Telecom Dating Vakantie Verzekeraars Energie Webshops

Victoria Milan ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

Victoria Milan
4.8 / 0 10
Er zijn 22 ervaringen toegevoegd
Victoria Milan ervaring toevoegen Lees alle Victoria Milan ervaringen

22 Victoria Milan ervaringen

Start aan je beoordeling van Victoria Milan
Klik hier om je beoordeling te geven
1 / 100
Beoordeeld op 16-08-2018 door
Ik had mij ingeschreven met een gratis account. Direct, nog voor ik foto's had geplaatst, kreeg ik de eerste chatberichtjes (die ik niet kon lezen met mijn gratis account) Wat ook opviel was dat (vrijwel) elk profiel die ik bekeek meteen leidde tot chatberichtjes.
Ik had het al vrij snel gezien omdat er relatief weinig recent actieve profielen waren, dus ik vroeg via een formulier om mijn account te verwijderen. (om onduidelijke redenen mag je dat niet zelf doen)
Na meer dan een week kreeg ik een reactie; ik mocht eventueel een week gratis premium lid zijn. Dat leek mij wel wat, dus dat deed ik. Nu kon ik dus wel de berichtjes zien en chatten. Wat bijna meteen opviel was dat de meeste reacties (vrijwel) identiek waren. Maar goed, ik reageer dus op al die berichtjes en opeens hoor je helemaal niets meer....... Ik had het nu dus echt al heel snel gezien en ik heb de link, uit de reactiemail, gebruikt om mijn account helemaal te verwijderen.
Ik kan maar 1 ding constateren: veel, zo niet alle profielen van dames zijn fake en enkel bedoeld om jou geld te onfutselen.....

Helaas, absoluut niet jouw zuurverdiende geld waard!!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
2 / 100
Beoordeeld op 04-08-2018 door
Ik heb me gratis aangemeld om eens te kijken.
Helaas, in de buurt geen actieve vrouwen. Laatste keer online was, op enkele na, al maanden geleden. Helemaal niet de moeite om te betalen dus.
Ik wou me dan weer uitschrijven. Helaas geen knop om je profiel/account volledig te verwijderen. Wel een pagina waarop helemaal niet wordt vermeld hoe uit te schrijven. Ik heb dan maar een mail geschreven naar support@... Ben benieuwd of ze mijn account zullen verwijderen.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 01-06-2018 door
Ik kon gratis lid worden en dacht waarom niet. Heb nu leuk contact met iemand en hopelijk komt er wat uit. Ga er toch niet echt voor betalen. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 03-01-2018 door
Zijn gewoon een stel oplichters voor €1,- 2 dagen op proef daarna automatisch verlengen voor een half jaar voor €174,- kreeg geen enkele reactie van victoria milan. Veel nep profielen kreeg veel te veel reacties van vrouwen maar nooit meer antwoord terug. Heb eem email gestuurd naar ze dat ze de incasdo moesten annuleren. Nog steeds geen reactie op gehad. Ik heb gelukkig de incasso tegen kunnen houden. Ben benieuwd wat er nu gaat gebeuren.

....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 24-10-2017 door
met een 1 € aanbod de aandacht trekken, en dan automatisch 6 maanden abonnement in rekening brengen. geweldige oplichters zijn het daar in Malta. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 14-12-2016 door
Na een maand echt alle moeite te hebben gedaan blijkt 99% nep te zijn. Misschien is dit nog wel 100%. Ik heb nog vijf maanden maar weet dat dit geen optie is. Ik ben een optimist maar weet dat het hier gewoon niet gaat lukken iemand te vinden die hetzelfde wil als mij. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 09-12-2016 door
Ik ben nu ruim twee weken actief op de VM site en ik wil er niets meer over zeggen
Alleen het volgende hou je geld op zak of gooi het weg meer investeer niet in Vittoria Milan het zijn gevoelloze oplichters .

Ga op stap en geef een rondje misschien zit er een leuke dame in de zaak.

