Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Weight Watchers ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

4.62
4.62 0 10
17 reviews
47% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2018-12-20 09:44:40
3 maanden geleden
1 10 0
Over het programma en app ben ik positief, echter wil je opzeggen, DRAMA!. Ik heb netjes via de mail opgezegd, nu wordt er deze maand weer een bedrag afgeschreven. Gebeld en doodleuk ontkend dat mijn opzegging is binnen gekomen. Daarbij wordt er verwezen naar het feit dat ik dan een mail ontvangen zou moeten hebben waarin de opzegging bevestigd wordt. Dit staat nergens op de site. Nu ik de dame toch aan de lijn had gelijk maar opgezegd en mijn verlies genomen. Gevraagd om een bevestiging, wordt dit niet gedaan bij telefonische afzeggingen alleen bij opzegging via de mail. Dus nu maar weer afwachten tot januari wordt om te zien of WW niet weer een afschrijving gaan doen waarbij ik dus weer geen bewijs heb dat ik daadwerkelijk heb opgezegd. Heel fijn zulke klantvriendelijke (NIET!!!!) praktijken. WW, Werkt goed, maar je wordt genaaid wanneer je opzegt.
Rapporteren
2018-06-25 15:32:37
9 maanden geleden
1 10 0
Klachtenmail vrijdagmiddag verstuurd. Maandagavond nog steeds geen antwoord! Maar ze reageren wel binnen de 24u? heb al gebeld en dan wimpelen ze je ook af. Schande is het! Als je geen klacht stuurt dan reageren ze direct. Wil je een duidelijke uitleg dan krijg je die niet en wordt je niet verder geholpen. Integendeel ik krijg wel door de dag heen mailtjes van ww. Nieuwe klanten ronselen want dat is hun visie. Veel mensen vele inkomsten maar diegenen die vragen of klachten hebben laten ze in de koude staan. ‘Ze betalen toch’ ?
Rapporteren
2018-01-01 10:08:37
1 jaren geleden
2 10 0
Ben in najaar gestart met Weight Watchers omdat dit goed past bij mijn gevoeligheid voor lactose gevoeligheid en ben vegetarisch. Ik kon dit dieet goed volhouden en viel gestaag af. Niet wetende dat weight watchers het programma radicaal zou omgooien in zgn flex programma waarin het aantal punten die je mag hebben fors verminderd zijn en je daarvoor in de plek zero producten kan nuttigen die je onbeperkt mag nemen. Dit zijn allemaal voor mijn situatie ongezonde producten zoals melk, zuivel, peulvruchten, soja en dierlijke producten. Dit is voor mij niet meer te doen. Weight watchers zegt dan dat je ook kunt kiezen uit peulvruchten en groenten. Echter de peulvruchten mag je echt niet ongelegitimerrd eten want dat is ook niet gezond. Weight watchers heeft hier totaal niet over nagedacht. Vegetariërs en mensen met lactose intollerantie worden vergeten en er is geen alternatief. Ze hadden een goed systeem. Weight watchers had er goed aan gedaan om beide systemen naast elkaar te laten bestaan waardoor er keuze mogelijkheid is. Ik kijk het nog even na maar anders stop ik mijn abonnement bij WW. Ik voel mij een beetje belazerd.
Rapporteren
2017-12-30 13:15:19
1 jaren geleden
1 10 0
In december 2016 begonnen met Weight Watchers Online. Uitstekend programma dat echt op gezondheid en wellness was gericht, en waarmee ik op en gezonde manier goed ben afgevallen. Ik volgde het nog steeds om het zo te houden. In december 2017 heeft WW het programma 180 graden omgekeerd. Wat een gezond evenwichtig programma WAS heeft men veranderd in een programma waarin lijnen, sparen, en vooral veel dierlijke eiwitten eten, centraal staan. Bij mijzelf resulteerde dit na anderhalve week in de ergste migraine aanval in heel mijn leven. Drie dagen lang, zo lang heb ik nog nooit migraine gehad. Het is een buitengewoon ongezond programma voor iedereen, want a) het puntenaantal is zo laag geworden dat je de zogenaamde "zero points" producten (migraine inducerend) wel elke dag móet eten als je voldoende voeding binnen wilt krijgen. b) het is op deze wijze in hoge mate een koolhydraatbeperkt DIEET geworden a la Montignac en Sonja Bakker, c) lag de nadruk voorheen op gezonde voeding en vooral wel plezier hebben in voldoende eten en vooral je dag en weekpunten gebruiken, zo ligt nu de nadruk op sparen. Onvoorstelbaar hoe men een zo gezond programma zo verwoestend heeft veranderd. Vele, heel vele medegebruikers van WW Online ondervinden hetzelfde maar kunnen niet van hun abonnement af.
Rapporteren
2017-12-30 13:14:34
1 jaren geleden
1 10 0
In december 2016 begonnen met Weight Watchers Online. Uitstekend programma dat echt op gezondheid en wellness was gericht, en waarmee ik op en gezonde manier goed ben afgevallen. Ik volgde het nog steeds om het zo te houden. In december 2017 heeft WW het programma 180 graden omgekeerd. Wat een gezond evenwichtig programma WAS heeft men veranderd in een programma waarin lijnen, sparen, en vooral veel dierlijke eiwitten eten, centraal staan. Bij mijzelf resulteerde dit na anderhalve week in de ergste migraine aanval in heel mijn leven. Drie dagen lang, zo lang heb ik nog nooit migraine gehad. Het is een buitengewoon ongezond programma voor iedereen, want a) het puntenaantal is zo laag geworden dat je de zogenaamde "zero points" producten (migraine inducerend) wel elke dag móet eten als je voldoende voeding binnen wilt krijgen. b) het is op deze wijze in hoge mate een koolhydraatbeperkt DIEET geworden a la Montignac en Sonja Bakker, c) lag de nadruk voorheen op gezonde voeding en vooral wel plezier hebben in voldoende eten en vooral je dag en weekpunten gebruiken, zo ligt nu de nadruk op sparen. Onvoorstelbaar hoe men een zo gezond programma zo verwoestend heeft veranderd. Vele, heel vele medegebruikers van WW Online ondervinden hetzelfde maar kunnen niet van hun abonnement af.
Rapporteren
2017-12-30 12:43:12
1 jaren geleden
1 10 0
In december 2016 begonnen met Weight Watchers Online. Uitstekend programma dat echt op gezondheid en wellness was gericht, en waarmee ik op en gezonde manier goed ben afgevallen. Ik volgde het nog steeds om het zo te houden. In december 2017 heeft WW het programma 180 graden omgekeerd. Wat een gezond evenwichtig programma WAS heeft men veranderd in een programma waarin lijnen, sparen, en vooral veel dierlijke eiwitten eten, centraal staan. Bij mijzelf resulteerde dit na anderhalve week in de ergste migraine aanval in heel mijn leven. Drie dagen lang, zo lang heb ik nog nooit migraine gehad. Het is een buitengewoon ongezond programma voor iedereen, want a) het puntenaantal is zo laag geworden dat je de zogenaamde "zero points" producten (migraine inducerend) wel elke dag móet eten als je voldoende voeding binnen wilt krijgen. b) het is op deze wijze in hoge mate een koolhydraatbeperkt DIEET geworden a la Montignac en Sonja Bakker, c) lag de nadruk voorheen op gezonde voeding en vooral wel plezier hebben in voldoende eten en vooral je dag en weekpunten gebruiken, zo ligt nu de nadruk op sparen. Onvoorstelbaar hoe men een zo gezond programma zo verwoestend heeft veranderd. Vele, heel vele medegebruikers van WW Online ondervinden hetzelfde maar kunnen niet van hun abonnement af.
Rapporteren
2017-01-24 14:10:26
2 jaren geleden
10 10 0
Maak nu sinds het nieuwe jaar gebruik van de app van Weight Watchers en het is echt ideaal voor mij. Het overzicht zorgt ervoor dat ik gemakkelijk kan zien hoe het gaat en of ik mij aan de dagelijkse hoeveelheid houd. Ook is het leuk omdat je toch achter lekkere dingen komt welke eigenlijk niet zo slecht voor je zo. Dit is voor mij de ideale manier om af te vallen zonder mijzelf alles af te nemen.
Rapporteren
2016-01-31 10:18:05
3 jaren geleden
1 10 0
Een tijd geleden heb ik mij uitgeschreven bij weight wachters. Het was niet het dieet wat bij mij paste. Daarnaast moest je er allemaal spullen bij kopen. Ik kreeg zwaar mijn twijfels. Gaat het bij hun om dat mensen een gezond gewicht krijgen, om gewoon om dik geld te verdienen? Nu krijg ik nog steeds regelmatig uitnodigingen via weight watchers. Behoorlijk storend. Ook via sms krijg ik berichten, iets waar ik niet om gevraagd heb. Voor mij is het echt spam en zie totaal het woordje dieet niet meer terug bij ze. Nu ook, wil ik hier wat typen, krijg ik meteen een uitnodiging om lid te worden?.......
Rapporteren
2015-02-17 11:37:48
4 jaren geleden
9 10 0
Ben al 7 jaar lid en het werkt voor mij echt super! Ik kan gewoon redelijk normaal eten en tuurlijk heb ik wel eens mijn terugval, maar ik hou mijn gewicht stabiel. Ik kwam van 100 kilo en ben 1,70. Nu weeg ik 73 en daar schommel ik altijd een beetje rond. Ik ben super trots en Weight Watchers onwijs dankbaar
Rapporteren
2014-11-17 09:18:13
4 jaren geleden
1 10 0
Beste..
Ik raad het af om bij de webshop van weight watchers te bestellen. Allereerst betaal je 5 euro verzendkosten voor een brievenbus zending. Je betaalt dus veel verzendkosten voor een onverzekerde zending.

