Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Modifast ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

7.00
7.00 0 10
4 reviews
100% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2014-04-07 20:04:41
6 jaren geleden
10 10 0
Zoveel jaren lopen klooien met mijn gewicht en echt van alles geprobeerd. Maar toen eens aan de Modifast begonnen. Eerste weken waren zwaar en moet je je soms door de honger momenten heen bijten. Als je daar eenmaal doorheen bent en je lichaam een beetje gewend is dan gaat het als een trein.

Rome is niet op een dag gebouwd en hetzelfde geld voor afvallen. Het is een kwestie van volhouden en doorzetten.

Inmiddels ben ik 4,5 kilo kwijt in 1,5 maand tijd en ik ga nog altijd door. Streven is om totaal 8 kilo af te vallen en als ik zo door blijf gaan dan ga ik met een strak lichaam de zomer in!
Rapporteren
2014-03-03 19:47:03
6 jaren geleden
8 10 0
Ben 5,5 kilo afgevallen in korte tijd met behulp van Modifast. Grote voordeel is de ruime keuze van shakes, repen en andere Modifast producten. Ook makkelijk te bereiden en voor de tussendoortjes is er altijd een gezonde snack.

Is wel volhouden en je bent soms erg geneigd om te gaan snacken of snaaien. Niet doen en volhouden net als ik! Dat is het geheim.
Rapporteren
2014-02-14 15:40:13
6 jaren geleden
6 10 0
Ben een aantal weken bezig met het modifast dieet en moet zeggen het val me niet tegen. Neem zo een reep of shake met me oude vertrouwde bakjes koffie en ik kom de dag wel door. Helaas hebben de shakes en/of repen wel zijn bijwerkingen. Ik krijg enorm last van me darmen en de scheiterij. Helaas, maar het afvallen gaat wel goed dus hou nog even vol
Rapporteren
2014-02-07 15:19:15
7 jaren geleden
8 10 0
Modifast is wel een prima manier om af te vallen maar het kost je wel een aardige zak met duiten. Want als je al die shakes en repen moet kopen dat kan aardig in de papieren lopen. Maar ik heb me aan een goed en strak plan gehouden en heeft me in 4 weken tijd toch een kilo of 6 afvallen opgeleverd. Dieet is prima te volgen en iedereen zal zijn zware momenten hebben. Kan alleen maar zeggen dat afvallen nooit leuk is maarja je als de pondjes over de broekriem hangen dan is het verstandig om er wat aan te doen. Niet alleen voor de looks maar ook voor de gezondheid.
Rapporteren
1
7.00
Bekijken
Beoordelen