Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Victoria Milan ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

4.03
4.03 0 10
26 reviews
50% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2019-03-12 15:11:54
9 dagen geleden
10 10 0
Ik was eerst wat dubieus, en besloot om te wachten. Had enkele valse profielen, klik NIET op links in profielen. Dan besloot ik om het er op te wagen. Het duurde ongeveer twee weken om een vijftal mensen te vinden waarmee het klikte. Heb twee ervan onmoet. Conclusie: goed, maar wat traagjes.
Rapporteren
2019-01-28 16:12:54
2 maanden geleden
1 10 0
Deze website is pure fake, €150 gewoon de vuilbak in. Heel spijtig want ik had er een goed gevoel bij.
Rapporteren
2018-12-30 19:43:23
3 maanden geleden
5 10 0
- Ondanks wat vele mensen zeggen, heb ik blijkbaar geluk. Heb daar een aantal leuke vrouwen ontmoet. - Verder ziet de interface er strak uit. - Wel zeer prijzig. - Maar inderdaad, er zitten een aantal nep profielen tussen. - En heel veel leden zijn niet meer online geweest. En dat weegt toch wel zwaar mee.
Rapporteren
2018-12-29 18:35:22
3 maanden geleden
1 10 0
Wat een fake site is dit! Eerst veel berichtjes, aangemeld en daarna geen enkel berichtje. Zo slecht. Trap er niet in!!
Rapporteren
2018-12-12 22:56:49
3 maanden geleden
1 10 0
Heel veel profielen die meer dan jaar niet online zijn geweest, geen reacties zelfs niet als vrouw initiatief neemt. Pure oplichting!! Betaal niet. Zonde van je geld!!
Rapporteren
2018-10-29 08:43:03
5 maanden geleden
1 10 0
Pure oplichting trap er niet in
Rapporteren
2018-10-01 09:59:16
6 maanden geleden
2 10 0
deze sites krijg je veel bezoeker en niemand praat met je, is het nep???? wie zal het weten
Rapporteren
2018-09-26 10:56:41
6 maanden geleden
1 10 0
www.victoriamilan.com Dit zijn echte oplichters KIJK UIT!. Ze laten mensen bijna zonder te laten weten een VIP abonnement aansmeren en trekken je bankrekening leeg. Banken kunnen niets doen.
Rapporteren
2018-08-04 19:18:31
8 maanden geleden
2 10 0
Ik heb me gratis aangemeld om eens te kijken. Helaas, in de buurt geen actieve vrouwen. Laatste keer online was, op enkele na, al maanden geleden. Helemaal niet de moeite om te betalen dus. Ik wou me dan weer uitschrijven. Helaas geen knop om je profiel/account volledig te verwijderen. Wel een pagina waarop helemaal niet wordt vermeld hoe uit te schrijven. Ik heb dan maar een mail geschreven naar support@... Ben benieuwd of ze mijn account zullen verwijderen.
Rapporteren
2018-06-01 08:41:59
10 maanden geleden
8 10 0
Ik kon gratis lid worden en dacht waarom niet. Heb nu leuk contact met iemand en hopelijk komt er wat uit. Ga er toch niet echt voor betalen.
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
4.03
Bekijken
Beoordelen