Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Alleenstaande-Mamas.nl datingsite ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

7.00
7.00 0 10
6 reviews
100% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2015-07-13 18:32:57
5 jaren geleden
7 10 0
Sinds ik alleenstaand ben na mijn scheiding wilde ik niet aan het daten gaan. Ik dacht dat ik te oud was. Na enig aandringen van mijn vriendinnen besloot ik te gaan kijken. Toen ik ging vergelijken zag ik dat Alleenstaande Mamas helemaal voor mij geschikt was. Na nog wat twijfelen heb ik maar een account aangemaakt en tot op de dag van vandaag geen spijt van. Er moeten wel meer mannen op de site komen hoor die kunnen dan bij Alleenstaande Papas inschrijven. Want het daten is zo leuk en ook voor vriendschappen. Dus mannen schrijf je in.
Rapporteren
2015-07-11 12:15:00
5 jaren geleden
9 10 0
Hoi, ik wilde graag aangeven dat Alleenstaande Mamas echt een hele leuke datingwebsite is. Zeker omdat ik als alleenstaande moeder het toch maar moeilijk vond om op andere datingsites in te schrijven. Vooral omdat ik bang was dat ik mannen zou afschrikken als ze zouden horen dat ik al kinderen heb. Op Alleenstaande Mamams weten de mannen in ieder geval zeker waar ze aan toe zijn. De website is erg prettig en je krijgt vaak snel reacties van de mensen op de site. En het opdoen van leuke contacten is daarom erg leuk en gemakkelijk. Ik geef daarom een dikke pluim aan deze datingsite! Groetjes, Vera
Rapporteren
2015-06-18 20:30:47
5 jaren geleden
7 10 0
Misschien niet heel handig die naam want is het nu voor mannen of voor vrouwen. Maar er is dus ook een mannen variant en dit is voor alleenstaande moeders. Echt heel leuk dat ik als alleenstaande moeder ook kan daten. Op andere datingsites werd het altijd een issue als ik moest vertellen dat ik kinderen had. Veel mannen schrokken daarvan. Maar op Alleenstaande Mamas is dat dus geen probleem. Dikke pluim voor deze site!
Rapporteren
2014-10-18 17:28:56
6 jaren geleden
8 10 0
Hi, ik ben een alleenstaande mama en daten op het internet leek me dus echt niets. Ik ben het uiteindelijk maar eens gaan proberen. Veel verschillende datingsites zoals lexa en relatieplanet geprobeerd maar ben bij Alleenstaande-mamas.nl blijven hangen. Wat een leuke site en eigenlijk vind ik het stiekem wel leuk.

Kom en schrijf je ook in als je met me wilt daten hehe.

Groetjes!

S.
Rapporteren
2014-10-14 18:03:52
6 jaren geleden
7 10 0
Ongeveer een maandje of 4 geleden ingeschreven. Ik heb zoveel leuke mannen ontmoet op deze site. Voornamelijk was ik opzoek naar een maatje. Met een kleintje in huis is het gewoon anders om direct in een relatie te duiken. Ik heb echt een hele leuke man ontmoet en we zijn nu aan het daten. En dat allemaal dankzij Alleenstaande-mamas.nl!
Rapporteren
2014-09-28 12:50:19
6 jaren geleden
10 10 0
Ik was al 3 jaar gescheiden en vond het tijd om een leuke vrouw te vinden. Maar ik ben niet echt meer van het uitgaan aangezien ik ook kinderen heb die ik veel aandacht wil geven.
Ik heb me op advies ingeschreven bij deze datingsite en heb echt zoveel leuke vrouwen ontmoet. Ineens had ik elke week wel een leuke date. Uiteindelijk een super leuke mama ontmoet waarmee ik direct een click had.

We zijn nu al 4 maanden samen en kan mijn geluk niet op. Echt een top site!
Rapporteren
1
7.00
Bekijken
Beoordelen