Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Relatie.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

7.00
7.00 0 10
27 reviews
33% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2016-01-04 20:42:59
4 jaren geleden
1 10 0
Relatie.nl is echt een fake site. Koop nooit credits. De andere partij is altijd er op uit om zoveel mogelijk credits te laten kopen en uiteindelijk krijg je nooit een afspraak. De overheid zou in moeten grijpen bij deze OPLICHTERSSITE. Wanneer gaat dit gebeuren. Liefst nog vandaag. Wil je je geld over de brug gooien, schrijf je dan maar in. maar dan zou ik het liever aan anderen geven. PLEASE overheid grijp in en anders hopelijk Alberto Stegeman !!!
Rapporteren
2015-12-08 19:33:38
4 jaren geleden
1 10 0
moet je voor de grap eens 2 verschillende accounts aanmaken, elk aan de andere kant van het land. je krijgt 99% dezelfde berichten.
Rapporteren
2015-03-17 11:49:15
5 jaren geleden
1 10 0
Was een prima site, maar nu een commerciele toko met lokvogeltjes, ik heb een aanstootgeven profiel (Wordt door de moderators continu aangepast)en ik krijg letterlijk elke dag berichtjes van mooie vrouwen met naaktfotos erbij, die direct met me willen afspreken. Trap er niet in, het enige doel is credits verkopen aan geile sukkels.
Rapporteren
2015-02-19 10:20:10
5 jaren geleden
6 10 0
De teller van de mensen die gereageert hebben klopt niet,geeft over de duizend aan,Had eerder er over geklaagd toen ging het even goed,nu weer fout,zo weet je nooit hoeveel er werkelijk zijn.
Rapporteren
2015-01-28 11:46:00
5 jaren geleden
1 10 0
Elke keer als ik op mijn berichten kijk loopt het programma vast en moet ik alles opnieuw opsterten. Kunnen jullie daar wat aan doen of ligt het aan mijn computer
Rapporteren
2015-01-26 15:53:54
5 jaren geleden
1 10 0
Vervolg : Ik schaal op ik zoek graag de publiciteit en zie graag de politie :) "1 kogel onderweg - next time 10 ! Jullie spelen met ellende :)" Ze konden het niet nalaten zelfs mijn waarschuwing te beantwoorden : de credits die ik nog heb zal ik veel lol aan beleven :)
Rapporteren
2015-01-26 15:43:50
5 jaren geleden
1 10 0
Vandaag als reactie gegeven: "Dag relatie.nl Jullie hebben eens de verkeerde getroffen : ik schiet voor de lol en jullie zitten me te ergeren dus dan heb ik helemaal geen problemen ermee. Verwacht dus minimaal de nodige kogels door je ramen - maakt mij wat rustiger :). Geef dit rustig aan bij de politie - helaas zullen jullie dan een bevestiging krijgen dat dit risico bij mij bestaat (zij kennen mijn emailadres al wel en ook mijn adres :) ) en ik helaas voor de politie ongrijpbaar ben ondanks dat we persoonlijk geregeld contact hebben. Jullie adres is mij inmiddels bekend - het word daar iets minder vriendelijk als het tenminste geen leeg adres blijkt te zijn , GRTX Ger PS : Mocht er een "Strawberry" bestaan - zorg dat ik met haar in contact kom!"
Rapporteren
2015-01-26 15:25:41
5 jaren geleden
1 10 0
Naar mijn ervaring is de huidige site van relatie.nl totale nep en geldklopperij. In het verleden was dat anders (ik stond nog in de database vanuit die tijd) maar als je nu reageert is het allemaal nep. De tekst hiernaast is achterhaald en zelfs misleidend. ervaringssite.nl doet zichzelf geen goed om verouderde data niet aan te passen en degradeerd zich hierdoor Mijn opinie voor relatie.nl is SUPER SLECHT ! Ze zouden de servers moeten gaan verbranden en de beheerders moeten doodschieten - ik meld mij vrijwillig zodra dit mag :) Ik roep hackers op de site te blokkeren!
Rapporteren
2015-01-12 00:23:33
5 jaren geleden
1 10 0
De informatie hier in de linker kolom is ZEER ACHTERHAALD en niet mee van toepassing. Walgelijk
Rapporteren
2015-01-12 00:20:31
5 jaren geleden
1 10 0
Er klopt geen donder van de beschrijving in de linker kolom. Walgelijk!!!
Zeer achterhaald
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
7.00

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ervaring/public_html/wp-includes/functions.php on line 3730