Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Victoria Milan ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

4.03
4.03 0 10
36 reviews
47% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2019-08-24 17:13:40
25 dagen geleden
2 10 0
Te duur andere sites ook hoor.
Rapporteren
2019-08-13 22:15:37
1 maanden geleden
2 10 0
Slecht
Rapporteren
2019-07-02 13:29:36
3 maanden geleden
1 10 0
Ben begonnen met een free account deze nadat ik veel berichten kreeg van dames besloten om dit om te zetten naar een premium account.

Je begrijpt het al geld is keurig afschreven en hiermee verdwenen ook de profielen die mij bezochten echt pure oplichting!!!
Rapporteren
2019-06-28 17:08:40
3 maanden geleden
1 10 0
Trap er niet in. Geloof me geen 1 vrouw is echt of spelen een spel met je. De reacties hieronder kloppen niet. Het is 1 grote fake show. Die bedoeld is om je geld af te troggelen. Probeer maar eens om je account te deactiveren, probeer maar eens om de automatische incasso stop te zetten. Gaat je allemaal niet lukken. Je moet naar de bank, met alle gevolgen van dien. Heb niet de illusie hier een echte vrouw aan te treffen, die paar echte, die spelen wat met je, net als de positieve beoordelingen hieronder het is allemaal nep. Tip, deel niet je mailadres of ga niet meteen op Kik. Als je graag tijden vastzit aan een site die niets oplevert, moet je lid worden van Victoia Milan. NIET AAN BEGINNEN !
Rapporteren
2019-06-14 08:45:51
3 maanden geleden
1 10 0
Slechtste nep site ooit, GA HIER NIET OP, allemaal nep accounts, ik heb het een week geprobeerd en je krijgt alleen maar Hallo en Hay te lezen, vervolgens heb je er een die een gesprek wilt beginnen en dan is het in het Engels, en zijn ze zogenaamd en paar dagen in Nederland en willen ze afspreken, of je je mail adres wilt geven om link met foto`s te delen yeah right, oplichters eerste klas!!!!
Rapporteren
2019-05-30 16:06:37
4 maanden geleden
8 10 0
Een vriendelijke en gastvrije gemeenschap. De website is echter niet perfect, zou veel verbetering kunnen gebruiken.
Rapporteren
2019-05-04 19:26:43
5 maanden geleden
1 10 0
fake profiles, scam...stay clear
Rapporteren
2019-04-03 15:54:59
6 maanden geleden
8 10 0
Okay, gratis ervaringen: Ik heb voldoende aandacht gekregen maar ik kon geen echte verbinding maken. Ik heb het gevoel gekregen dat de gratis versie er is om u te laten zien dat de site functioneel is.

Premium ervaring: Als u betaalt, heb jij toegang tot de echte ervaring. Sommige contacten uit de gratis modus bleken niet te reageren nadat ik met hen had gesproken. Ik heb er een paar gevonden die dat wel deden, maar de meeste actie kwam van mij door actief op zoek te gaan naar partners. Sommige potentiële partners vlokken uiteen, maar dat geen verrassing is. Uiteindelijk had ik nog 2 andere gebruikers klaar om met me af te spreken voordat ik stopte om deze recensie te schrijven.
Rapporteren
2019-03-28 13:39:09
6 maanden geleden
9 10 0
Mijn opinie:

Ontwerp: 9/10
Modern en strak, het huidige ontwerp roept gevoelens op van een sociale site. Verliest markeringen voor enkele kleine spelfouten.
Functie: 7/10
Lijkt te werken zoals bedoeld. Sommige menu's zijn moeilijk toegankelijk, bijna verborgen.
Verbindingsmogelijkheden: 10/10
Servers lijken goed te werken, ik had geen problemen met berichten.
Gemeenschap: 6/10
Er zijn mensen daar, maar iedereen is verdeeld door een muur. Je kunt alleen de mensen zien waarin je geïnteresseerd bent.

Totaal: 9/10
Rapporteren
2019-03-22 10:27:10
6 maanden geleden
8 10 0
Ik zou niet zeggen dat deze site oplichter is, maar dat je sommige verdachte gebruikers kunt tegenkomen. Sommigen proberen je creditcardnummer te krijgen of vragen meteen om je e-mailadres. Denk dat ze Nigeriaanse scammer zijn, maar na het melden van deze "meisjes" hebben moderators ze van de site verwijderd. Dus weet managenent over deze kwestie.
Ik was afgelopen najaar meer dan vier maanden op de site actief geweest en hoewel het tijdrovend was, heb ik de liefde daar gevonden. Zeker het proberen waard
Pas maar op voor de automatische verlenging: je moet het zelf stoppen of de klantenservice contacteren om dit te doen, anders nemen ze geld op nadat uw lidmaatschap op is.
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
4.03
Bekijken
Beoordelen

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ervaring/public_html/wp-includes/functions.php on line 3730