Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Parship ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

3.82
3.82 0 10
31 reviews
39% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2019-05-17 11:07:55
4 dagen geleden
1 10 0
Wanneer men zich aanmeldt moet men toch beter op gaan letten. Indien men het verkeerd eabonnement afsluit en het wil herroepen. Betaald men het persoonlijke rapport(wat ik nu ga inlijsten) twv 64,50 (officieel€129,-).

Men incasseert de rekening meteen, en gaat niet over op termijnen. Wat men ook probeert, empathie is verre van mogelijk.

Ik heb me ingeschreven en er waren voornamelijk Duitsers beschikbaar.

Dure site, weinig empathie en men kan alleen schriftelijk communiceren met ze.
De telefoonlijn is alleen met vragen of hulp mbt het datingprofiel of date tips.

Ik zou een ieder aanraden om 100 keer na te denken of je lid wordt van deze site.
In verhouding met andere dating sites hanteren ze strikte opvattingen.

Ergens juist dat ze volhouden aan hun standaarden, maar nadelig als je er niet op voorbereid bent om een rekening van €64,50 in 1 keer te betalen.

Rapporteren
2019-02-25 08:25:16
3 maanden geleden
1 10 0
Ik heb nog nooit zón slechte site gezien oplichters zijn jullie!!! Ik was een paar dagen te laat( lees snap dat het dan mijn fout is) met opzeggen daarna netjes opgezegd krijg me daar een rekening voor de laatste maand van 80 euro voor 1 maand!!! werkelijk waar hoe ligt je de mensen op.. mail heen gestuurd, mail terug gekregen met daarin de helft maar hoeven te betalen en dat ze het automatich van mijn rekening zouden halen hiermee ingestemd t lukte niet volgens hun ben daarna naar de bank gegaan om de rekening alsnog te betalen netjes gedaan krijg nu allemaal aanmaningen dat ik alsnog even 80 euro moet betalen.
Rapporteren
2018-10-15 15:43:22
7 maanden geleden
2 10 0
Krijg enkel 1 persoon te zien die onmiddellijk contact legt met mij GEEN andere personen zichtbaar,foei Ik vertrouw dit niet,heb betaald voor 1 maand,onmiddellijk opgezegd,hopelijk is het ook zo! En zie van deze persoon krijg ik geen antwoord meer, enkel op e mail adres van mij,hij direct een gsm nummer gegeven Welke site is me dat?1
Rapporteren
2018-04-19 16:10:15
1 jaren geleden
1 10 0
Ik lees helaas te laat te vele slechte ervaringen met een datingsite die weer voor wat geluk zou moeten zorgen. Ik ga niet in herhaling vallen want dan wordt het saai maar ik vraag mij wel af of er iets gedaan wordt met deze ervaringen. Kan er niemand de kurk uit die bende trekken en de deur voorgoed op slot doen. Anders kunnen we wel iets van je afschrijven maar het lost niets op
Rapporteren
2017-03-26 08:37:46
2 jaren geleden
1 10 0
Beste ParshipMaffia, Mijn teleurstelling was groot toen ik ontdekte dat ik lid was geworden van een site waar een groot deel van de accounts niet reageren. Achteraf gezien begrijp ik waarom, bij opzeggen laten jullie de accounts staan zoals jullie zelf schrijven. Je moet zelf alles leeghalen anders blijft het staan, daar krijg je een Ghost-ship van, géén Par-ship! Uiteindelijk heb ik meer dan een half jaar op de blaren gezeten en netje betaald voor een waardeloos product. Helaas was jullie oplichting nog niet genoeg, verlenging zonder waarschuwing voor het duurste lidmaatschap. Zomaar 79,90 euro per maand van mijn rekening plunderen is niet netjes. De tekst “voor uw gemak hebben wij uw lidmaatschap verlengd” is nogal belachelijk bij een account die bijna de