Ik heb meer dan 2 weken geleden een bestelling geplaatst. Meerdere malen contact gehad met de klantenservice. Per email werd mij toegezegd dat ik vrijdag 14-11-2014 uiterlijk mijn bestelling zou ontvangen. Je voelt het al aankomen geen bestelling. Dus neem ik telefonisch contact op met hun callcenter. Krijg ik weer iemand aan de tel die niet weet hoe het gaat en die zegt vandaag wordt het nog geleverd. Vrijdag einde van de dag klacht per email ingediend. Vandaag krijg ik per email hier antwoord op: deze mevr zegt ik haar email dat ze snapt dat klanten ontevreden zijn over hun webshop. Dit klopt al niet !!! daarnaast zegt e waarschijnlijk wordt jouw bestelling vandaag verstuurd ( WAARSCHIJNLIJK HE ) en dan heb je het waarschijnlijk woe binnen. Niemand kan hier duidelijk antwoord geven en wat blijkt ik ben eerder door het callcenter voor de gek gehouden want mijn zending zou uiterlijk vrij 14.11 geleverd worden. MIJN ZENDING IS NIET VERSTUURD. je betaalt veel geld voor hun en krijg 0.000 service..

MENSEN denkt 3 keer na voordat je hier besteld.. over het afvallen heb ik nog geen ervaring maar als dat ook niks is zal ik dit zeker melden want het koste zat!!!!
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
4.62
Bekijken
Beoordelen