Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Fuckbuddy.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

7.00
7.00 0 10
15 reviews
60% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2015-12-21 11:48:51
4 jaren geleden
1 10 0
Wie gaat er nou een abonnement nemen op een site genaamd fuckbuddy. Hoe lomp/goedgelovig kun je zijn! Tuurlijk is dit allemaal nep. Het enige waar je dit soort sites voor kunt gebruiken is leuke geile verhaaltjes. Je zult zelf met je eigen fantasie de rest moeten aanvullen. Let wel, kans is groot dat je met een gozer aan het schrijven bent! In kort, wake up and smell the bullshit!
Rapporteren
2015-07-16 15:14:06
4 jaren geleden
2 10 0
Je wordt gweoon ge****! Echt oplichters! Zal me niks verbazen als je met betaalde mensen praat.
Rapporteren
2015-06-18 20:20:17
5 jaren geleden
5 10 0
Ach al die zeurpieten soms. Ik heb hele leuke chats gehad en best wel geile avondjes. Dus ja ach, wat je er ook van mag vinden ik heb het prima naar mijn zin op Fuckbuddy
Rapporteren
2015-01-21 15:43:45
5 jaren geleden
1 10 0
Mensen, ook ik ben de dupe van deze site.
Ik heb contact gehad met een advocaat die gespecialiseerd is in het Antiliaans recht...

Behoudens bijzondere omstandigheden kan de gebruiker van algemene voorwaarden deze niet tussentijds wijzigen.

Er zijn aanwijzingen dat er sprake is van een misleidende handelspraktijk. Er is sprake van een misleidende handelspraktijk als een aanbieder informatie aan de consument geeft die niet juist is of als een aanbieder nalaat de consument informatie te geven die belangrijk is om een weloverwogen keuze te maken. Daarvan is niet alleen sprake als de gegeven informatie feitelijk onjuist is, maar ook als informatie feitelijk weliswaar correct is, maar die informatie de gemiddelde consument op enigerlei wijze misleidt, bijvoorbeeld over de kenmerken van een product of dienst of over de prijs.

Als er sprake is van een oneerlijke handelspraktijk dan kan u de overeenkomst vernietigen. Dit betekent dat u niet meer aan de overeenkomst gebonden bent.

Er was geen sprake van wilsovereenstemming. Ik heb nimmer de bedoeling gehad een abonnement voor € 49,95 per maand af te sluiten. Door de onjuiste of misleidende weergave hebben jullie er ook niet op mogen vertrouwen dat ik de wil had een abonnement af te sluiten.

Ik krijg het advies van de advocaat dan ook de overeenkomst, voor zover nog aanwezig, te vernietigen omdat er sprake is van een misleidende handelspraktijk. Onder andere wordt informatie gegeven omtrent de omvang van de aankoop die niet juist is. Voor zover de gegeven informatie feitelijk correct is, misleidt die de gemiddelde consument op enigerlei wijze.

Er zijn geen wettelijke regels omtrent incassobureaus. Iedereen, ongeacht achtergrond, kan een incassobureau beginnen. Aangezien het incassobureau op hetzelfde adres gevestigd is, zal het incassobureau (CIB) wel ingeschakeld worden, welke ook gevestigd is op hetzelfde adres als Mempay.

Je kunt dan hetzelfde verweer voeren. Het incassobureau zal dreigen met een procedure en beslag. Voor het leggen beslag is verlof van de president van de Rechtbank nodig. Ik verwacht niet dat de president een verlof tekent voor een vordering van in hoofdsom € 600,-.

De vraag is of het incassobureau ook daadwerkelijk tot een procedure zal overgaan. Mocht het wel tot een procedure komen, dan kun je alsnog een advocaat in de arm nemen.

Laat deze tekst je stress verminderen en doe er je voordeel mee...
Laat het er maar op aan komen en betaal niet, blokkeer en storneer bij incasso...
Rapporteren
2014-12-08 12:23:50
5 jaren geleden
1 10 0
Ben het met voorgaande schrijver eens. Tijdens de proefmaand netjes gevraagd om het profiel te verwijderen en abonnement te beëindigen, Dus nog voor het einde van de proefmaand. Krijg je een mail terug na een paar dagen, die vol zat van veel kopieer en plak werk, dat ik een abonnement was aangegaan voor een jaar. gelijk dreigen met benodigde middelen.
Steun dus voorgaande schrijver!!!
Rapporteren
2014-11-17 15:28:23
5 jaren geleden
1 10 0
ik had me ingeschreven op de site fuckbuddy.nlvolgens de google zoekmachine zou dit een betrouwbare site zijn dus ik schrijf me in maar activeer me profiel niet gelijk na een paar dagen kreeg ik pas verzoekjes om in contact te komen met verschillende dames .waarop ik dus besloot een maand proef te proberen miseidende reclame als je eenmaal het bedrag van E 7.95 heb betaald bestaat er ineens geen proef abonnement van en maand maar ben je een abonnement aan gegaan van een jaar op geen ene mogelijkheid dat hun nog mee werken om je profiel te verwijderen ,maar ook geen contact met die dames die zogenaamd contact wilde het vragen naar het verwijderen van je profiel wordt er gewezen op curacaose wetgeving en zich daar niet aan te houden er direct een deurwaarder in worden geschakeld ,ik heb me bankrekening geblokkeerd en laat die deurwaarder maar komen ik heb al juridische stappen ondernomen tegen deze site mijn advies zeker weg blijven van deze site of je moet genaaid willen worden zonder een geile date en zonder te zoenen want genaaid wordt je zeker maar niet op de manier dat je zou willen
Rapporteren
2014-11-15 14:40:23
5 jaren geleden
8 10 0
Die site zit vol lekkere vrouwtjes. Gewoon lekker chatten je lacht je rot en het is echt opwindend. Dus gewoon eens proberen. Ik vermaak me er prima
Rapporteren
2014-10-11 21:13:48
5 jaren geleden
6 10 0
Al die vrouwtjes die je aandacht geven. Ik vraag me af of het wel echt is. Zit nu al weken op die site maar nog altijd niets voor elkaar gekregen. Beetje jammer dus voor mij is het einde oefening.
Rapporteren
2014-10-11 13:18:28
5 jaren geleden
6 10 0
Op Fuckbuddy zitten veel vrouwen die je lekker zitten te maken met geile verhalen. Maar afspreken komt het niet. Echt heel jammer dit.
Rapporteren
2014-10-11 13:18:15
5 jaren geleden
6 10 0
Op Fuckbuddy zitten veel vrouwen die je lekker zitten te maken met geile verhalen. Maar afspreken komt het niet. Echt heel jammer dit.
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
7.00

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ervaring/public_html/wp-includes/functions.php on line 3730