gehele periode niet één keer op jullie site is geweest, behalve in het begin om te constateren dat ik een kat in de zak had gekocht. Een hele oude kat gezien de gemiddelde leeftijd van jullie accounts of de dode accounts die niet meer actief zijn. Nou hebben jullie je achterbakse trucjes goed juridisch ingekleed en moet iemand nogal zijn best doen om van jullie agressieve bloedhonden van call2collect.nl af te komen. Ik heb besloten om recensies te blijven schrijven totdat jullie mijn geld terugstorten. Vr Gr PB 1601048
Rapporteren
2017-03-26 08:26:57
2 jaren geleden
1 10 0
Beste ParshipMaffia, Mijn teleurstelling was groot toen ik ontdekte dat ik lid was geworden van een site waar een groot deel van de accounts niet reageren. Achteraf gezien begrijp ik waarom, bij opzeggen laten jullie de accounts staan zoals jullie zelf schrijven. Je moet zelf alles leeghalen anders blijft het staan, daar krijg je een Ghost-ship van, géén Par-ship! Uiteindelijk heb ik meer dan een half jaar op de blaren gezeten en netje betaald voor een waardeloos product. Helaas was jullie oplichting nog niet genoeg, verlenging zonder waarschuwing voor het duurste lidmaatschap. Zomaar 79,90 euro per maand van mijn rekening plunderen is niet netjes. De tekst “voor uw gemak hebben wij uw lidmaatschap verlengd” is nogal belachelijk bij een account die bijna de gehele periode niet één keer op jullie site is geweest, behalve in het begin om te constateren dat ik een kat in de zak had gekocht. Een hele oude kat gezien de gemiddelde leeftijd van jullie accounts of de dode accounts die niet meer actief zijn. Nou hebben jullie je achterbakse trucjes goed juridisch ingekleed en moet iemand nogal zijn best doen om van jullie agressieve bloedhonden van call2collect.nl af te komen. Ik heb besloten om recensies te blijven schrijven totdat jullie mijn geld terugstorten. Vr Gr PB 160104
Rapporteren
2017-02-11 14:36:05
2 jaren geleden
4 10 0
Beste mensen, Let op met Parship!!! Het bussiness model lijkt meer afgestemd op geld innen voor abonnementsduur dan voor actuele gebruik van de site. Het maand tarief is relatief hoog zodat je verleid wordt om een jaar abonnement te nemen. Let op! Als je na 2 maanden weg wilt blijf je een heel jaar doorbetalen en langer omdat ze ook na dat jaar nog automatisch verlengen als je niet actief opzegt. Er wordt je dus als klant niets gevraagd, noch houden ze rekening met duur en de mate waarin je hun dienstverlening gebruikt. Tussentijds opzeggen met een opzegtermijn of een opzegvergoeding met een al dan niet gedeeltelijke refund zijn niet mogelijk. Ze willen graag dat je door betaald ook al maak je geen enkel gebruik meer van de site! Ik vind dat niet meer van deze tijd waarin flexibiliteit, en duurzaam en integer zakendoen meer en meer de gewenste norm zijn. Er zijn andere flexibelere alternatieven...
Rapporteren
2016-12-07 18:46:34
2 jaren geleden
1 10 0
Zoals iedereen hier zegt, onbetrouwbaar en geldwolven. Niet mee in zee gaan.
Rapporteren
2016-11-13 09:42:44
3 jaren geleden
1 10 0
