Telecom Dating Vakantie Verzekeraars Energie Webshops

Reduxan ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

Reduxan ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
Reduxan
8.62 / 0 10
Er zijn 8 ervaringen toegevoegd
Reduxan ervaring toevoegen

8 Reduxan ervaringen

Start aan je beoordeling van Reduxan
Klik hier om je beoordeling te geven
10 / 100
Beoordeeld op 17-07-2015 door
Ik gebruik de Reduxan shakes en pillen en echt de kilos vliegen er serieus vanaf! De shakes vindi k ook echt serieus lekekr te drinken. Het vult goed en zorgt zo dat ik niet zo een honger heb. Soms neig ik nog wel naar een stukje chocolade, maar hou me maar steeds vol als ik dit blijf doen dat ik nog maar even moet!

Kom maar op met mijn zomervakantie dan kan ik ook weer lekekr soms een maaltijd eten :D
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 26-10-2014 door
Ben 5 kilo afgevallen in denk 10 dagen. Super spul en zorg dat je je houdt aan de regels dan vliegen de kilo's er zo af.Op naar de volgende kilo's die er hopelijk net zo snel vanaf vliegen:)
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 19-10-2014 door
Het innemen van de capsules doe je dagelijks en het is makkelijk te volgen. Verwacht niet na een paar dagen al resultaat meer heb geduld. Bij mij kwam het pas na een week of 2 maar dan gaat het ook heel snel. ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 18-10-2014 door
Hi,Ik gebruik Reduxan al een tijdje. De capsules zijn makkelijk in te nemen met wat water en je merkt de werking snel. Ik ben al wat kilo's kwijt en geloof in de werking van Reduxan.Absoluut een aanrader in mijn ogen en kan het zeker aanbevelen.
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 16-10-2014 door
Nou ik moet zeggen dat ik ongelofelijk blij ben met Reduxan! Ik heb al 3 gaatjes op mijn riem in mogen leveren en wat ben ik er blij mee! Neem elke dag trouw de tabletten en heb echt aanzienlijk minder honger als normaal. Moet wel zeggen dat het slapen wel wat minder gaat lijkt wel alsof mijn lichaam meer aanh et verbranden is! Kan dit ook het geval zijn? Voor de rest 12 Kilo kwijt dus ik zet nog even door! ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 11-10-2014 door
Ik las over Reduxan in een magazine, op basis daarvan ben ik het gaan gebruiken. Ik ben begin dit jaar gestart en me goed gehouden aan een schema. Ik was binnen een week of 3 al 5 kilo afgevallen. Voor mij was het een hele verrijking en een manier om gezonder te leven en gewicht te verliezen.Helemaal gelukkig nu en kan het aanraden aan iedereen!
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
7 / 100
Beoordeeld op 11-10-2014 door
Als vrouw van +40 jaar twijfel je al vaak genoeg over je lichaam. Alles wordt anders en je lichaam in goede kwaliteit houden is niet altijd makkelijk.

Ik hoor veel goede verhalen over Reduxan en ben het nu ook aan het proberen. Kan nog niet veel zeggen over de resultaten maar ik vertrouw nu op de ervaringen van anderen.

Later zal ik zeker nog een review plaatsen over mijn ervaringen.
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 08-10-2014 door
Drie weken geleden begonnen met Reduxan. Een vriendin van me gebruikte het al een maandje of 2 en vertelde mij er over. Ze vertelde zo enthousiast dat ik bijna dacht dat ze zelf bij Reduxan werkte haha.Maar goed ze legde me uit hoe het werkt en dat het prettig is om te gebruiken. Ik heb toen zelf maar eens gekeken en een bestelling gedaan. Een paar dagen later kreeg ik van alles aangeleverd. Eerst moet je wennen maar het is een patroon om aan te leren. Ik ben nu dus bijna 2.5 week echt bezig en voel me lekker en zie al wat resultaat. Dit is iets wat ik nog wel kan volhouden een tijdje. Uiteindelijk wil ik gewoon 10 kilo eraf. En het hoeft niet snel als het maar wel resultaat laat zien.
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
© 2018 Ervaringensite | Disclaimer | Privacy