Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template_ervaringen/header.php on line 51
eDarling ervaringen & reviews | eDarling betrouwbaar?
Telecom Dating Vakantie Verzekeraars Energie Webshops

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template_ervaringen/single_content.php on line 16

eDarling ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

eDarling
6.38 / 0 10
Er zijn 12 ervaringen toegevoegd
eDarling ervaring toevoegen Lees alle eDarling ervaringen

12 eDarling ervaringen

Start aan je beoordeling van eDarling
Klik hier om je beoordeling te geven
2.2 / 100
Beoordeeld op 15-07-2015 door
Ik kreeg in het begni wel wat berichtjes, maar daar werd nooit meer echt op gereageert. Nadat ik had opgezegd werd er nog wel lekker een maand in rekening gebracht. Nee voor mij geen Edarling meer! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
7.2 / 100
Beoordeeld op 11-07-2015 door
Tussen het grote aanbod van datingsites zijn er maar enkele die een beetje in de niches durven te duiken. En Edarling doet dat voor de hoger opgeleiden. Erg prettig dat je daarmee op je niveau mensen kan ontmoeten. Iets waar ik bewust voor heb gekozen na alle mislukte dates die ik via andere datingsites heb gehad. Was niet altijd een succes, maar sinds ik op Edarling zit is dat probleem verholpen en zijn mijn dates in kwaliteit zeer gestegen:) ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 18-06-2015 door
Na weken lang niets gehoord te hebben en maar weinig reacties heb ik mijn account gepimpt. En meteen zag ik verschil. Het is dus erg belangrijk dat wel goed aan je teksten en foto's werkt.

Verder is de site best leuk en ontmoet je wel leuke mensen. Minpuntje is dat als je wil stoppen je het optijd moet melden anders schrijven ze zo weer een maand af en dat is zonde.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
2.2 / 100
Beoordeeld op 26-02-2015 door
Eén van de ergste sites als het gaat om je geld afhandig maken. De opzeggingen worden niet verwerkt en vervolgens doen ze alsof je hebt verlengd... en dreigen met incasso kosten. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
6 / 100
Beoordeeld op 26-10-2014 door
Zo jammer, ik heb 3 maanden op die site gezeten, maar vaak reageren vrouwen niet of kortaf. Soms vraag je je af of er alleen maar arrogante vrouwen op die site zitten. Snap niet dat je als je alleen bent mensen niet normaal kan behandelen. Misschien zit je soulmate er wel tussen en laat je die zomaar zitten.Ik ben overgestapt naar Match4Me en daar heb ik wel hele leuke ervaringen gehad.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
4 / 100
Beoordeeld op 07-04-2014 door
Maanden lang ben ik lid geweest en nergens een leuke man gevonden. Telkens maar weer berichten sturen maar niemand die echt interesse had. Is heel erg jammer en denk dat ze bij die site gewoon meer mogelijkheden moeten hebben om chatten sneller en makkelijker te laten verlopen. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
7 / 100
Beoordeeld op 06-04-2014 door
Het is een hele ervaring het online daten. Zeker als je hier nog nooit eerder iets mee hebt gedaan is het even wennen. Het blijft altijd een soort koehandel. Beetje kijken en je gaat soms wel erg snel op het uiterlijk af. Maar na een tijdje als je een beetje wat gesprekken bent aangegaan dan merk je toch dat een leuk gezicht niet alles zegt.Het grote voordeel van eDarling is dat het aanbod gewoon heel groot is en dat je uren lang kan rondneuzen op de site.Ook het chatten is erg spannend. Ik heb nog niet de liefde van mijn leven gevonden maar ik weet ook niet of die bestaat. Wel heb ik heel veel leuke contacten opgedaan en diverse dates gehad. Het is een soort leuk tijdverdrijf en vooral het checken van nieuwe berichtjes is echt verslavend.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 01-04-2014 door
Het is echt een van de leukste datingsites die ik ooit heb gezien. Eerst gratis inschrijven en eerst even goed rondkijken. De navigatie van de site is echt heel goed en je kan hele leuke dingen. De site heeft alles wat je maar kan wensen als beginnende online dater.Als je online gaat daten dan kan je gewoon een gratis account aanmaken en als je meer wil dan kun je gewoon een abonnementje afsluiten.

....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
6 / 100
Beoordeeld op 28-02-2014 door
Van diverse kanten hoor ik dat eDarling minder is dan andere datingsites. Nu heb ik zelf al eens gebruik gemaakt van Relatieplanet.nl. Daar was ik ook al niet helemaal over te spreken en wat betreft eDarling kan ik zeggen dat het van hetzelfde laken een pak is.

De vrouwen zijn erg arrogant en krijgt maar weinig reactie op berichten die ik stuur.

De kosten zijn ook aanzienlijk en wat je er voor terug krijgt is weinig nieuws. Alle datingsites hebben dezelfde opzet en had gehoopt dat eDarling echt anders zou zijn. Deze datingsite valt me enigszins tegen. Dus ik ga maar eens inschrijven bij een andere datingsite.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 27-02-2014 door
Als man van 32 heb ik heel wat vrouwen gedate maar nooit zat er een vrouw tussen waar ik echt de rest van mijn leven mee wil doorbrengen.

Uiteindelijk heb ik de stap genomen en heb me ingeschreven bij eDarling. Deze site komt op mij over als betrouwbaar en hoorde er goede verhalen over.

Ik moet zeggen, de site is echt een verademing. Het werkt goed, de mensen op de site zijn leuk en tot nu toe echt alleen maar leuke berichtjes.Van daten is het al gekomen en heb het gevoel dat ik de vrouw van mijn leven echt ga tegenkomen op deze datingsite. Dus leuke dames! Schrijf je in en wie weet kom ik je wel tegen.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
6 / 100
Beoordeeld op 27-02-2014 door
Ik ben nu al 2 maanden ingeschreven bij eDarling en heb nog altijd geen berichten gekregen. Heb al diverse dingen gedaan om beter op te vallen en regelmatig mijn foto's geupdate. Verder ook veel mannen een bericht gestuurd maar het lijkt wel of ze niet meer actief zijn. De site is goed en aanbod is reuze. Zou alleen heel leuk zijn als er eens iemand met mij ging chatten. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 27-02-2014 door
Al diverse malen hadden vriendinnen met al aangeraden om online te gaan zoeken naar een date. Ik vond het altijd maar een gek idee en dacht dat dat voor kneusjes was.

Maar mijn vriendinnen dachten dat het wel leuk was en hebben met toen ingeschreven. Ze hadden een heel account aangemaakt voor mij. Toen ze me lieten lezen hoeveel reacties er binnen 1 week waren binnen gekomen raakte ik overtuigd. Zoveel leuke mannen en zulke leuke berichten.Nu ben ik een vrouw van 34 jaar oud dus ben toch wel opzoek naar iets serieus voor vast. Heb daarom wel even wat mannen eruit moeten filteren die met hun snelle praatjes alleen maar een leuke nacht wilde. Gelukkig waren er ook een hoop serieuze mannen die wel eens wilde daten.Kortom online daten is echt niet voor kneusjes maar juist super leuk en ik zou het iedereen aanraden. eDarling is echt een super geweldige site met hele leuke mensen en ik zou niets kunnen bedenken waarom ik voor een andere datingsite zou kiezen.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
X
75% van de consumenten zijn tevreden over eDarling
Lees alle reviews en bekijk eDarling
Oke
© 2019 Ervaringensite | Disclaimer | Privacy