Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Relatieplanet ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

5.85
5.85 0 10
12 reviews
75% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2018-08-16 09:19:53
1 jaren geleden
7 10 0
Ik heb mij ingeschreven als gratis lid, om te kijken wat er allemaal met de site te doen was. De site is netjes en overzichtelijk en de gebruikersvoorwaarden zijn goed leesbaar. Ik heb een paar weken gekeken hoe het allemaal werkte. Een nette site dus, maar helaas relatief weinig recent actieve profielen. (een euvel van veel dating sites) en mijn profiel werd in 2 weken slechts 3 keer bekeken. (nee, ik ben geen model, maar 3 bezoeken is bizar weinig) en op elk willekeurig moment zag ik maar 6 tot 8 geschikte dames online. De hoeveelheid actieve vrouwelijke leden lijkt dus erg beperkt.
Rapporteren
2018-05-12 20:25:30
1 jaren geleden
1 10 0
Ik zou het iedereen afraden om te gaan betalen voor een membership bij relatieplanet.nl Ze lijken goedkoop, maar hun website zit dan ook BARSTENSVOL met oude en inactive profielen... dus daar heb je weinig aan. Als je ze dan vraagt wanneer ze hun website eens opschonen... krijg je geen enkele reactie. Echter reageren ze wel als je ook maar enige vorm van kritiek vermeld over Relatieplanet.nl Ze gaan gewoon ongevraagd teksten in je profiel verwijderen... erg kinderachtige beheerder(s) daar. Had neergezet dat ik eerst even de boel wilde bekijken op Relatieplanet, omdat ik vorig jaar al gemerkt had dat ze veel oude/inactive profielen op hun website hadden staan... die tekst zinde hun niet, ( ook al is het de waarheid ga zelf maar eens kijken ) en vervolgens werden enkele regels gewoon gedelete... maar antwoorden op vragen geven ho maar... heel merkwaardig.
Rapporteren
2017-09-15 06:27:45
2 jaren geleden
2 10 0
Van deze site kom je bijna niet meer af. Zeer moeilijk op te zeggen! Pas Op
Rapporteren
2015-07-11 12:27:53
4 jaren geleden
10 10 0
Echt super leuk om online te daten. Daar moest ik ook maar achter komen want een jaar geleden vond ik mensen die elkaar hadden leren kennen via een datingsite maar raar. Maar om eerlijk te zijn het is niet veel anders dan iemand ontmoeten in de kroeg. En het taboe heb ik doorbroken voor mezelf en ben me gaan inschrijven. Ik heb Lexa, Be2 en e-matching geprobeerd voordat ik bij Relatieplanet.nl uitkwam. En ben er niet meer weg gegaan. Tot nu toe gewoon de beste keuze!
Rapporteren
2014-02-15 23:00:00
6 jaren geleden
7 10 0
Wees slim en zorg dat je niet direct je abonnement verlengt. Dan komt Relatieplanet vanzelf met een goed voorstel en betaal je minder. Profiteer hier dus van als je slim bent.
Rapporteren
2014-02-15 23:00:00
6 jaren geleden
5 10 0
Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Ik heb wel eens wat foute types getroffen die geld proberen te ritselen. Pas op want als je daar in trapt ben je zuur. Meld deze types direct bij de site en zorg dat ze verwijderd worden.
Rapporteren
2014-02-15 23:00:00
6 jaren geleden
10 10 0
Van alle datingsites die ik heb gezien is Relatieplanet echt de beste. Gewoon het grootste aanbod en de meest actieve site. Zoveel dates gehad en echt een aanrader.
Rapporteren
2014-02-15 23:00:00
6 jaren geleden
7 10 0
Paar jaar geleden lid geweest en aantal dates gehad. Sommige vrouwen zijn ouder in het echt dan op de foto. Waarschijnlijk kunnen ze goed photoshoppen;).
Rapporteren
2014-02-12 23:00:00
6 jaren geleden
8 10 0
Hoor van diverse mensen dat Relatieplanet voorheen veel leuker was. Heb echt geen idee hoe het toen was maar ben zeer te spreken over de site. Goed aangekleed en duidelijk match systeem. Ben al 3 maanden lid en heb een top tijd. Veel aandacht en leuke berichten.
Rapporteren
2014-02-10 23:00:00
6 jaren geleden
8 10 0
Ik heb echt zoveel dates gehad via Relatieplanet. Echt een geweldige tijd. Niet alle dates waren een succes maar het is gewoon spannend. Heb nu een leuk meisje ontmoet en denk dat het wel wat gaat worden. Heb mijn account dus maar niet meer geupdate en wil hier echt wat van maken. Voor iedereen die leuke dates wil hebben dan is het een dikke aanbeveling!
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
5.85
Bekijken
Beoordelen

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ervaring/public_html/wp-includes/functions.php on line 3730