Parship is een oplichtersbede!!! trap hier beslist niet in!! Na wat onderzoek vooraf ben ik met Parship gaan mailen, waarin ik vraag of er verborgen kosten aan een lidmaatschap zaten, dit is niet het geval wordt mij verzekerd, nogmaals vraag ik een bevestiging of ik alle functies gebruiken kan voor de 21,95 per maand een jaar lang. Ja dit was het geval. Maar LETOP!! Na het verlopen van het jaar, geld ineens de volgende regel “wordt het na afloop van de oorspronkelijke duur omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd voor € 79,90 / maand” !!! Na een mail hierover is het automatisch verlegen uitgeschakeld werd mij verteld in de mail wisseling. Even door lezen en wat blijkt, ik kan zelfs 14 dagen mijn abonnement herroepen als ik dat wil. Mooi dus eigenlijk geen enkel risico zou je denken.... Dus ik sluit mijn lidmaatschap af, vrijwel direct na het betalen wordt mijn account geblokkeerd!! Dus ik mail met de vraag waarom dit gedaan is... nou meneer, u heeft in eerdere mailwisseling een andere naam gebruikt (waarschijnlijk mijn echte naam) Om die rede hebben wij het account geblokkeerd tot dat je ons je echte gegevens geeft, met bijgevoegd documenten waarmee u bewijst dat deze gegevens kloppen. Omdat ik deze gegevens niet geven wil aan een partij als Parship, besluit ik een beroep te doen op het herroepingsrecht. Dit geef ik netjes aan en ga ervanuit dat het geld terug gestort werd. (Ik had betaald via Paypal (gelukkig wel!)) Komt er een mail binnen van Paypal, er is € 42,55 afgeschreven! Wat blijkt? Als je gratis lid wordt vul je een aantal vragen in, de computer maakt hiervan een persoonlijk rapport, zonder enig interesse te hebben in een of ander rapport over mij zelf vul ik de vragen in, aannemend dat dit opgenomen wordt in je profiel. Nu blijkt dus dat als GRATIS lid je dit rapport kun kopen bij Parship. Kosten : € 129,-. Ik kan mij niet voorstellen dat er iemand die geen 21,95 wil betalen wel even 129 euro overmaakt voor een PDFje uitgespuugd door de computer, maar goed. Maar wat blijkt? GE-WEL-DIG! Als je betaald lid wordt krijg je dit PDFje helemaal gratis! Ook vraag je er niet om, en zit ik niet te wachten op een PDFje waar in een door de computer gegenereerd rapport over mij zelf beschreven staat…. Je krijgt het rapport, of je wil of niet! Wat maakt dat nu uit zou je denken…. Ja dat denk je, TOT je gebruik maakt van het herroepingsrecht. Dan claimt men, op bassis van het herroepingsrecht heeft u recht op teruggave van het al betaalde lidmaatschap van € 21,95, maar gezien je een rapport van € 129 helemaal gratis ontvangen heb en dit een onomkeerbaar medium is (je kunt het niet terug geven) zult je die moeten betalen ivm waardecompensatie, maar Parship is zo aardig om dit bedrag maar voor de helft in rekening te brengen dus dan praten we over een bedrag van 64,50. En vervolgens wordt dit bedrag minus het reeds betaalde bedrag afgeschreven van je Paypal omdat je ook nog eens een autorisatie afgeeft tijdens het afsluiten van het abonnement. Conclusie: 2 dagen lid van Parship, geen profiel kunnen lezen maar wel 64,50 armer Gelukkig heb ik met behulp van Paypal een claim kunnen maken zodat ik mijn geld terug kreeg, waarop Parship mij een herinnering stuurt dat ik toch echt moet betalen. Ongelooflijk! Wat een doordacht misselijkmakende oplichtersbende is dit bedrijf…. Ik zou zeggen…. LETOP een gewaarschuwd man/vrouw telt voor twee!
Rapporteren
2016-10-27 15:20:33
3 jaren geleden
2 10 0
ik kreeg nooit enige zinvolle reactie, duur en zij vragen zelfs geld nadat je uitgeschreven bent, maar hen nog niet verwittigde dat je wenst te stoppen. Volledig uitschrijven en je pagina schrappen is lijkbaar niet voldoende.
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
3.82
Bekijken
Beoordelen

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ervaring/public_html/wp-includes/functions.php on line 3730