Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

FitForMe ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

7.15
7.15 0 10
5 reviews
80% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2018-10-17 11:50:24
2 jaren geleden
9 10 0
Na de operatie ben ik terecht gekomen bij FitForMe. Zij hebben mij geholpen de juiste supplementen te slikken. Ik voel mij goed.
Rapporteren
2017-02-13 13:53:08
4 jaren geleden
1 10 0
Heb voor mijn sleede operatie een pakket multivitaminen aan gevraagd Eerst kreeg ik een proefpakketje maar in het ziekenhuis werdt gezegd dat je deze moet gaan gebruiken dus heb ik het hele pakket voor een half jaar besteld voor 47 ,70 euro Ze zijden dat het altijd terug kon sturen. Maar ik moest 3weken wachten na mijn operatie voor ik ze mocht gaan gebruiken. Na 3weken ben ik ze gaan gebruiken Werdt helemaal onwel ben bijna flauwgevallen heb heb ze op alle manieren geprobeerd in te nemen maar niets ging goed Heb het zieken huis gebeld deze geven advies om over te gaan naar een ander merk Ik gebeld naar fit for me om ze terug te sturen maar dit kon niet meer zijden ze nu opeens omdat ik deze al 3weken bezit mijn nooit verteld dat ik ze niet terug kon sturen Dit vind ik zeer slechten voorlichting kon ze nog wel omruilen voor kauw tabletten maar heb hellemaal geen vertrouwen meer in dit merk voor mijn nooit meer FitFor Me
Rapporteren
2014-10-16 15:07:52
6 jaren geleden
8 10 0
Na het bestellen van het proefpakket ben ik meteen begonnen met de vitamine te slikken en dit beviel me echt ontzettend goed! Werd dan ook op een gegeven moment gebeld door een verkoopster waarbij ik voor iedere 3 maanden automatisch een pakket afnamen. Super aardige lui die je helpen welke echt mee denken.
Rapporteren
2014-04-25 14:55:30
7 jaren geleden
8 10 0
De shop van FitForMe is uitgebreid en heeft precies het aanbod wat bij je past.

Doe zeker even de zelftest en dan zie je meteen wat je nodig hebt om gezonder te leven.
Rapporteren
2014-04-23 12:24:06
7 jaren geleden
10 10 0
Een beetje extra energie kon ik wel gebruiken in mijn dagelijks leven. Als moeder van 2 kinderen met een drukke baan en een huishouden is het niet altijd makkelijk om fit te zijn.

Ik sport goed en eten doen we thuis zo gezond mogelijk. Toch had ik een energiegebrek. Extra vitaminen en supplementen zouden wel eens kunnen helpen.

Ik heb de zelftest op FitForMe gedaan en kreeg daar een profiel uit met supplementen die ik extra zou kunnen nemen.
Ik ben op het advies ingegaan en een paar dagen na mijn bestelling lagen de pilletjes al op de deurmat.

Sinds ik de supplementen ben gaan nemen voel ik me veel beter en energierijker.

Het aanbod is goed en heb al meerdere malen een bestelling gedaan.

Echt een dikke aanrader voor mensen die net als ik een beetje meer energie willen krijgen en gezonder willen leven.
Rapporteren
1
7.15