Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Parship ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

3.86
3.86 0 10
38 reviews
39% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2020-01-16 23:31:44
4 maanden geleden
0 10 0
In het gevang zitten bravere personen dan hier de oprichters van deze site
Rapporteren
2019-12-09 15:43:20
6 maanden geleden
2 10 0
Maar 1 maand geprobeerd en toch mij opzadelen met een rekening van meer dan 700 euro !!!jQuery31103817194507909407_1575902494886 Nooit doen mensen!!!
Rapporteren
2019-11-21 09:29:15
6 maanden geleden
1 10 0
Een jaar betaald, alleen maar nep contacten die me benaderen
vervolgens natuurlijk vergeten af te melden en dan tegen 85 EUR een maand extra moeten betalen
Slechte zoek functie
Slechte profielen
Rapporteren
2019-08-22 18:03:31
9 maanden geleden
2 10 0
foto's vaag al ben je betaaald lid en hele hoge prijzen
Rapporteren
2019-08-14 15:18:22
10 maanden geleden
4 10 0
I jaar premium lid geweest, dating gehad met iemand die een boot zocht. Profielen die zichzelf verwijderen. Getrouwde vrouwen, waarvan de man de pech had om een ernstige ziekte te krijgen. De vrouw zocht gewoon een man ,hoe serieus is Parship. Hoogopgeleid moet je zijn, maar is geen pre. Mijn ervaring is: als je niet hoogopgeleid bent moeten ze je niet. En dat heeft mij het meeste geraakt. Ook nog gechat met mensen die niet betalen bij Parship. Maar na een paar berichten is het chatten voorbij want het niet betalende lid kan geen berichten meer sturen. Ik heb hier nog net geen depressie van gekregen.
Rapporteren
2019-07-23 09:57:59
10 maanden geleden
3 10 0
Absoluut verwarrend is het !
Onacceptabel is het dat als je als gewone lied NIET eigen matches foto's zien kan ..
Je krijgt ( als gewone lied ) voorstellingen die je gedwongen accepteren bent, en als je wat meer of beter wil je moet premium abonnement nemen ..
Rapporteren
2019-06-23 11:58:24
11 maanden geleden
4 10 0
In alle opzichte onbetrouwbaar en veel te duur, alle ingevulde opties voldoen helemaal niet, veel spam , buitenlanders (veel duitsers) afstanden veel te groot plus als je het iets goedkoper wilt zit je er een jaar aan vast is niet aan te bevelen .



Rapporteren
2019-05-17 11:07:55
1 jaren geleden
1 10 0
Wanneer men zich aanmeldt moet men toch beter op gaan letten. Indien men het verkeerd eabonnement afsluit en het wil herroepen. Betaald men het persoonlijke rapport(wat ik nu ga inlijsten) twv 64,50 (officieel€129,-).

Men incasseert de rekening meteen, en gaat niet over op termijnen. Wat men ook probeert, empathie is verre van mogelijk.

Ik heb me ingeschreven en er waren voornamelijk Duitsers beschikbaar.

Dure site, weinig empathie en men kan alleen schriftelijk communiceren met ze.
De telefoonlijn is alleen met vragen of hulp mbt het datingprofiel of date tips.

Ik zou een ieder aanraden om 100 keer na te denken of je lid wordt van deze site.
In verhouding met andere dating sites hanteren ze strikte opvattingen.

Ergens juist dat ze volhouden aan hun standaarden, maar nadelig als je er niet op voorbereid bent om een rekening van €64,50 in 1 keer te betalen.

Rapporteren
2019-02-25 08:25:16
1 jaren geleden
1 10 0
Ik heb nog nooit zón slechte site gezien oplichters zijn jullie!!! Ik was een paar dagen te laat( lees snap dat het dan mijn fout is) met opzeggen daarna netjes opgezegd krijg me daar een rekening voor de laatste maand van 80 euro voor 1 maand!!! werkelijk waar hoe ligt je de mensen op.. mail heen gestuurd, mail terug gekregen met daarin de helft maar hoeven te betalen en dat ze het automatich van mijn rekening zouden halen hiermee ingestemd t lukte niet volgens hun ben daarna naar de bank gegaan om de rekening alsnog te betalen netjes gedaan krijg nu allemaal aanmaningen dat ik alsnog even 80 euro moet betalen.
Rapporteren
2018-10-15 15:43:22
2 jaren geleden
2 10 0
Krijg enkel 1 persoon te zien die onmiddellijk contact legt met mij GEEN andere personen zichtbaar,foei Ik vertrouw dit niet,heb betaald voor 1 maand,onmiddellijk opgezegd,hopelijk is het ook zo! En zie van deze persoon krijg ik geen antwoord meer, enkel op e mail adres van mij,hij direct een gsm nummer gegeven Welke site is me dat?1
Rapporteren
3.86
Bekijken
Beoordelen