Telecom Dating Vakantie Verzekeraars Energie Webshops

DateAnoniem ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

DateAnoniem
5.8 / 0 10
Er zijn 5 ervaringen toegevoegd
DateAnoniem ervaring toevoegen

5 DateAnoniem ervaringen

Start aan je beoordeling van DateAnoniem
Klik hier om je beoordeling te geven
5 / 100
Beoordeeld op 18-10-2014 door
Direct bij het inschrijven krijg je al heel veel aandacht. En ik vraag me letterlijk af hoe echt het allemaal is. Maar goed je moet het maar eens proberen. Maak een gratis account aan en zie het zelf. Dan hoor ik ook graag jouw beoordeling ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
7 / 100
Beoordeeld op 11-10-2014 door
Coole site, ziet er gelikt uit en leuke wijfies. Lekker chatten en regelen. Weet niet of het allemaal echt is want ik krijg zoveel aandacht. Geil is het wel. ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
2 / 100
Beoordeeld op 26-02-2014 door
De ene naar de andere vrouw die met je wil daten maar je vervolgens tijden lang aan het lijntje houden. Allemaal smoesjes waarom ze nu weer niet kunnen afspreken.En dan heb ik het nog niet eens over de vrouwen die ook nog om geld vragen omdat ze een of ander probleem hebben.Nee deze site niet doen!! Absoluut fake!
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 26-02-2014 door
Als vrouw is het op zo'n datingsite echt prijsschieten. Niet te geloven hoeveel aandacht je krijgt van mannen. Sommige wel met hele vreemde openingszinnen.Heb een paar weken gebruik gemaakt van deze site maar zat niemand tussen om nou mee af te spreken. Was leuk voor een tijdje maar je bent er op een bepaald moment wel klaar mee.
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
7 / 100
Beoordeeld op 25-02-2014 door
Sceptisch mij ingeschreven voor deze website en wat ik al dacht kwam grotendeels overeen. Bij het aanmelden kreeg ik veel berichtjes waar je als nieuwkomer meteen erg blij bent. Helaas zijn dit alleen maar berichtjes om je zolang mogelijk bezig te houden en dus zo lang mogelijk lid te houden! Fake accounts waar dus geen afspraak mee te krijgen is en alleen maar met vage antwoorden komen. Toch heb ik het geluk gehad om tussen al die fake profielen ook een goede te vinden.Ik had met deze vrouw meteen een fantastisch klik en we begonnen dan ook al snel spannende foto's te sturen. Na ongeveer een maand en we op springen stonden hebben we dan ook afgesproke en een fantastische nacht beleefd. Ik kan niet andes zeggen dat ik nog nooit zoiets heb meegemaakt. De volgende dag ben ik weer naar huis gegaan met een voldoen en fantastisch gevoel! Ik weet dan ook wel dat de kans klein is dat je op de site iemand treft, maar ik heb het geluk dus wel gehad!
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
© 2018 Ervaringensite | Disclaimer | Privacy