bekijken
Beoordelen

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ervaring/public_html/wp-includes/functions.php on line 3730