Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Pepper ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

6.57
6.57 0 10
12 reviews
83% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2017-03-10 10:56:58
2 jaren geleden
8 10 0
Ik heb een aantal leuke mannen al ontmoet. Nog niet mee afgesproken, maar gewoon een praatje mee gemaakt. Wie weet wat er in de toekomst in zit, maar is al meer dan ik in eerste instantie had verwacht. Aan aandacht geen gebrek lijkt het zo
Rapporteren
2017-02-05 18:15:57
2 jaren geleden
1 10 0
ALS BETAALD LID Full members niet zichtbaar | Zeer beperkte zoekfunctie | Weinig actieve leden | Zeer slecht tot niet reagerende leden (gratis?)
Rapporteren
2016-10-11 07:07:16
3 jaren geleden
10 10 0
De homo wereld is anders dan de hetero wereld, maar ook daar kan je bij Pepper goed date. Ik heb verschillende dates gehad en ja ook gasten met welke niet echt opzoek waren naar een serieuze relatie. Ik heb ervoor gekozen om net zolang door te zoeken tot ik hem gevonden had en dat is gelukt. Inmiddels 2 jaar later wonen we samen en zijn we erg blij met elkaar.
Rapporteren
2015-07-11 12:28:58
4 jaren geleden
7 10 0
Best een leuke en hippe site. Ze willen het anders aanpakken maar het is niet helemaal wat voor mij. Maar daarom is de site niet slecht. het is gewoon niets voor mij
Rapporteren
2015-06-18 21:01:30
4 jaren geleden
7 10 0
Ik snap wel wat ze met die dating website in gedachten hadden maar het is allemaal zo hip enzo...Het lijkt soms wel een beetje op een schoonheidswedstrijd in plaats van een datingsite. Maar al met al best een leuke site en het heeft een bepaald soort mensen die zich daar inschrijven. Misschien niet mijn type maar uiteindelijk geloof ik dat er op ieder potje een deksel past. Dus ben je hip, jong en wil je een beetje trendy datingsite dan zou ik voor Pepper kiezen...wil je het niet. Zoek dan een andere site. Ik zeg e-Darling als beste alternatief.
Rapporteren
2015-01-27 08:49:14
4 jaren geleden
8 10 0
Heb meerdere gesprekken gehad met mannen en uiteindelijk met een gedate. We gaan aankomende week op date twee dus gaat de goede kant op. Wie weet de ware :D
Rapporteren
2015-01-25 19:25:22
4 jaren geleden
9 10 0
Single man en wou graag in contact komen met wat leuke vrouwen. Tuurlijk gaat het uiteindelijk om een relatie met alles erop en eraan, maar uberhaupt al een contact dan was ik al blij. Na alle slechte verhalen over online date ging ik er ook in dat het mij ook zou gebeuren. Nu 2 weken later heb ik 3 meiden waar ik dagelijks leuke gesprekken mee voer waarvan ik met 1 een date heb gepland. Mensen laat je niet demotiveren door alle verhalen en ondervind het zelf!
Rapporteren
2014-10-18 18:51:13
5 jaren geleden
6 10 0
Op de TV zie je continue die reclames dus heb me ingeschreven. Maar het valt me op dat dit een datingsite is waar ze vooral hip willen zijn met toeters en bellen. Het is me gewoon teveel en het mag voor mij wel simpeler.
Rapporteren
2014-02-13 15:54:53
5 jaren geleden
2 10 0
Ben inmiddels 3 maanden lid maar en betaal dus al 3 maanden netjes. Heb al meer dan 100 berichten verstuurd, maar tot de dag van vandaag heb ik nog steeds geen bericht gehad. Ondanks er elke dag weet ik hoeveel matches zijn. Je kan je geld dus netzogoed door de WC spoelen!
Rapporteren
2014-02-09 23:00:00
5 jaren geleden
10 10 0
Leuke datingsite voor als je opzoek naar contact. Heb nog geen echt vriendin gevonden, maar inmiddels wel 3 dames waar ik dagelijks mee app en ook al een afspraak mee heb gehad. Wie weet wat er van komt
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
6.57
Bekijken
Beoordelen

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ervaring/public_html/wp-includes/functions.php on line 3730