Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Dong Energie ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

7.00
7.00 0 10
3 reviews
67% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2014-05-03 09:53:41
6 jaren geleden
2 10 0
Ik ben inmiddels al een jaar geen klant meer bij Dong Energie, maar ik kwam erachter dat ze in die tijd de tarieven hadden verwisesld van hoog en laag.

Ik had toen dus teveel betaald en heb dus even contact opgezogd en zonder probleem werd ik geholpen en zou het probleem verholpen worden. Helaas werd er vanplaats een klein bedrag bijgestord 400 euro afgehaald.

Ik dus weer contact opgezocht en de medewerkster zei dat ze er niks van begreep en over een aantal dagen weer contact met mij zou opnemen. Maar je raad het al ook deze keer ging het fout. In de brief welke ik kreeg stond dat ik geen 400 euro moest bijbetalen, maar ik hoefde maar 100 euro bij te betalen.

Inmiddels ben ik nog steeds in gesprek en lijkt het nu dan eindelijk goed te komen! Maar ongeofelijk wat een gezeur je kan krijgen met zo ee ngroot bedrijf
Rapporteren
2014-03-28 14:58:18
6 jaren geleden
10 10 0
Ik heb jarenlang bij Oxxio gezeten, maar daar had ik altijd gezeur met mijn jaarrekening. Meestal kreeg ik de jaarrekening 8 tot 10 weken te laat waardoor ik er altijd achteraan moest bellen. Nu bij Don Energy kreeg ik binnen 2 weken mijn jaarrekening waardoor ik gewoon meteen kan zien waar ik aantoe ben. helemaal top dus!
Rapporteren
2014-02-24 12:32:37
6 jaren geleden
9 10 0
Telefonisch een offerte aangeboden gekregen door Dong en dat klonk allemaal prima. Ik heb de offerte dus toegezegd, maar nog wel met de aantekening erbij dat ik 7 dagen bedenktijd wou. Ik ben ni de tussentijd even gaan zoeken op het internet en bij mij kwam Essent er goedkoper uit. Ik gebeld naar Dong en zij gaven aan het erg jammer te vinden dat ik voor Essent koos en hebben natuurlijk nog getracht me te houden. Uiteindelijk na een paar keer vragne of ik echt niet wou blijven, hebben ze het contract afgezegd en was ik vrij om naar Essent te gaan. Okal ga ik dus niet naar Dong, omdat Essent gewoon net iets goekoper is, hebben ze me wel fantastisch te woord gestaan! Good Job Dong!
Rapporteren
1
7.00
Bekijken
Beoordelen