Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

eMatching ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

6.50
6.50 0 10
13 reviews
84% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2018-07-17 16:46:44
8 maanden geleden
3 10 0
Veel oude profielen, waarvan soms iemand reageert en aangeeft al zeker een jaar niet meer actief te zijn...in tegenstelling wat wordt beweerd op de site, nl dat niet actieve profielen worden verwijderd. Daarnaast een vervelende ervaring met seksistisch gedrag via het mailen, maardit werktitel mijn verbazing door de eigenaar gebagatelliseerd. De eigenaren/mannen verdienen waarschijnlijk goed aan bepaalde profielen. De website is mooi en overzichtelijk, maar voor mij is het een raadsel waarom de medewerkers zelf geen hoog opgeleide achtergrond hoeven te hebben. Kortom, ik benniet tevreden en zal deze site niet aanbevelen. Als je als eigenaar het niet vreemd vondt dat een heer in de tekst seksistische voorstellen doet, dan denk ik dat qua moraal dit geen beste site is.
Rapporteren
2015-06-25 19:59:20
4 jaren geleden
1 10 0
Lachwekkend gedoe allemaal bij ematching, overigens deze site ook, maar liefst "....consumten gingen jou voor!" niet bepaald (hoger?) opgeleid tekstschrijvertje hiervoor ingehuurd. Ematching is over het algemeen teleurstellend, matig aanbod met nog matiger reactiesnelheid van het publiek, alles boven de 40 lijkt wel met een rollator rond te sjouwen op het toetsenbord. Daarbij is grootste gedeelte te laf om daadwerkelijk door te pakken op een uitnodiging terwijl er tekstueel van allerlei uitkomt. Tenslotte lijkt de film en later de serie "catfish" hier een understatement.
Rapporteren
2015-06-18 20:53:40
4 jaren geleden
10 10 0
In tegenstelling tot sommige anderen ben ik wel tevreden over Ematching. Het is nu eenmaal een site voor hoger opgeleiden en als je zelf een hogere opleiding hebt gevolgd is het ook leuk om op niveau te daten. Site is solide en matching systeem is best goed bedacht. Sommige fotos zijn wel een beetje klein wat het soms wat lastiger maakt om te zien met wie je te maken hebt. Verder niets op de site aan te merken.
Rapporteren
2014-11-26 01:03:10
4 jaren geleden
1 10 0
Ik wil hier mijn klacht indienen over de datingsite e-Matching.

Ik had mij ingeschreven op de datingsite en e-Matching keurde mij en mij foto goed om op de site mogen verwelkomen, want ik wilde ook een abonnement nemen op e-Matching. Later in de zelfde mail zeggen ze dat ik niet aan de voorwaarde voldoet, want ik had geen hbo of hogere opleiding gedaan hebben ze mij verwijderd. Later kreeg ik een mail van e-Matching dat ik aan de voorwaarde voldoet voor de kennismakingsactie, dus ik mocht van e-Matching 3 dagen kosteloos berichten sturen naar vrouwen om contact te krijgen om een vriendin te krijgen. Op dezelfde dag hebben ze mij als nog verwijderd.

Ik vind dat e-Matching geen onderscheid mag houden tussen mensen die hoger opgeleid zijn en mensen die niet hoger opgeleid zijn. Hoe weet e-Matching dat mensen eerlijk alles invullen, Ik denk dat sommige mensen zomaar iets invullen om lid te worden van e-Matching. Ik vil alles eerlijk in, want ik heb LBO en later VBO gedaan en ik word geweigerd en dat vind ik niet eerlijk.

Ik vind dit echt discriminatie en ook heeft het met racisme te maken.
Rapporteren
2014-10-18 18:55:48
4 jaren geleden
7 10 0
Gewoon een leuke site en zit goed in elkaar. Je kan een gratis account aanmaken en kijken of het wat voor je is. Ook ik heb dit gedaan en hoewel de site goed in elkaar zit was het online daten toch niets voor mij. Dus heb me weer uitgeschreven en misschien kom ik nog wel eens terug.
Rapporteren
2014-09-12 07:30:53
5 jaren geleden
6 10 0
Moet zeggen dat het aanbod in Amsterdam echt behoorlijk groot is. Helaas zijn het niet allemaal de knapste, maar dat ben ik zelf ook niet dus wat dat betreft zal je mij ook niet horen. Het is voor de manier hoe mensen met elkaar omgaan op deze site. Totaal geen sympathie en zoeken eigenlijk overal wat achter (ik ben geen vrouw dus zou niet weten waarom).

Als ik een Amsterdams cafe inga heb ik veel meer sympathie van de vrouwen en je zou toch zeggen dat dat geen verchil moeten maken. Erg jammer want vind de website echt prima alleen de dames zijn niet de cafe dames welke ik gewend bend!
Rapporteren
2014-03-28 17:50:20
5 jaren geleden
8 10 0
Ematching is echt een leuke datingsite. Gewoon eerst gratis inschrijven en een beetje rondkijken. Natuurlijk kan je met een gratis account nog niet heel veel maar is goed om je te orienteren.

Heb na 1 dag een upgrade gedaan en ben direct leuke vrouwen gaan benaderen en met heel veel succes. Ik kan met trots zeggen dat ik de liefde van mijn leven heb gevonden en ze woonde helemaal aan de andere kant van het land. Maar liefde kent geen grenzen:)

Ben nog altijd heel gelukkig en raad deze site echt aan!
Rapporteren
2014-02-15 23:00:00
5 jaren geleden
8 10 0
Ik kan een heel verhaal schrijven over de site maar het belangrijkste is dat ik via deze site gewoon de liefde van mijn leven ben tegengekomen. En ja we zijn samen nu voor 3 jaar en nog altijd gelukkig. Was nog niet zo snel geregeld en heeft wel een half jaar geduurd voordat we elkaar op de site tegenkwamen. Ik had haar al een paar keer een bericht gestuurd en kreeg pas na veel proberen reactie. Nu denkt ze wel eens waarom ze zo stom was dat ze niet eerder reageerde. We zijn heel gelukkig en raden deze datingsite aan iedereen aan.
Rapporteren
2014-02-15 23:00:00
5 jaren geleden
6 10 0
Hoewel E-matching echt een leuke site is en verreweg een van mijn favoriete op het internet, moet ik zeggen dat online daten niet de oplossing is voor iedereen. Online kan iedereen zichzelf voordoen als een slank model, een top baan en een super interessant leven. Dat is het probleem want in het echte leven zie je dan dat iemand verreweg van een model is en gewoon een caissière is. Maar dat probleem heeft elke datingsite. Ematiching heeft een redelijk goede keuring en zorgt ervoor dat je wel een beetje realistische profielen te zien krijgt.
Rapporteren
2014-02-14 23:00:00
5 jaren geleden
8 10 0
Ik denk dat eMatching een goede prijs kwaliteit verhouding heeft. Ook het aanbod is goed en meeste vrouwen zijn serieus, intelligent en komen met een goed verhaal. Daar heeft eMatching het goed voor elkaar. Wat wel jammer is is dat sommige vrouwen de plank een beetje misslaan en denken dat ze echt een heel cool leven hebben maar eigenlijk een beetje suf zijn. Daar moet je dan wel zelf achter komen maar dat blijf je houden.
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
6.50
Bekijken
Beoordelen