Telecom Dating Vakantie Verzekeraars Energie Webshops

Modifast ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

Modifast
8 / 0 10
Er zijn 4 ervaringen toegevoegd
Modifast ervaring toevoegen Lees alle Modifast ervaringen

4 Modifast ervaringen

Start aan je beoordeling van Modifast
Klik hier om je beoordeling te geven
10 / 100
Beoordeeld op 07-04-2014 door
Zoveel jaren lopen klooien met mijn gewicht en echt van alles geprobeerd. Maar toen eens aan de Modifast begonnen. Eerste weken waren zwaar en moet je je soms door de honger momenten heen bijten. Als je daar eenmaal doorheen bent en je lichaam een beetje gewend is dan gaat het als een trein.Rome is niet op een dag gebouwd en hetzelfde geld voor afvallen. Het is een kwestie van volhouden en doorzetten.Inmiddels ben ik 4,5 kilo kwijt in 1,5 maand tijd en ik ga nog altijd door. Streven is om totaal 8 kilo af te vallen en als ik zo door blijf gaan dan ga ik met een strak lichaam de zomer in!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 03-03-2014 door
Ben 5,5 kilo afgevallen in korte tijd met behulp van Modifast. Grote voordeel is de ruime keuze van shakes, repen en andere Modifast producten. Ook makkelijk te bereiden en voor de tussendoortjes is er altijd een gezonde snack.Is wel volhouden en je bent soms erg geneigd om te gaan snacken of snaaien. Niet doen en volhouden net als ik! Dat is het geheim.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
6 / 100
Beoordeeld op 14-02-2014 door
Ben een aantal weken bezig met het modifast dieet en moet zeggen het val me niet tegen. Neem zo een reep of shake met me oude vertrouwde bakjes koffie en ik kom de dag wel door. Helaas hebben de shakes en/of repen wel zijn bijwerkingen. Ik krijg enorm last van me darmen en de scheiterij. Helaas, maar het afvallen gaat wel goed dus hou nog even vol ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 07-02-2014 door
Modifast is wel een prima manier om af te vallen maar het kost je wel een aardige zak met duiten. Want als je al die shakes en repen moet kopen dat kan aardig in de papieren lopen.

Maar ik heb me aan een goed en strak plan gehouden en heeft me in 4 weken tijd toch een kilo of 6 afvallen opgeleverd.

Dieet is prima te volgen en iedereen zal zijn zware momenten hebben. Kan alleen maar zeggen dat afvallen nooit leuk is maarja je als de pondjes over de broekriem hangen dan is het verstandig om er wat aan te doen. Niet alleen voor de looks maar ook voor de gezondheid.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
X
100 % van de consumenten zijn tevreden over Modifast
Lees alle reviews en bekijk Modifast
Oke
© 2018 Ervaringensite | Disclaimer | Privacy