Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Second Love ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

6.55
6.55 0 10
32 reviews
72% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2019-06-12 14:03:26
2 maanden geleden
1 10 0
Echt heren ik zou het niet doen. 3 maanden een (DUUR) betaald abonnement gehad en niks opgeleverd. Ik heb het sterke vermoeden dat de verhouding mannen / vrouwen ook hier helemaal scheef liggen. Ik ben al meer dan 10 jaar actief in het dating wereldje en weet echt wel een uitgebreide mail te sturen maar het aantal reacties terug is zwaar teleurstellend. Wat mij opvalt is dat vrouwen die je op straat echt niet nakijkt gewoon arrogant worden door het aantal (hopelozejQuery31109249464266699818_1560340628860) reacties van andere mannen. Als vrouw zal het een prima medium zijn om je zelfbeeld op te krikken maar voor mannen ... nee ... Ik heb veel tijd in mijn profiel gestoken, herkenbare foto's geplaatst. Op andere sites heb ik wel successen weten te boeken maar hier zien ze me nooit meer ...
Rapporteren
2018-09-04 15:55:43
12 maanden geleden
1 10 0
Ik kan niet beoordelen of de profielen van de vrouwen echt zijn (heb mijn twijfels) maar ik kan wel beoordelen dat het aanbod mager qua aantal is en dat het responsgedrag erg beneden de maat is (men neemt niet de moeite een leuk en beschaafde reactie te beantwoorden). De zoekcriteria zijn echt veel te beperkt. Wat als ik bijvoorbeeld niet gecharmeerd ben van de vele fysiek zwaar gebouwde vrouwen, want die kan ik niet uitfilteren. En wat als de vrouw in kwestie geen oudere man wil maar alleen maar jongere? Ik beoordeel mijn lidmaatschap van Second Love als weg gegooid geld en heb er spijt van.
Rapporteren
2018-05-28 09:31:42
1 jaren geleden
1 10 0
Ik ben nu twee keer enkele maanden actief geweest op deze website en het oordeel luidt: dik onvoldoende als je een man bent. Ten eerste: het aandeel vrouwen ligt op Second Love bedroevend laag. Ten tweede: het aandeel aantrekkelijke vrouwen ligt er nóg veel lager. Met aantrekkelijk bedoel ik niet perfecte Barbies, maar gewoon goed verzorgde vrouwen met een acceptabel figuur (binnen de grenzen van wat nog goed is voor je gezondheid). Ten derde: omdat de man-vrouw-verhouding compleet scheef is, krijg je hele rare situaties waarin de dames honderden berichtjes per week ontvangen en hun perfecte Don Juan op hun gemakje kunnen uitzoeken. Zelf ben ik echt geen onaantrekkelijke man (al zeg ik het zelf): sportief figuur, leuke kop, goede baan, hoog opgeleid. Dat zeg ik echt niet uit arrogantie, maar wel om aan te geven hoe belachelijk slecht deze website werkt voor mannen. Ik heb vele uren aan berichtjes besteed, op zoek naar een leuke minnares, maar de dames komen onderweg altijd wel weer iets nóg aantrekkelijkers en strakkers tegen vanwege het enorme aanbod waaruit ze kunnen kiezen. En zo kan het op SecondLove.nl dus gebeuren dat je als aantrekkelijke man van in de dertig bent aangewezen op lelijke dikke wijven die vaak ook nog eens niet helemaal 100% zijn in hun hoofd. Eerst dacht ik dat het aan mij lag, maar toen ik eens ging informeren bij de dames wat ze nu aan post binnenkrijgen, schrok ik echt. Stuk voor stuk hadden ze het over tientallen berichtjes per dag. Te veel om ze nog netjes te kunnen beantwoorden. Sommigen hadden hun profiel zelfs op ‘gepauzeerd’ gezet omdat ze een week achterliepen met het lezen van berichtjes. Anderen lieten hun profieltekst maar helemaal achterwege, want waarom zou je überhaupt nog moeite doen als alle mannen als vliegen op de stroop op je afkomen. De arrogantie van veel dames is dan ook tenenkrommend. De lelijkste, onsympathiekste mormels kunnen het zich permitteren om onmogelijke eisen te stellen en je af te bekken. Vrouwen eisen inzage in jouw foto’s, anders reageren ze überhaupt niet, maar weigeren hun eigen foto’s te laten zien. Vrouwen met wie je eindelijk aan het chatten bent geraakt, na veel moeite doen, haken net zo makkelijk weer af als ze even wat anders leuks zien. En het ergste van dit alles is nog dat ik als man mijn portemonnee moet trekken om mij vrijwillig bloot te stellen aan deze vernedering. Zelden heb ik zo’n slechte prijs-kwaliteitverhouding meegemaakt. Mannen mogen flink dokken om vervolgens vele uren kwijt te zijn aan een stel arrogante prinsesjes die er meestal uitzien als overjarige, verfomfaaide draken. Ik heb ervan geleerd. Nooit meer Second Love. Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven, want dan zou ik het doen. Wat een oplichterij! MANNEN, TRAP ER NIET IN!
