Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Citroensapkuur ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

7.00
7.00 0 10
9 reviews
100% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2014-10-26 10:56:44
5 jaren geleden
6 10 0
De kuur is prettig en je voelt je wel beter alleen het verliezen van het gewicht verschilt nogal. De ene week waren het 2 kilos die je kwijt bent en de andere week maar 100 gram. Je moet er helemaal in opgaan en weet niet of dat wel voor mij is weggelegd. Ga er dus vol voor en houdt vol..anders heeft het geen zin.
Rapporteren
2014-10-19 16:31:27
5 jaren geleden
5 10 0
Een paar weken geprobeerd en het is een hoop gedoe en ik zie maar weinig resultaat.
Rapporteren
2014-10-14 18:31:51
5 jaren geleden
6 10 0
Ik heb de kuur een tijdje gevolgd en hoewel ik me wel beter voelde vond ik het afvallen wat tegen vallen. Hoewel andere mensen erg lovend zijn over de kuur heb ik nog niet helemaal een goed gevoel erbij. Wellicht zijn er andere manieren van afvallen die beter bij me passen.
Rapporteren
2014-04-07 20:08:46
6 jaren geleden
7 10 0
Enige tijd geleden kwam ik de Citroensapkuur tegen. Door een vriendin van de yogalessen die ik volg werd ik hier op gewezen. Ze vertelde me dat het reinigen van je lichaam belangrijk is voor de balans en werking van je organen.

Zij volgde deze citroensapkuur ook al en ze vertelde me dat het voor mij ook echt een uitkomst zou zijn.

Ik ben er aan begonnen en heb nu ook mijn vriendinnen verteld over deze manier van afvallen. Het moet je wel liggen maar je lichaam en geest worden er echt beter van.
Rapporteren
2014-04-07 14:36:48
6 jaren geleden
8 10 0
Ik volg de Citroensap Kuur nu enkele weken en ik kan zeggen dat de eerste ervaringen heel goed zijn.

Elke afvalmethode is weer anders en het is echt even kijken wat nu goed voor je werkt. Ik heb in de afgelopen jaren al Weightcare, Atkins en Weightwatchers geprobeerd maar dit is de eerste afval kuur die ik echt als positief ervaar.

Ik hoop dat ik snel op mijn streefgewicht zit. De vaart zit er in maar ik hoop dat ik voor de zomer lekker in bikini op het strand kan zitten!
Rapporteren
2014-04-01 19:23:56
6 jaren geleden
8 10 0
Deze manier van afvallen is niet heel moeilijk en is prima vol te houden. Echter lijkt dat soms makkelijker gezegd dan gedaan. Het is een kwestie van doorzetten en het komt zeker niet vanzelf. Want soms krijg je wel een enorm honger gevoel. Dan moet je even doorzetten.

Ben 3,5 kilo afgevallen en ben bewuster gaan leven. Dankzij de Citroensapkuur heb ik grote stappen weten te maken in korte tijd. Een echte aanrader zou ik willen zeggen.
Rapporteren
2014-02-14 15:43:31
6 jaren geleden
10 10 0
Ben nu bij dag 5 en moet zegegn dat het een stuk beter gaat als de vorige keer. Ben al 4 kilo kwijt en me lichaam begint er wel al op te reageren. Moet wel zegegn dat ik de dagen aftel, maar het is een stuk beter als de vorige keer. Al met al kan ik alleen maar tevreden zijn
Rapporteren
2014-02-13 23:00:00
6 jaren geleden
10 10 0
Ik heb inmiddels al 8 keer deze reinigingskuur gedaan en vol me iedere keer na de kuur weer als herboren. Je moet het zeker niet doen om af te vallen, want het woord zegt het al het is een reinigingskuur! Ook is het aan te raden om echt 2 weken niks te hebben dus geen verjaardagen, dagjes weg enzo. Ik begin meestal na 4 dagen al te merken aan me lichaam dat het zich begint te reinigen. Ik word fitter, krijg een achte huid en gladder haar. Na 2 weken ben je weer helemaal herboren en kan je er weer tegenaan. Let wel op dat je je dan niet meteen op de patat stort want dan vliegen de kilos en viezeheid er weer aan. Bouw het rustig op en alat je lichaam weer wennen! De kuur is helemaal niet duur ik ben altijd rond de 40 a 50 euro kwijt!
Rapporteren
2014-02-06 20:56:52
6 jaren geleden
8 10 0
Ik heb de kuur met een vriendin gedaan en ik moet zeggen zonder haar zou ik het niet hebben volgehouden. Tijdens de kuur kreeg ik ontzettend veel honger netzoals andere waarschijnlijk, maar ik deed het om mijn lichaam te reinigen dus ik wou me eraan houden. Na heeeeeel veeeel moeite is dat gelukt en ik moet zeggen ik voelde me echt een stuk lekkerder. Zeker de moeite waard, maar je moet wel doorzetten
Rapporteren
1

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
7.00
Bekijken
Beoordelen

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ervaring/public_html/wp-includes/functions.php on line 3730