Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Eon ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

6.23
6.23 0 10
5 reviews
60% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2017-11-13 18:38:41
3 jaren geleden
1 10 0
Mijn werd een maandbedrag voor gesteld en afgesproken en bij de eerste afschrijving was het maandbedrag met 31 euro per maand verhoogd. Ook werd mijn verteld dat de overstap geheel kosteloos zou zijn. Echter na over gestapt te zijn blijkt hier ineens een maximum aan te zitten en blijf ik met de overige kosten zitten. Voordat ik ging overstappen had ik duidelijk gevraagd of hier kosten aan zaten en werd mij nogmaals verteld dat het kosteloos was. Heb nog nooit zoveel spijt gehad van een overstap en zou iedereen die overstapt naar e-on willen adviseren om alles op papier te zetten Met vriendelijke groet, Een klant die spijt heeft van de overstap.
Rapporteren
2016-03-29 15:22:21
4 jaren geleden
10 10 0
Wij zijn afgestapt en hebben alle informatie netjes van Eon gekrengen. Vanaf het eerste moment is alles goed en netjes verlopen. Ook is de eerste afschrijft goed en lijkt alles dus helemaal correct te zijn.
Rapporteren
2015-01-15 13:31:49
6 jaren geleden
7 10 0
Ik verbaas me over dat mensen zeer snel hun conclussie trekken over Eon. Ik heb inmiddels mijn jaarrekening en kan niet anders zeggen dan dat ik nog nooit zo een duidelijk overzicht heb gehad van een andere energieleverancier. Echt keurig alles vermeld. De prijs is daarbij ook nog eens behoorlijk laag waardoor wij een mooi centje overhouden.
Rapporteren
2014-11-15 14:46:43
6 jaren geleden
8 10 0
De keuze voor EON was voor mij simpel. De prijzen voor energie zijn zeer scherp maar vooral bieden ze groene stroom. Iets waar ik zelf veel om geef. Ook bij het afsluiten was het een pretje want alles werd voor me geregeld en had er geen omkijken naar.
Rapporteren
2014-02-24 13:19:28
6 jaren geleden
2 10 0
Ik laat me nooit meer met zo een praatje binnehalen. Een jaar geleden ben ik voor 3 jaar binnen gelult bij Eon en ik kan niets anders zeggen dan een bak ellende. Ik zou meer dan 50 euro p.m gaan besparen bij Eon en dat was ook helemaal waar volgends de maandelijkse afschriften. Jammer genoeg kreeg ik op het eind van het jaar een rekening van meer dan 900 euro en was ik dus zelfs duurder uit dan mijn vorige energieaanbieder.

Ik vervolgens gebeld naar Eon, maar daar is helamaal geen land te bezijelen. Ik sta gemiddel driekwartier in de wacht en krijg vervolgens alleen maar te horen dat ze niks voor mij kunnen doen.

Ronduit treurig dit soort bedrijven daarnaast is het nummer voor een cotract afsluiten geheel gratis, maar om geholpen te worden met je per minuut betalen. Ik keen geen grote afzetters dan EON!
Rapporteren
1
6.23
Bekijken
Beoordelen