Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Het Mentale Dieetplan ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

7.48
7.48 0 10
8 reviews
88% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2017-02-12 23:01:25
3 jaren geleden
10 10 0
.
Rapporteren
2017-02-12 22:59:53
3 jaren geleden
10 10 0
Geweldig
Rapporteren
2017-02-12 22:59:11
3 jaren geleden
10 10 0
Serieus 20 kg afgevallen, zonder moeite. Nooit meer erbij gekomen. Dit is goud waard.
Rapporteren
2016-10-18 05:20:55
3 jaren geleden
10 10 0
Als puber af ik altijd teveel en op de verkeerde manier. Ik was ten einde raad en kocht dit MENTALE dieetplan in de vorm van een e-book op mijn destijdse desktop computer. Ik ben in één jaar toen ik 16 was 13 kg afgevallen en dit is er niet meer aangekomen. Pas nu ik 23 ben, dus 7 jaar later ben ik weer ietsje zwaarder door de laksheid (en geloof me dit dieet houd je makkelijk vol, het is namelijk geen dieet maar een nieuwe manier van eten waarbij je alles mag eten en geen honger hebt). Alleen de service zou ietwat beter kunnen. Ik heb gemaild omdat ik het e-boek niet meer heb (de desktop was in het ouderlijk huis en is kapot gegaan) en het email adres allang geblokkeerd. Hier heb ik helaas nooit antwoord op ontvangen en nooit het boek terug gekregen, wat ik jammer vind want ik heb er toen toch al mijn spaargeld voor uit gegeven.. Al met al, dankjewel, het heeft mijn leven enorm veranderd en mijzelf veel gelukkiger gemaakt.
Rapporteren
2016-10-18 05:17:26
3 jaren geleden
10 10 0
Als puber af ik altijd teveel en op de verkeerde manier. Ik was ten einde raad en kocht dit MENTALE dieetplan in de vorm van een e-book op mijn destijdse desktop computer. Ik ben in één jaar toen ik 16 was 13 kg afgevallen en dit is er niet meer aangekomen. Pas nu ik 23 ben, dus 7 jaar later ben ik weer ietsje zwaarder door de laksheid (en geloof me dit dieet houd je makkelijk vol, het is namelijk geen dieet maar een nieuwe manier van eten waarbij je alles mag eten en geen honger hebt). Alleen de service zou ietwat beter kunnen. Ik heb gemaild omdat ik het e-boek niet meer heb (de desktop was in het ouderlijk huis en is kapot gegaan) en het email adres allang geblokkeerd. Hier heb ik helaas nooit antwoord op ontvangen en nooit het boek terug gekregen, wat ik jammer vind want ik heb er toen toch al mijn spaargeld voor uit gegeven.. Al met al, dankjewel, het heeft mijn leven enorm veranderd en mijzelf veel gelukkiger gemaakt.
Rapporteren
2014-12-09 23:03:14
5 jaren geleden
10 10 0
Ik ben zeer tevreden over het mentale dieet plan!

Het is het enige dieet wat werkt bij mij. Ik ben in nu 14 dagen al 9 kilo kwijt. Ik heb al zoveel geprobeerd en dit werkt echte en je hoeft er niet veel voor te doen of te laten.

Echt geweldig!!

Dit is de website van het mentale dieet plan
waar je nog meer informatie en dergelijke kunt vinden.




http://www.paypro.nl/producten/Het_Mentale_Dieet_Plan_en_TURBO_DIEET_Plan/819/45747
Rapporteren
2014-10-14 18:33:12
5 jaren geleden
6 10 0
Het is echt dieet plan waar je een hoop wordt beloofd en dat het allemaal snel gaat. Maar het valt echt vies tegen hoor. Ik heb echt alles gedaan om maar een beetje in de buurt van het schema te komen maar het is gewoon niet vol te houden.
Rapporteren
2014-03-25 14:05:06
6 jaren geleden
1 10 0
Mijn ervaring is niet goed over het MDP. Hoewel ik mij helemaal aan het 8 wekenschema heb gehouden en de 5 flesjes water per dag dronk, wat ik overigens altijd al doe, was ik geen gram afgevallen. Ik heb na ongeveer een maand mijn geld op basis van de garantie die mij geboden was terug gevraagd en heb Katja mijn dieet dagboek doorgemaild. Daarop kreeg ik een mail van haar dat ik mijn betalingsbewijs moet opsturen en dat heb ik gedaan. Op 26 febr. kreeg ik een mail dat dat in orde was en dat ze voor restitutie zou zorgen, maar dat is tot op heden nog niet gedaan. Ik heb haar nog verschillende mails gestuurd met de vraag waar mijn geld blijft, maar ze negeert mijn mails volledig, zelfs de klacht die ik bij de consumentenbond heb gedaan, die zij ook doorgestuurd krijgt. Mijn gevoel zegt dat ik ben opgelicht en ik wil daarom iedereen waarschuwen. Niet doen. Ook worden negatieve ervaringen van internet afgehaald heb ik ervaren.
Rapporteren
1

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
7.48

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ervaring/public_html/wp-includes/functions.php on line 3730