Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Energiedirect ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

5.77
5.77 0 10
8 reviews
50% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2020-05-22 15:52:00
2 maanden geleden
2 10 0
Zeer slechte service betreft overstappen naar energiedirect. Heb mij aangemeld als nieuwe klant en energiedirect heeft het contract te vroeg in laten gaan wat resulteerde in een overstap boete van 100 euro van mijn vorige energie leverancier. Na vele maken contact en toezeggingen dat energiedirect de 100 euro mij zouden terug betalen krijg ik uiteindelijk te horen dat zij niets betalen. Telkens krijg je weer iemand anders aan de telefoon en diegene die het uiteindelijk heeft toegegeven krijg je niet meer aan de telefoon Damy van Schaijk
Rapporteren
2018-08-20 09:23:18
2 jaren geleden
1 10 0
Opdringerige verkopers die mij een contract aansmeerden en beloofden dat het goedkoper zou zijn dan mijn huidige contract. Het maandbedrag was inderdaad lager, maar dit was blijkbaar gebaseerd op een lager verbruik dan mijn echte verbruik. Ze zeiden dat de vaste kosten lager waren bij hun, maar toen ik dit later checkte bleek dit niet waar, en was ik duurder uit voor mijn huidige verbruik. Ze liegen om je binnen te krijgen! Toen ik hier over klaagde werdt mijn contract geannuleerd zonder excuses, echt belachelijk.
Rapporteren
2015-11-28 17:06:18
5 jaren geleden
6 10 0
Er zijn zoveel aanbieders, en allemaal zijn ze de goedkoopste of de groenste...maar dat kunnen ze nooit allemaal zijn. Een vergelijking maken is wel belangrijk dus en je zal er zelf achter moeten komen. Zelf dan maar op onderzoek gegaan en gekeken wie nou echt scherpe prijzen heeft. Maar ik heb de vergelijking gemaakt en EnergieDirect kwam er met beste score vanaf. Daarom voor mij de keuze voor Energiedirect en ga voorlopig niet meer weg.
Rapporteren
2015-01-09 17:15:44
6 jaren geleden
1 10 0
Ik heb slechte ervaring met Energiedirect, zij hebben mij misleid bij het aangaan van een nieuwe verlening van mijn contract.

Ik had namelijk een mooie aanbieding van een ander Energiebedrijf ontvangen maar door Energiedirect zijn truc van verkoop en misleiding van dat zij het zelfde aanbod konden doen om als vaste klant te blijven en te belonen heb ik ingestemd. Nu heel er veel spijt !!!! Want er klopt niks van.

Mijn klacht bij Energie direct is ook niet serieus genomen. want natuurlijk mij hebben ze al dus waarom veel moeite doen.

Kort samen gevat mensen :

Trap er nooit in als Energie direct u een beter aanbod of het zelfde aanbod doet, bij hun klopt er niks van !! U voelt zich later ook niet opgelicht !

Mijn advies is dan ook :

- Vind u bij een andere energiemaatschappij een goede aanbod na dat u op internet een vergelijking heeft gemaakt bij het verstrijken van uw contract ? Doe het dan want deze klopt gewoon !!

- Bij Energiedirect doen ze je optillen als vaste klant. Ze doen zich voor dat ze je graag als vaste klant willen behouden maar je krijgt een onaangename verrassing op je rekening !!!

LET OP DUS MET ENERGIEDIRECT MENSEN !!!!!!
Rapporteren
2014-10-19 18:37:37
6 jaren geleden
5 10 0
Voor de prijs zou je in zee kunnen gaan met ze, en daar heb ik dan ook niets over te klagen. Maar de service van hun is gewoon weg SLECHT. Telkens als er iets is kan je uren met hun service afdeling aan de lijn zitten en geen stap verder komen. Als de rekeningen weer niet kloppen bijvoorbeeld. Dat gedoe kost je zoveel tijd en energie dat je de lage kosten al lang niet meer boeit. Echt weet waar je aan begint! Goedkoop is duurkoop.
Rapporteren
2014-02-20 14:31:31
6 jaren geleden
7 10 0
Moet zeggen dat het overstappen prima is verlopen en ik echt aanzienlijk minder betaal dan bij de Nuon hiervoor. Jammer genoeg is de reclame toch wel een beetje misleidend. De actie was dat ik een welkomspremie zal ontvangen bij het afsluiten van het contract.

Helaas krijg ik deze premie pas op het einde van het contract en dus niet als welkomspremie. Maar eerder als EINDpremie! Misleidend als je het mij vraag.
Rapporteren
2014-02-14 12:50:55
7 jaren geleden
10 10 0
Geen poespas maar gewoon energie. Dat is wat je krijgt bij Energiedirect. Hoewel de servicedesk goed is moet je veel zelf regelen via de site. Maar ook dat is prima te doen. Betaal gewoon een lage prijs en moet daar kwaliteit voor inleveren, maar dat is geen probleem. Ik heb namelijk in mijn hele leven nooit problemen gehad met mijn energieleverancier.
Rapporteren
2014-02-07 14:56:22
7 jaren geleden
2 10 0
Het eerste jaar betaalde ik vastrecht van 40 euro. In mijn tweede jaar werd dit opeens 90 euro. Dit betekend dat ik dus 50 euro meer kwijt was het tweede jaar en ze dus niet zo goedkoop warne als ze zeiden. Erg raar
Rapporteren
1
5.77
Bekijken
Beoordelen