Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Weight Care ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

7.00
7.00 0 10
11 reviews
91% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2016-06-13 15:35:04
3 jaren geleden
10 10 0
Na jarenlang zoeken wat het beste middel tegen overwicht is, ben ik bij toeval in aanraking gekomen met de Weight Care producten. Ik ben 54 jaar, heb een schildklierafwijking en men had mij verteld dat afvallen praktisch onmogelijk was. Met de Weight Care shakes, drinkyoghurt is het mij gelukt om in 5 maanden tijd 4 confectiematen slanker te worden (van 54 naar 48). Ik doe het als volgt: Ik gebruik 3 weken lang 3 x per dag een maaltijdvervanger, en dan 1 week 1 lichte warme maaltijd, en 2 maaltijdvervangers per dag. Het werkt prima en ik ben er erg blij mee ! Je moet je natuurlijk wel realiseren dat zodra je op gewicht bent, je niet meer kunt eten als voorheen. Het feit dat je overgewicht hebt, betekent dat je een probleem hebt en dat moet je wel aanpakken. Een levenlang op dieet, en dat zul je moeten accepteren. In de toekomst (als ik eenmaal op gewicht ben), zal ik waarschijnlijk een combinatie moeten zoeken tussen maaltijdvervangers en één of twee lichte maaltijden per dag. Maar tot die tijd ga ik lekker verder met Weight Care ;-))
Rapporteren
2015-09-13 22:15:49
4 jaren geleden
1 10 0
niet aan beginnen wat je kwijtraakt zit er binnen de kortste keren weer bij + paar kilo extra!! heb de 5 daagse kuur gedaan maar ben geen grammetje afgevalle en heb me overal aan gehoude... in de repen zit erg veel suiker en veel chocolade en de avondmaaltijden zijn echt niet te eten!! shakes hebbe een vreemde nasmaak ook helaas, enigste wat ik lekker vind zijn de tussendoortjes muesli-chocolade... raad het niemand aan, gewoon gezond eten werkt teminste en het gewicht blijft er dan ook echt af :)
Rapporteren
2014-10-26 10:07:47
5 jaren geleden
6 10 0
Zo lang wil ik al afvallen maar twijfel of Weight Care well wat voor mij is. Ik heb het in het verleden gebruikt maar toen was het aanbod beperkt. Nu is dat wel anders heb ik gezien. Toen was het niets maar misschien moet ik het weer oppakken. Het bestaat al zo lang dat het wel moet werken anders zou het allang verdwenen zijn.
Rapporteren
2014-10-18 17:04:50
5 jaren geleden
8 10 0
Allemaal dingen niet meer mogen is verschrikkelijk als je gaat afvallen. Maar ben zo ontzettend blij met Weight Care want je mag dus wel gewoon lekkere dingen eten. En de keuze is enorm dus daarom ben ik echt fan geworden. En ja ik ben ook snel veel gewicht verloren. Win Win dus:)
Rapporteren
2014-04-25 12:41:32
6 jaren geleden
8 10 0
Vanaf dat ik begon met het volgen van het dieet en mijn maaltijden heb aangepast aan Weight Care ben ik veel afgevallen.

Ik heb bewust voor Weight Care gekozen omdat de producten makkelijk te verkrijgen zijn en het aanbod goed is.

Inmiddels ben ik 4 weken verder en rond de 4,5 kilo kwijt. Weight Care is geen wondermiddel en je moet je natuurlijk wel houden aan bepaalde regeltjes. En natuurlijk voldoende bewegen.

Heel erg tevreden over Weight Care en ik ga voorlopig nog wel even door. Wil uiteindelijk nog een paar kilo meer afvallen.

Groetjes,

Eveline
Rapporteren
2014-04-07 19:55:05
6 jaren geleden
6 10 0
De keuze van producten is in mijn ogen te beperkt. Voor de variatie hoef je dit dieet dan ook niet te volgen mijns inziens.

Ik volg Weight Care nu enkele maanden en zie wel resultaat echter is het wel een aanslag op je portemonaile. Je bent zo een paar tientjes per week kwijt om alle producten te kopen en als je een smalle beurs hebt dan merk je het wel.

Het werkt wel, alleen zijn er wel wat nadelen aan dit dieet.
Rapporteren
2014-02-12 23:00:00
6 jaren geleden
4 10 0
Ik ben ook aan dit dieet begonnen en zoals altijd denk je er fitter en beter door te worden. Helaas! Want ik werd er na een paar weken niet goed van. Kreeg op een gegeven moment hartritmestoornissen, maar koppelde niet meteen het dieet eraan. Nadat ik na een paar weken weer begon met het dieet kreeg ik weer last van hartritmestoornissen. Toen ben ik op onderzoek uitegaan en kwam ik erachter dat er een stofje in zit waar je gevoelig voor kan zjin. Let dus op want bij sommige kan dit een erg vervelend dieet zijn!
Rapporteren
2014-02-12 21:17:55
6 jaren geleden
8 10 0
Ben wel tevreden over Weight care. Ben in 10 weken 8 kilo afgevallen terwijl ik gewoon met de pot af en toe mee eet. De shakes en repen vind ik prima te doen, maar vanilla blijft wel mijn favoriet! Ik hoop de aankomende tijd nog 22 kilo af te vallen. Wish me luck!
Rapporteren
2014-02-11 23:00:00
6 jaren geleden
8 10 0
Moet zeggen dat ik al vele dieeten heb geprobeerd, maar dat het eigenliljk altijd zonder succes was. Inmiddels 2 maanden bezig met Weight care en ben al 7 Kilo kwijt! De avondmaaltijden zijn opzich prima te doen als je er een klein beeetje een eigen twist aan geeft. Doe bijv. een klein beetje groente erbij soms. daarnaast eet ik in de avond wat noten wat natuurlijk niet mag. Maar op deze manier houdt ik het wel vol en dat is het belangrijkste!
Rapporteren
2014-02-10 11:19:46
6 jaren geleden
5 10 0
Zoals vele andere ben ik het nieuwe jaar ook begonnen met het goede voornemen om af te vallen. Ben aan de slag gegaan emt weight care, maar inmiddels gestopt. Na een maand kon ik geen shake meer zien en dat kwam voornamelijk omdat ik ze gweoon echt niet lekker vind. Allemaal smaken ze chemisch en totaal niet hoe ik had gehoopt! Mensen die nog een andere dieet kennen? Of iets weten om de smaak te verbetern?
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
7.00
Bekijken
Beoordelen

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ervaring/public_html/wp-includes/functions.php on line 3730