Het beste,

Cees
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
4 / 100
Beoordeeld op 13-11-2016 door
Ik had begrepen dat deze site zich niet bediende van eigen nepprofielen die puur voor "entertainment" waren geplaatst en waar geen echte contacten kon worden gemaakt. Ik heb ook de algemene voorwaarden gelezen om te controleren of zoiets erin stond.
Niet dus maar ik begin echt mijn twijfels te hebben.
Twijfel 1 : Binnen enkele minuten van afronden van het inschrijven wordt mijn profiel door verschillende dames bekeken. Voor zover ik kan zien is er geen functie om gebruikers onmiddellijk alert te maken van een nieuw profiel.
Twijfel 2: Van de dames van de eerst paar dagen kwamen er verassend veel uit Groningen. (Ik woon omg. Amsterdam). Net ver genoeg weg?
Twijfel 3: Een van deze dames heeft mijn profiel maar liefst 5 keer bekeken en mij een zgh knipoog heeft gestuurd. Maar toen ik vroeg of wij wat meer zouden doen dan naar elkaars profiel kijken kwam er geen antwoord. Geen zin in mij? Kan wel maar dan waarom zo veel keer kijken?
Twijfel 4: Ik heb wel een reactie van een andere dame (in Amsterdam) gekregen. Dit lijkt voorspoedig te lopen tot vandaag. Er was een nieuwe bericht van haar en het laatste zinnetje was "ik hoop jou snel te ontmoeten". Dus ik stuurde een bericht terug met de hamvraag "waar en wanneer?". Een paar uur later toen ik ging zoeken voor een mogelijke antwoord waren niet alleen de berichten heen en weer verdwijnen maar het hele profiel! Ik heb gecontroleerd of zij mij geblokkeerd had maar nee. Paniek op het laatste nippertje? Of iemand die het gewoon leuk vindt om mensen op te jutten? Kan wel.
Twijfel 5: Naar aanleiding van het laatste geval heb ik mijn lijst van email notificaties van een knipoog gecontroleerd. Van de 9 die ik binnen een week heb ontvangen zijn 8 van de profielen verdwijnen.
Voorlopig conclusie - het kan zijn dat VM zelf geen nepprofielen plaatst maar er zijn zeker een heleboel ander die dat wel doen, En met nep bedoel ik ook mensen die schijnbaar profielen voor de lol plaatsen.
Ik heb nog 12 weken lidmaatschap te gaan dus het kan zijn dat ik later wat betere ervaringen kan vermelden.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 29-02-2016 door
Als vrouw is het een heel ander gegeven. Het is duidelijk dat er veel meer mannen op deze site zitten dan vrouwen. Als vrouw word je dan ook een beetje overdonderd. Voor mij was het een heel interessante ervaring. Fijne en soms ook zeer opwindende gesprekken gevoerd. Erg veel mannen wilden afspreken dus voor mij was het een beetje een luxe situatie. Momenteel zie ik iemand met wie het wel klikt. Ik heb me daarom ook van de site gehaald. Ik sluit zeker niet uit dat ik me er terug opzet als het met deze man toch een keer stopt. Vrouwen moeten gelukkig niet betalen anders zouden nog minder vrouwen de stap zetten. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
6 / 100
Beoordeeld op 14-12-2015 door
VictoriaMilan was vele jaren geleden redelijk goed. Nu, vind je veel betere sites (bijvoorbeeld: Saphrina). Maar de site is echter niet zo slecht als de meeste reviewers impliceren.

Nepprofielen? Ja, ik weet zeker dat ze veel bedriegers hebben! Oplichters? Ja, ik weet zeker dat er ook tal van oplichters zijn. Maar ze hebben ook echte authentieke profielen. Dat is een feit! Het aantal vervalsingen steeg echter in de afgelopen jaren en dat is de reden waarom ik liever gebruikmaak van andere sites die toch een betere kans op succes bieden dan VictoriaMilan.

Geloof niet altijd al die 5-sterren beoordelingen, net zo goed als je niet alle 1-ster beoordelingen moet geloven. Maak een profiel aan op VictoriaMilan, evenals op de concurrerende sites zoals Saphrina en ontdek welke site jou het meeste aanspreekt. Er is nooit EEN beste site; het hangt er helemaal vanaf van waar jij je prettig voelt.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
7.2 / 100
Beoordeeld op 18-06-2015 door
Nog nooit ingeschreven bij zo'n site maar weet dat Victoria Milan al lang bestaat en dus zal het best wel goed moeten zijn dacht ik. Al een paar maanden ben ik lid en het is er best gezellig moet ik zeggen. Al een date geregeld maar dat bleek niet veel te zijn. Maar wie weet komt er nog wat leuks van binnenkort. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
7.2 / 100
Beoordeeld op 04-03-2015 door
Helaas niet altijd de reacties gekregen van de dames waar ik veel interesse in had, maar dat hoort nu eenmaal bij het online date wereldje.

Heb een aantal spannende chats gehad & met een aantal dames heeft dit geleid tot een afspraakje. Leuke site, makkelijk in gebruik.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 09-02-2015 door
In de hoop iets meer gelijkgezinden te treffen hier (heb een open relatie) schreef ik me in. Een maand voor mezelf op proef a 54,99

Joh, wat zijn we toch ook sukkels dat we daar zo en-masse intrappen! Als je domweg profieltjes gaat bekijken zal 99% binnen een uur, maar wel allemaal in dezelfde minuut, jouw profiel ook bekijken (hint 1, vol geautomatiseerd systeem).
Verder kun je zien dat er eigenlijk alleen maar mooie vrouwen op zitten (hint 2) die ook nog eens allemaal op exact dezelfde manier 'onherkenbaar' gemaakt zijn (hint 3). Voor de vorm reageren ze geen van alleen op je berichten (hint 4, alhoewel ik die hand in eigen boezem wil steken, want dat kan aan mij liggen).

