Telecom Dating Vakantie Verzekeraars Energie Webshops

C-date ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

C-date
4.2 / 0 10
Er zijn 5 ervaringen toegevoegd
C-date ervaring toevoegen Lees alle C-date ervaringen

5 C-date ervaringen

Start aan je beoordeling van C-date
Klik hier om je beoordeling te geven
1 / 100
Beoordeeld op 24-05-2016 door
Really Bad website it is a waste of your money
do not recommended
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 28-04-2014 door
Heel veel leuke mannen op deze site. Zit er nu een paar maandjes op en ben helemaal verslaafd.Check meerdere malen per dag de site en kijk ik of ik nog leuke berichtjes hebt. Waar ik ook ben of ga ik kan gewoon niet zonder:)Al diverse afspraakjes gehad en de ene man is een groter succes dan de andere.Nog niet de ware gevonden maar leuk is het zeker.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
2 / 100
Beoordeeld op 28-02-2014 door
Ik kan niets goeds bedenken over deze site. In mijn ogen is het allemaal fake en kan maar een ding zeggen: Niet doen!! Schrijf je niet in. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 26-02-2014 door
Als beginner op het gebied van online daten pak ik direct goed uit. Na wat rondkijken kwam ik uit bij C-date. En dat is toch best spannend. De vrouwtjes zijn er bloed mooi (er zitten ook wat minder schone types tussen hoor).En hoewel je weet dat het misschien niet allemaal helemaal oprecht is geniet ik wel van de aandacht en leuke berichtjes. Wat je er ook van mag vinden of denken....ik heb gewoon een leuke tijd op deze site en ben elke dag weer gelukkig als ik mijn inbox zie.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
2 / 100
Beoordeeld op 25-02-2014 door
Ik kan niet andes zeggen dan dat 100% van de gebruikers daar uit Afrika of een ander 3de wereld land komt. Ze zijn allemaal maar op 1 ding uit en dan is inderdaad je geld! Geloof dus ook niet dat ze daadwerkelijk belangstelling in jou hebben, want als puntje bij paaltje komt willen ze alleen maar geld zien. Of het nou of rechts om gaat het komt daar altijd op uit.Een keer moest ik naar een betaald chatprogramma om met een vrouw te kunnen cammen. Daarna ontmoete ik een vrouw waarmee ik kon camme waar het beeld zo schokkerig was dat je vrijwel niks zag. Zou smeekte dan ook om geld zodat ze een nieuwe computer kon kopen en beloofde me dan de meest spannende dingne. Nog een andere wou naaktfoto's van mij en ik denk alleen maar om mij te kunnen afpersen!Let daarom ook op mensen deze meide komen niet uit het mooie Europa, maar zijn allemaal afrikanen. Als het al meiden zijn? Ze willen maar 1 ding en dat is geld! NOOIT MEE IN ZEE GAAN!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
X
40% van de consumenten zijn tevreden over C-date
Lees alle reviews en bekijk C-date
Oke
© 2018 Ervaringensite | Disclaimer | Privacy