Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

DELTA Energie ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

7.00
7.00 0 10
3 reviews
100% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2015-11-28 16:56:23
5 jaren geleden
8 10 0
Er zijn veel leveranciers maar je moet toch ergens je energie afnemen. Uit de vergelijking kwam Delta goed uit de bus en ben na 1,5 jaar nog altijd best tevreden.
Rapporteren
2015-03-19 09:37:41
5 jaren geleden
4 10 0
Helaas na toch wel een prima ervaring een heel jaar met Delta was vervolgens mijn jaarrekening echt een puinhoop. Ze hadden de dag en nacht stand verwisseld waardoor ik veel te veel heb betaald. Het scheelde in totaal 170 euro wat ik toch een hoop geld vind. Ik heb hierover contact gehad en helaas begon hier de slecht ervaring. Delta was niet echt meelevend en ik meost maar even een mail sturen. Vanplaats Delta meteen het probleem oploste hebben ze het nog een paar maanden laten liggen. Uiteindelijk opgelost, maar ik heb hier wel meerdere keren vor moeten mailen en bellen.
Rapporteren
2014-02-24 11:21:09
6 jaren geleden
7 10 0
Al 3 jaar tevreden klant bij Delta en dat komt vooral, omdat ze een goede klanteservice hebben en de prijs laag is. Nu mijn contract afgelopen was kreeg ik een nieuwe aanbieding van Delta waarbij ik maarliefst 50 euro minder ging betalen. Een fantastische aanbieding en ik werd dan ook meteen enthousiast! Toch had ik wat vraagtekens en pakte ik de telefon, omdat het mij wel erg vreemd leek dat over de energieprijzen omhoog gaan en bij ons met 50 euro per maand naar benenden. De aap kwam dan ook al snel uit de mou, omdat ze de vate kosten als de meter en transport - kosten er niet bij vermeld hadden. Als al deze ksoten erbij kwamen was ik neit 50 euro goedkoper uit maar 12 euro duurder!

Erg misleidend en ik moet dan ook zeggen hoe tevreden ik ook was en met die 12 euro ze nog vrij goedkoop zijn ik toch weg wil gaan. Het misleidende mailtje van ik schaamteloos en niet door de beugel kunnen! Ik zou me als bedrijf me ogen uit me kop schamen!
Rapporteren
1
7.00
Bekijken
Beoordelen