Rapporteren
2018-05-25 10:15:57
1 jaren geleden
10 10 0
Ik ben er blij mee, want onze relatie was wel een beetje over qua sex. Nu weer vollop spannend contact via app met iemand. Spreken niet af, maar doen alleen online sexy dingen.
Rapporteren
2018-01-11 11:37:32
2 jaren geleden
9 10 0
Ik miste al jaren de spanning in mijn relatie zoals het in het begin was. Ik heb mij gezamenlijk ingeschreven met mijn vrouw en allebei houden we nu een twee partner erop na. Een jaar later is dit onze beste keuze geweest, want ook de spanning tussen ons is weer helemaal terug
Rapporteren
2017-09-18 07:42:40
2 jaren geleden
9 10 0
Lang zaten wij in een sleur tot wij samen ons inschreven bij Second Love. Nu is niet alleen ons algemene relatie leven weer levendiger ook ons eigen relatie is beter als ooit tevoren! Wij kunnen het iedereen aanraden
Rapporteren
2017-01-26 21:20:16
3 jaren geleden
10 10 0
Brengt weer de spanning terug welke ik al jaren miste in mij relatie
Rapporteren
2016-11-08 08:43:33
3 jaren geleden
9 10 0
Mijn huidige relatie zit al jaren in een slob. Eerder gezegd een bejaardetehuis. Er iets niets spannends meer aan en sex is er al jaren niet van gekomen. Ze heeft altijd wel een reden om elkaar geen aandacht te geven. Inmiddels zijn de kinderen aan het studeren, maar er verandert niks. Ik heb mij dus nu ingeschreven voor Second Love en Victoria Milan.
Rapporteren
2016-10-11 07:10:58
3 jaren geleden
10 10 0
Ik heb al jarenlang een man en daar is niks verkeerds mee. Hij werkt zich helemaal de blubber en ik doe thuis alles wat moet. Nu de kinderen naar school zijn, kreeg ik opeens wat meer vrije tijd en van het een kwam het ander. Heb mijn in een stoute bui opgegeven en ik had als snel contact met een paar mannen. Daarna eigenlijk een paar werken niet naar omgekeken totdat ik 2 maanden geleden erachter kwam dat mijn man niet altijd zo lang moest werken als hij zei en ook wel een buiten de deur snoepte. Hierna heb ik de stoute schoenen aangedaan en ben ik ook van het leven gaan genieten. Hij weet er niks van, maar ik vind he zo wel prima. Sinds die tijd hebben we een stuk minder ruzie en het klikt raar, maar ook een stuk meer sex.
Rapporteren
2016-09-27 06:49:56
3 jaren geleden
10 10 0
Mijn man en ik hebben een vrije relatie wat betekend dat we gewoon met andere mogen dat enz. Second Love is voor mij ideaal, omdat ik hier de spanning kan ervaren en geen verder gezeur er omheen hebt. Veel mannen willen namelijk alleen contact voor de sex en hoeven niet zo zeer een weekend weg of iets.
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
6.55
Bekijken
Beoordelen

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ervaring/public_html/wp-includes/functions.php on line 3730