Telecom Dating Vakantie Verzekeraars Energie Webshops

NewFigure Clinic ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

NewFigure Clinic
8.38 / 0 10
Er zijn 8 ervaringen toegevoegd
NewFigure Clinic ervaring toevoegen Lees alle NewFigure Clinic ervaringen

8 NewFigure Clinic ervaringen

Start aan je beoordeling van NewFigure Clinic
Klik hier om je beoordeling te geven
10 / 100
Beoordeeld op 23-09-2017 door
Ik ben ondanks mijn chronische ziekten toch al 14 kilo afgevallen. Het gaat niet snel, maar dat kan ook niet in mij geval. Goede begeleiding. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 18-09-2016 door
Mijn eerste ervaring met Newfigure was direct een fijn en vertrouwd. Duidelijke uitleg en niks werd overgeslagen of overhaast behandeld tot ik alles begreep. In feite is het niet heel lastig: 6 eetmomenten, waarbij 3 normale maaltijden en 3 tussendoortjes. Ik moet veel water / thee drinken en mag vertrouwd 2 wijntjes per week.

De supplementen bij het dieet bestaat uit aminozuren, die voor mij werken door mij meer energie te geven en meer vet te verbranden. Heb ook geen honger en ga nu veel makkelijker naar de wc.

Ik heb zelf een medische achtergrond met een trage schildklier, diabetes en hoge bloeddruk. Heb een bmi van 36,4. Mijn dieet wordt vergoed door mijn zorgverzekering dus dat scheelt ook in de kosten. Mijn eigen bijdrage is nu maar 3 euro per week.

Mijn resultaten in deze afgelopen 8 weken zijn:

Week 1: 2,1 kilo eraf!
Week 2: 1,6 kilo eraf!
Week 3: 0,9 kilo eraf!
Week 4: 1,4 kilo eraf!
Week 5: 0,8 kilo eraf!
Week 6: 1,6 kilo eraf!
Week 7: 2,2 kilo eraf! ( ben erbij gaan sporten fitness en cardio)
Week 8: 1,4 kilo eraf!

Alleen maar lof en blij tot nu toe en begin het zelfvertrouwen weer terug te krijgen !!!
To be continued !
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
3 / 100
Beoordeeld op 04-05-2016 door
Helaas zijn mijn ervaringen niet zo goed als de ervaringen die hier staan. Het dieet op zich is goed vol te houden en je valt er indedaad mee af. Helaas is de service die de kliniek aan bied niet zo goed.

Geld terug bij zorgverzekering?
Ze gaven van te voren, tijdens het dieet aan dat ik de kosten terug kon krijgen. Maar toen ik het indiende bij mijn zorgverzekeraar kreeg ik helaas niks terug en dit lag niet aan het eigen risico maar aan verkeerder afspraken die met de verzekering gemaakt zijn.

Begeleiding na het dieet:
Daarnaast geven ze aan dat je een na het volgen van het dieet nog terug kan komen voor gratis metingen, nu werd mijn afspraak afgezegt wegens ziekte, het overnieuw maken van een afspraak moest ik maar later doen. Dit later nog maals geprobeerd, hierbij werd ik erg onaardig aan de telefoon te woord gestaan. Hierdoor erg het gevoel gekregen dat wanneer ze geen geld meer aan je kunnen verdienen ze ook geen energie meer in ze steken.

Geen JoJo effect?...
Helaas na dit dieet weer 12kg aangekomen in 10mnd tijd.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 06-04-2016 door
Nadat ik in 2 jaar 25 kilo ben aangekomen door div redenen ben ik op internet gaan zoeken hoe en waar ik mij het beste in kon vinden.
Na een bod op vakantieveilingen heb ik toch de afspraak gemaakt.
Ik ben er zeer negatief ingegaan gezien wat je allemaal leest op het net.
Na de kennismaking in Rijswijk geloofde ik nog niet zo in.
Maar na een maand was ik bijna 6 kilo kwijt.
Ik ben nu positief en zeer blij met het nu al gehaalde resultaat en de prijs valt wel mee hoor.

Newfigure en zeker Angelique alvast bedankt

Ik ga zeker door met jullie tot mijn streef gewicht.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 03-02-2016 door
Newfigure biedt mij nu al na 6 weken 8 kilo vetverlies! Ik ga naar de kliniek en daar krijg ik dan een rapport mee van een weegmoment. Ik zie zelfs waar mijn vet van mijn lijf eraf gaat. Helemaal geen honger en leuke mensen die daar bij Newfigure werken.

Elke week nieuwe adviezen en een stok achter de deur.
Ik eet er elke dag afwisselend en mijn gezin kan makkelijk mee doen aangezien er zo enorm veel lekkere recepten zijn! Ik vind koken nu eindelijk leuk, maar stiekem hoop ik dat die laatste 15 kilo er net zo hard vanaf gaan! Ik sport er niet eens bij. Ach met 3 kinderen noem ik dat ook gewoon sporten!

Newfigure het werkt voor mij super goed en zelfs ook voor mijn gezin! Geen klachten gekregen of zelf op te merken.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 17-07-2015 door
Ik ben naar New Figure Clinics gegaan om een intake te doen omdat deze gratis was. Ik vond het erg fijn om te horen hoe mij lichaam ervoor stond qua vetpercentage enz. Nu volg ik het online en dat bevalt mij echt goed. Ik doe het samen met een vriendin en daardoor motiveren we elkaar om het ook echt vol te houden. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 14-10-2014 door
Wanneer je net als ik serieus overgewicht heb zonder dat er een ziekte aan ten grondslag ligt dan komt er een moment dat je echt een verandering wil. Verder leven met overgewicht is ernstig en gevaarlijk.Na lang twijfelen heb ik besloten om via Newfigure clinics af te vallen. Ik heb een uitgebreide intake gehad en voelde alsof ik een mentale drempel over was gegaan.Niet lang daarna ben ik in behandeling gegaan en mijn leefpatroon samen met Newfigure clinics aangepast. Het is een eyeopener geweest en leef al lang niet meer zoals voorheen. Ik ben fitter gezonder en vooral zit ik goed in mijn vel. Ook de kilo's ben ik kwijt. Ik ben er nog lang niet maar ik heb alle vertrouwen dat dat wel goed gaat komen.Een absolute aanrader als je overgewicht serieus te lijf wil gaan.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
6 / 100
Beoordeeld op 07-04-2014 door
Al jaren heb ik last van flink overgewicht. Het komt deels door een aandoening en deels ook door mijn leefpatroon.Ik ben daarom eens gaan rondkijken en kwam bij New Figure Clinic uit. Ik heb eerst eens op internet uitgezocht of er reviews waren en of er mensen waren die hun ervaringen wilde delen. Helaas kon ik naast de website van New Figure Clinics zelf niet veel vinden.Daarom heb ik besloten om een intake gesprek te doen. Op een donderdag ben ik langsgegaan en werd heel vriendelijk ontvangen. Vervolgens zijn we in het gesprek door alle klachten en kwalen gegaan en heb ik uitgebreide informatie gekregen over de mogelijke behandeling.Ik zit nu nog te twijfelen maar denk wel dat ik het ga doen. Het is een hele stap voor me maar denk dat ze genoeg kennis en kunde in huis hebben om me te helpen met mijn kwalen.De intake heb ik als zeer prettig ervaren en de service was heel goed in ieder geval.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
X
88 % van de consumenten zijn tevreden over NewFigure Clinic
Lees alle reviews en bekijk NewFigure Clinic
Oke
© 2018 Ervaringensite | Disclaimer | Privacy