Ik plaatste een doodnormale profielfoto die telkens weer afgekeurd wordt. Op mijn vriendelijke vraag waarom dit gebeurde (tot aan vier keer aan toe) kreeg ik gewoon totaal geen reactie. Immers, het geld was al binnen (hint 5).

Technisch gezien ziet de site er gelikt uit. Is niets op aan te merken. Het werkt zoals het hoort te werken.

Mijn maand zit er bijna op. Ik ben blij dat ik het "automatisch abonnement verlengen"-vinkje bijtijds vond, want die staat standaard aan.
Voor mij nooit weer. Die paar profielen die niet totaal fake zijn, daar heb ik gezellig mee gebabbeld, maar het heeft tot niets geleid.

Victoria Milan? Ik zou me haast aansluiten bij de SGP om ze te laten verbieden, want dit is één grote bende oplichters!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 12-01-2015 door
Ik heb me ingeschreven en voordat ik al klaar was had ik al mijn eerste bericht al binnen,raar raar hoe kan dat. Vervolgens zijn de beperkingen zo ingesteld dat inderdaad de inschrijving gratis is maar daar houdt het ooh bij op...Je kunt verder niks tenzij je 55 euro of zo overmaakt voor een maand. Deze site is echt waardeloos..Kort erna wilde ik mijn account verwijderen maar zelfs dat viel niet mee want voor een volledige Delete moet je 39 euro voor betalen en andere optie is gratis deactiveren.



Echt super en super slecht
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
6 / 100
Beoordeeld op 11-10-2014 door
Mijn relatie met mijn vriendin was goed maar na 2 jaar begon de sleur. De spanning was weg en heb me toen ingeschreven bij Victoria Milan. In het begin ben ik heel terughoudend geweest maar leerde snel een leuke vrouw kennen. Ze zat in dezelfde situatie als ik. We hebben uren gechat en toen besloten eens af te spreken.



De eerste ervaring was leuk en we hebben het een tijdje aangehouden. Uiteindelijk gestopt maar was een mooie tijd.



Dankzij Victoria Milan leerde ik dat ik veel van mijn vriendin hield en vond het niet eerlijk.



Dus weet waar je aan begint want uiteindeijk is wel mijn relatie stuk gelopen toen ik het aan mijn vriendin heb verteld. Stomme keuze om het zover te laten komen.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 08-10-2014 door
Was een paar maanden lid en heb erg genoten. Was leuk om dit een keer te doen en heb enorme spannende verhalen gedeeld met een hoop vrouwen. Ik heb er in de avonduurtjes lekker van genoten als je snapt wat ik bedoel. Ik was niet uit op een afspraakje en kon 100% anoniem chatten. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 28-09-2014 door
Geile chats en spannende foto's delen. Verder is afspreken niet echt mogelijk want veel vrouwen hebben geen tijd of wonen te ver weg. Super sexy chats gehad en dat deed het ook voor mij.



Weet niet of het uberhaupt mogelijk is om af te spreken maar het idee om te chatten met een lekkere meid is ook geil.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 21-09-2014 door
Knappe vent ben jij. Uhm, ik heb nog geen foto geupload. Hoe kan dat?

Ook zo bekende tekst: vind het niet zo gezellig op vm. Kom je ook naar cupidos. Het is niet 1 persoon die je wil doorverwijzen, nee het zijn er meer.

Samenwerking met elkaar?

....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 01-04-2014 door
Is in mijn ogen echt een leuke site om gewoon te proberen en lekker te chatten met vrouwen. Ga gewoon eens een gesprek aan met iemand en deel je spannende gedachten.



En als je wilt afspreken dan maak je gewoon een afspraakje.

Eerst gratis inschrijven en kijken of het wat voor je is.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
3 / 100
Beoordeeld op 26-02-2014 door
Ik dacht dat het wel spannend zou zijn om eens een leuke meid te scoren. Na enkele minuten al de eerste berichtjes en dan ga je....telkens meer berichten sturen en je hebt er al helemaal zin in.. Och och dacht ik vaak! waar was ik toch aan begonnen...



En vervolgens nooit een afspraak gemaakt want deze site is voor het grootste deel fake. En ik had het kunnen weten. Ik ben niet de knapste en als dan van die beeldschone dames van alles van je willen dan moet er toch een lampje gaan branden.



Maar nee hoor! Ik trapte er met open ogen in. Deze site zit vol fakers!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 15-02-2014 door
Het is wat cru maar ik heb hier mee mijn huwelijk gered. Ze weet hier niets over. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 11-02-2014 door
Ik ontwerp websites. Een goeie job, niet perfect. De kosten zijn wat hoog, maar het is een stabiele service. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
X
50% van de consumenten zijn tevreden over Victoria Milan
Lees alle reviews en bekijk Victoria Milan
Oke
© 2018 Ervaringensite | Disclaimer | Privacy