Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

eDarling ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

7.00
7.00 0 10
10 reviews
80% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2015-07-15 10:12:07
4 jaren geleden
2 10 0
Ik kreeg in het begni wel wat berichtjes, maar daar werd nooit meer echt op gereageert. Nadat ik had opgezegd werd er nog wel lekker een maand in rekening gebracht. Nee voor mij geen Edarling meer!
Rapporteren
2015-07-11 12:36:48
4 jaren geleden
7 10 0
Tussen het grote aanbod van datingsites zijn er maar enkele die een beetje in de niches durven te duiken. En Edarling doet dat voor de hoger opgeleiden. Erg prettig dat je daarmee op je niveau mensen kan ontmoeten. Iets waar ik bewust voor heb gekozen na alle mislukte dates die ik via andere datingsites heb gehad. Was niet altijd een succes, maar sinds ik op Edarling zit is dat probleem verholpen en zijn mijn dates in kwaliteit zeer gestegen:)
Rapporteren
2015-02-26 08:38:13
5 jaren geleden
2 10 0
Eén van de ergste sites als het gaat om je geld afhandig maken. De opzeggingen worden niet verwerkt en vervolgens doen ze alsof je hebt verlengd... en dreigen met incasso kosten.
Rapporteren
2014-10-26 10:15:04
5 jaren geleden
6 10 0
Zo jammer, ik heb 3 maanden op die site gezeten, maar vaak reageren vrouwen niet of kortaf. Soms vraag je je af of er alleen maar arrogante vrouwen op die site zitten. Snap niet dat je als je alleen bent mensen niet normaal kan behandelen. Misschien zit je soulmate er wel tussen en laat je die zomaar zitten.

Ik ben overgestapt naar Match4Me en daar heb ik wel hele leuke ervaringen gehad.
Rapporteren
2014-04-07 18:44:57
5 jaren geleden
4 10 0
Maanden lang ben ik lid geweest en nergens een leuke man gevonden. Telkens maar weer berichten sturen maar niemand die echt interesse had. Is heel erg jammer en denk dat ze bij die site gewoon meer mogelijkheden moeten hebben om chatten sneller en makkelijker te laten verlopen.
Rapporteren
2014-04-06 12:43:28
5 jaren geleden
7 10 0
Het is een hele ervaring het online daten. Zeker als je hier nog nooit eerder iets mee hebt gedaan is het even wennen. Het blijft altijd een soort koehandel. Beetje kijken en je gaat soms wel erg snel op het uiterlijk af. Maar na een tijdje als je een beetje wat gesprekken bent aangegaan dan merk je toch dat een leuk gezicht niet alles zegt.

Het grote voordeel van eDarling is dat het aanbod gewoon heel groot is en dat je uren lang kan rondneuzen op de site.

Ook het chatten is erg spannend. Ik heb nog niet de liefde van mijn leven gevonden maar ik weet ook niet of die bestaat. Wel heb ik heel veel leuke contacten opgedaan en diverse dates gehad. Het is een soort leuk tijdverdrijf en vooral het checken van nieuwe berichtjes is echt verslavend.
Rapporteren
2014-04-01 18:46:22
5 jaren geleden
8 10 0
Het is echt een van de leukste datingsites die ik ooit heb gezien. Eerst gratis inschrijven en eerst even goed rondkijken. De navigatie van de site is echt heel goed en je kan hele leuke dingen. De site heeft alles wat je maar kan wensen als beginnende online dater.

Als je online gaat daten dan kan je gewoon een gratis account aanmaken en als je meer wil dan kun je gewoon een abonnementje afsluiten.
Rapporteren
2014-02-28 14:48:47
6 jaren geleden
6 10 0
Van diverse kanten hoor ik dat eDarling minder is dan andere datingsites. Nu heb ik zelf al eens gebruik gemaakt van Relatieplanet.nl. Daar was ik ook al niet helemaal over te spreken en wat betreft eDarling kan ik zeggen dat het van hetzelfde laken een pak is.
De vrouwen zijn erg arrogant en krijgt maar weinig reactie op berichten die ik stuur.
De kosten zijn ook aanzienlijk en wat je er voor terug krijgt is weinig nieuws. Alle datingsites hebben dezelfde opzet en had gehoopt dat eDarling echt anders zou zijn. Deze datingsite valt me enigszins tegen. Dus ik ga maar eens inschrijven bij een andere datingsite.
Rapporteren
2014-02-27 20:42:19
6 jaren geleden
10 10 0
Als man van 32 heb ik heel wat vrouwen gedate maar nooit zat er een vrouw tussen waar ik echt de rest van mijn leven mee wil doorbrengen.
Uiteindelijk heb ik de stap genomen en heb me ingeschreven bij eDarling. Deze site komt op mij over als betrouwbaar en hoorde er goede verhalen over.
Ik moet zeggen, de site is echt een verademing. Het werkt goed, de mensen op de site zijn leuk en tot nu toe echt alleen maar leuke berichtjes.

Van daten is het al gekomen en heb het gevoel dat ik de vrouw van mijn leven echt ga tegenkomen op deze datingsite. Dus leuke dames! Schrijf je in en wie weet kom ik je wel tegen.
Rapporteren
2014-02-27 20:35:26
6 jaren geleden
10 10 0
Al diverse malen hadden vriendinnen met al aangeraden om online te gaan zoeken naar een date. Ik vond het altijd maar een gek idee en dacht dat dat voor kneusjes was.
Maar mijn vriendinnen dachten dat het wel leuk was en hebben met toen ingeschreven. Ze hadden een heel account aangemaakt voor mij. Toen ze me lieten lezen hoeveel reacties er binnen 1 week waren binnen gekomen raakte ik overtuigd. Zoveel leuke mannen en zulke leuke berichten.

Nu ben ik een vrouw van 34 jaar oud dus ben toch wel opzoek naar iets serieus voor vast. Heb daarom wel even wat mannen eruit moeten filteren die met hun snelle praatjes alleen maar een leuke nacht wilde. Gelukkig waren er ook een hoop serieuze mannen die wel eens wilde daten.

Kortom online daten is echt niet voor kneusjes maar juist super leuk en ik zou het iedereen aanraden. eDarling is echt een super geweldige site met hele leuke mensen en ik zou niets kunnen bedenken waarom ik voor een andere datingsite zou kiezen.
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
7.00
Bekijken
Beoordelen

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ervaring/public_html/wp-includes/functions.php on line 3730