Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Lexa ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

5.76
5.76 0 10
15 reviews
67% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2018-09-07 13:32:43
11 maanden geleden
2 10 0
Ik had het abbonement stopgezet binnen de wettelijke termijn, maar geen refund gekregen. 70 eurom door mijn neus geboord ! Ergo ze hebben helemaal niet gereageerd op mijn emails hierover ! Frusterend is ook dat je ze gewoon niet kan spreken, ze hebben geen telefoon , alleen een emailformulier. Dus ze hebben je helemaal in hun macht. En je kan niks. Misselijkmakend ! Ditmis nu in de laaste twee weken gebeurd dus ik wacht nog even. Maar ik overweeg om een officiele klacht in te dienen. Dit zijn bijna mafiapraktijken ! De website werkt trouwens erg traag, duurt meer dan een dag voordat ze wijzigingen in een profieltekst ed. hebben goedgekeurd en het echt online staat. Waardeloos!
Rapporteren
2018-09-02 05:52:28
11 maanden geleden
1 10 0
I ordered a one month subscription but just after I paid it appeared that I had actually paid for 6 months.I was very careful about this because when drawing up my order I noticed a tendency for the programme to shift to the 6 months uption. I feel cheated and to make matters worse. Lexa removed me completely from the site because I angrily responded to a member who had called me disgusting.She was the only one to whom I did not respond politely. Lexa is the absolute pits.
Rapporteren
2018-08-10 16:54:21
11 maanden geleden
2 10 0
Leuk dacht ik half jaartje proberen. Echter, na bijna 3 weken, (dus na de herroepingstijd) ineens niet meer in kunnen loggen, mijn acount/email adres zou niet bekend zijn. Inmiddels meerdere berichten gestuurd welke bevestigd worden door een automatische bevestigingsmail ook klachten ingediend. Nooit krijg ik respons en verder alleen een vaag postadres in Frankrijk gevonden. Helaas laat ik dit niet over mijn scheef gaan en heb ik aangifte gedaan van het niet leveren voor betaalde diensten. Een juridisch proces is in gang gezet. Erg jammer dit.
Rapporteren
2018-03-28 08:30:06
1 jaren geleden
10 10 0
Ik heb mij aangemeld op Lexa maar na een maand mee gestopt. Vond eigelijk alles goed werken, maar had het gevoel dat er 10 mannen op 1 vrouw aasde. Helaas niet voor mij.
Rapporteren
2015-11-24 19:51:21
4 jaren geleden
8 10 0
Daten online is leuk en Lexa is een gevestigde naam en dat wil wel zeggen dat het om kwaliteit gaat. En er zijn heel veel mensen die het al gebruiken dus dan is het optelsommetje makkelijk. Daarom heb ik me ook ingeschreven.
Rapporteren
2015-06-18 20:49:59
4 jaren geleden
10 10 0
Hoi allen, ik wil graag wat kwijt over Lexa. De slogan is "als het om daten gaat" en ik heb best veel gedate in mijn tijd bij Lexa. De site is best groot en daarom had ik ook veel dates bij me in de buurt. Zeker omdat ik in een klein dorp woon is het prettig dat ik best veel dates en matches heb gehad bij mij in de buurt. Ik heb denk in 3 maanden tijd ongeveer 5-6 dates gehad en uiteindelijk een leuke vrouw ontmoet. Absolute aanrader maar zoals je weet moet je optijd opzeggen anders innen ze nog een maand. Ik was er optijd bij maar hoor wel eens van anderen dat ze net te laat zijn en dat is toch jammer van de centen. Conlusie: Lexa is TOP! maar zeg wel optijd op:)
Rapporteren
2015-06-18 20:45:05
4 jaren geleden
7 10 0
Lexa als het om daten gaat is de slogan. En heb tijdens mijn tijd op de site heel wat leuke dates gehad. Soms dichtbij en soms veraf. Maar wat me opviel is dat er best een hoop leuke mensen op de site zitten. En omdat de site best wel groot is heb je ook echt veel matches en dates bij je in de buurt. Ik kom zelf uit een kleiner dorp en toch had ik in een straal van 5-10km best veel matches. Heb op de site ook de liefde van mijn leven gevonden en daarom ben ik echt heel er blij! Puntje van aandacht is om optijd op te zeggen anders schrijven ze zo weer af. Maar dat is bij alles zo tegenwoordig maar let er toch even op. Is toch zonde van het geld.
Rapporteren
2015-06-18 20:39:55
4 jaren geleden
10 10 0
Hola allemaal, ik ben Daisy en heb al enige tijd een account op Lexa. En nu biedt ik me niet aan hier hahaha. Maar ik wil gewoon zeggen dat ik het zo naar me zin heb op de site en leuk vind om te daten dat ik graag meer mannen erbij wil halen. Ik hoop snel de ware te vinden maar tot die tijd geniet ik nog even van alle aandacht op de site. Kom je ook? Groetjes xxx
Rapporteren
2015-01-25 19:28:14
5 jaren geleden
8 10 0
Heb veel datingssites geprobeerd, maar Lexa is voor mij de allerbeste. Heb hier me huidige vriendin ontmoet dus dan is dat al snel het geval denk ik ;). Ben ongeveer 6 maanden lid geweest en voor mijn vaste vriendin 4 andere dates gehad waarvan de klik niet voldoende was. De enigste tip welke ik iedereen kan meegeven is dat je goed erop moet letten dat je de automastisch incasso optijd moet stilzetten. Wil je niet meer verder vergeet deze dan niet te stoppen!
Rapporteren
2014-10-19 18:35:00
5 jaren geleden
7 10 0
Als vrouw op een online datingsite heb je niet te klagen over de aandacht. Ik ben een paar maanden lid geweest bij Lexa en heb er geen spijt van. De site is heel prettig om mee te werken en het trekt een bepaald publiek aan die me wel aantrekt. Heb meerdere dates gehad maar heb er geen relatie aan over gehouden. Het was wel een hele leuke ervaring die ik zeker kan aanraden.
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
5.76
Bekijken
Beoordelen

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ervaring/public_html/wp-includes/functions.php on line 3730