Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Electrabel ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

7.00
7.00 0 10
9 reviews
89% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2015-11-28 16:54:34
5 jaren geleden
7 10 0
Zojuist een energiecontact afgesloten met Electrabel en met goeie korting. Zat voorheen bij Nuon maar daar lopen de prijzen maar op. Bij Electrabel nu een goeie aanbieding gekregen en meteen op ingegaan. Wel eerst de voorwaarden goed gelezen natuurlijk. En ook die waren best redelijk.
Rapporteren
2015-11-10 10:03:14
5 jaren geleden
9 10 0
Ik ben afgelopen weekend overgestapt naar electrabel, omdat ze echt een mooie actie hadden. Tot nu toe lijkt alles prima te gaan aangezien ik netjes alles heb ontvangen en ik me 14 dagen bedenktijd krijg. Super!
Rapporteren
2015-09-02 10:07:09
5 jaren geleden
2 10 0
Ik kan niet anders dan dat het een stelletje pannekoeken zijn bij Electrabel. Echt bah wordt er misselijk van! Paar weken geleden kwam er zo een mannetje voor de deur welke mij ALLEEN informatie wou verschaffen over de energiepakketten en werd mij verzekerd dat ik nergens aan vast zat. Je raadt het al een week geleden krijg ik een contractbevestiging in de bus en heb deze natuurlijk meteen geannuleerd. Wat een viespueken om je meteen een contract door je neus te boren terwijl ik alleen wat informatie wou. Word van dit soort praktijken doodziek
Rapporteren
2015-03-19 09:40:06
5 jaren geleden
8 10 0
De prijzen zjin echt fantastisch bij Electrabel en ik moet zeggen ehb eigenlijk nooit problemen. Jaarrekening is altijd goed en word weer netjes aangepast op het verbruik enzo. Ook krijgen we na ieder jaar wel een redelijk mooi voorstel. Waar we wel gek van worden zijn alle zogenaamde acties welke we ontvangen. Hebben ons al 10 keer uitgeschreven maar niks helpt. Kan dit stoppen! Voor de rest een prima energieleverancier!
Rapporteren
2014-02-15 23:00:00
7 jaren geleden
10 10 0
Ik had een probleem met mijn rekening. Deze had ik ontvangen maar zag dat er een verkeerd maandbedrag op de brief stond. Ik ben direct gaan bellen en er bleek een probleem te zijn geweest met het systeem waardoor deze fout was ontstaan. De servicedesk heeft dit perfect opgepakt en direct verontschuldiging aangeboden. Enkele dagen later kreeg ik al een brief waarin alle informatie netjes was aangepast. Echt toppie geregeld en ben heel blij dat alles zo netjes en snel is afgehandeld.
Rapporteren
2014-02-15 23:00:00
7 jaren geleden
5 10 0
Als je een probleem hebt moet je soms lang wachten tot je geholpen wordt. Ze zeggen dat ze hun klanten niet als nummertje zien, maar dat voelt wel anders. Ik heb meerdere malen moeten bellen om de juiste persoon aan de lijn te krijgen en voor ik uiteindelijk was geholpen waren we weken verder. En ik zit dan met de stress. Ik ben lekker overgestapt naar een kleinere energieaanbieder want dan wordt je wel goed geholpen. Voor mij geen Electrabel meer.
Rapporteren
2014-02-10 23:00:00
7 jaren geleden
10 10 0
Heb onlangs diverse energie bedrijven vergeleken en natuurlijk kijk je altijd naar de prijs. Maar als het dan mis gaat wil ik gewoon ook goede service. Bij het vergeiljken was electrabel echt niet de goedkoopste maar in combinatie met de service ben ik met ze in zee gegaan. Kost je misschien paar tientjes meer per jaar maar dan kan ik gewoon terecht met mijn vragen bij een goede service desk en dat is ook wat waard. In de kou zitten is ook maar niks.
Rapporteren
2014-02-10 23:00:00
7 jaren geleden
5 10 0
Ik ben echt geen fan van energiebedrijven. Na het vrijgeven van de markt zijn er zoveel partijen bijgekomen en iedereen roep hetzelfde. Elke energieleverancier zegt dat hij transparant is en echt de goedkoopste met eerlijke prijzen. Ook Electrabel doet hier aan mee en is zeker geen uitzondering. Aan het eind van de rit betaal je toch altijd teveel. Waarom ik voor Electrabel heb gekozen is toch om zekerheid en omdat ik in mijn vorige woning ook energie af nam bij Electrabel. Verder zou ik geen reden kunnen bedenken waarom ik perse bij hun zit. Nooit problemen gehad met de levering van energie en weet gewoon waar ik aan toe ben.
Rapporteren
2014-01-31 14:53:59
7 jaren geleden
7 10 0
Eigenlijk qua dienst ben ik wel tevreden. Ze leveren energie en dat is ook waar ik voor betaal. Alleen is de service diep triets. Eind december hoor ik een jaarrekening te krijgen en inmiddels zitten we al eind januari en ehb ik nog niks ontvangen. Na 3 mailtjes en verschillende telefoontjes ben ik nog geen stap verder. Misschien toch maar overstappen!
Rapporteren
1
7.00
Bekijken
Beoordelen