Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template_ervaringen/header.php on line 51
Alleenstaande-Mamas.nl datingsite ervaringen, reviews & aanbiedingen
Telecom Dating Vakantie Verzekeraars Energie Webshops

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template_ervaringen/single_content.php on line 16

Alleenstaande-Mamas.nl datingsite ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

Alleenstaande-Mamas.nl datingsite
8.06 / 0 10
Er zijn 6 ervaringen toegevoegd
Alleenstaande-Mamas.nl datingsite ervaring toevoegen Lees alle Alleenstaande-Mamas.nl datingsite ervaringen

6 Alleenstaande-Mamas.nl datingsite ervaringen

Start aan je beoordeling van Alleenstaande-Mamas.nl datingsite
Klik hier om je beoordeling te geven
7.2 / 100
Beoordeeld op 13-07-2015 door
Sinds ik alleenstaand ben na mijn scheiding wilde ik niet aan het daten gaan. Ik dacht dat ik te oud was. Na enig aandringen van mijn vriendinnen besloot ik te gaan kijken. Toen ik ging vergelijken zag ik dat Alleenstaande Mamas helemaal voor mij geschikt was. Na nog wat twijfelen heb ik maar een account aangemaakt en tot op de dag van vandaag geen spijt van.

Er moeten wel meer mannen op de site komen hoor die kunnen dan bij Alleenstaande Papas inschrijven. Want het daten is zo leuk en ook voor vriendschappen. Dus mannen schrijf je in.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 11-07-2015 door
Hoi, ik wilde graag aangeven dat Alleenstaande Mamas echt een hele leuke datingwebsite is. Zeker omdat ik als alleenstaande moeder het toch maar moeilijk vond om op andere datingsites in te schrijven. Vooral omdat ik bang was dat ik mannen zou afschrikken als ze zouden horen dat ik al kinderen heb. Op Alleenstaande Mamams weten de mannen in ieder geval zeker waar ze aan toe zijn.

De website is erg prettig en je krijgt vaak snel reacties van de mensen op de site. En het opdoen van leuke contacten is daarom erg leuk en gemakkelijk.

Ik geef daarom een dikke pluim aan deze datingsite!

Groetjes, Vera
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
7.2 / 100
Beoordeeld op 18-06-2015 door
Misschien niet heel handig die naam want is het nu voor mannen of voor vrouwen. Maar er is dus ook een mannen variant en dit is voor alleenstaande moeders.

Echt heel leuk dat ik als alleenstaande moeder ook kan daten. Op andere datingsites werd het altijd een issue als ik moest vertellen dat ik kinderen had. Veel mannen schrokken daarvan. Maar op Alleenstaande Mamas is dat dus geen probleem.

Dikke pluim voor deze site!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 18-10-2014 door
Hi, ik ben een alleenstaande mama en daten op het internet leek me dus echt niets. Ik ben het uiteindelijk maar eens gaan proberen. Veel verschillende datingsites zoals lexa en relatieplanet geprobeerd maar ben bij Alleenstaande-mamas.nl blijven hangen. Wat een leuke site en eigenlijk vind ik het stiekem wel leuk.Kom en schrijf je ook in als je met me wilt daten hehe.Groetjes!S.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
7 / 100
Beoordeeld op 14-10-2014 door
Ongeveer een maandje of 4 geleden ingeschreven. Ik heb zoveel leuke mannen ontmoet op deze site. Voornamelijk was ik opzoek naar een maatje. Met een kleintje in huis is het gewoon anders om direct in een relatie te duiken. Ik heb echt een hele leuke man ontmoet en we zijn nu aan het daten. En dat allemaal dankzij Alleenstaande-mamas.nl! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 28-09-2014 door
Ik was al 3 jaar gescheiden en vond het tijd om een leuke vrouw te vinden. Maar ik ben niet echt meer van het uitgaan aangezien ik ook kinderen heb die ik veel aandacht wil geven.

Ik heb me op advies ingeschreven bij deze datingsite en heb echt zoveel leuke vrouwen ontmoet. Ineens had ik elke week wel een leuke date. Uiteindelijk een super leuke mama ontmoet waarmee ik direct een click had.We zijn nu al 4 maanden samen en kan mijn geluk niet op. Echt een top site!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
X
100 % van de consumenten zijn tevreden over Alleenstaande-Mamas.nl datingsite
Lees alle reviews en bekijk Alleenstaande-Mamas.nl datingsite
Oke
© 2019 Ervaringensite | Disclaimer | Privacy