Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template_ervaringen/header.php on line 51
Greenchoice ervaringen, reviews & aanbiedingen
Telecom Dating Vakantie Verzekeraars Energie Webshops

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template_ervaringen/single_content.php on line 16

Greenchoice ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

Greenchoice
6.76 / 0 10
Er zijn 13 ervaringen toegevoegd
Greenchoice ervaring toevoegen Lees alle Greenchoice ervaringen

13 Greenchoice ervaringen

Start aan je beoordeling van Greenchoice
Klik hier om je beoordeling te geven
1 / 100
Beoordeeld op 23-12-2018 door
Probleem met een meterstand ( door Nuon ) maar dit is na 3 maanden bellen en mailen onmogelijk om dat bij deze club geregeld te krijgen. Echt waardeloos en ook totaal onbekwaam personeel op de klantenservice.

Niemand die daar verantwoordelijkheid neemt allemaal standaard telefoon mensen.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
2 / 100
Beoordeeld op 04-07-2018 door
Al enkele jaren tevreden klant, door Greenchoice gebeld voor verlenging.
Hun aanbod: 3 jaar de energieprijs vastzetten, maandelijks opzegbaar.

Enige vraag van mijn kant: hoeveel verschilt het nieuwe tarief voor mij van het oude.
Drie keer gevraagd en daar konden (wilden?) ze geen antwoord op geven.

Voel me voor de gek gehouden als klant. Je krijgt een aanbod om ja/nee tegen te zeggen zonder dat ze de tariefimplicaties aan je door willen geven. Simpele vraag: vertel mij mijn tarief nu in vergelijking met mijn tarief straks.

Eerst een schimmig antwoord over gestegen kosten netbeheerder etc. Mijn vraag opnieuw: ik wil alleen tarief kunnen vergelijken. Hoe kun je een klant bellen en dit niet kunnen zien/vertellen wat het nieuwe tarief is.

Je krijgt sterk het vermoeden dat ze me dus een hoger tarief door de strot willen duwen en dit niet willen benoemen. De jaarlijkse verlenging binnenharken met een blanco check lijkt me niet de bedoeling. Neigt naar misleiding.

Ben binnenkort klant af.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 13-06-2017 door
Is Greenchoice de klant aan het misleiden, oplichten of is Greenchoice aan het frauderen?

Wat staat er precies in mijn offerte, zie hieronder:

Begin offerte:
De exacte leveringskosten voor het stroom en/of gas vindt u hieronder.

N.B. Het leest een beetje moeilijk maar het linkergetal is levering en het rechter getal is All-in (wat dat ook mogen zijn?)

Levering All-in
Enkeltarief per kWh € 0,0410 € 0,1782
Vaste leveringskosten dag € 0,0787 € 0,0952
Gas m³ € 0,2100 € 0,5723
Vaste leveringskosten per dag € 0,0787 € 0,0952

Netbeheerkosten stroom per dag € 0,6261
Netbeheerkosten gas per dag € 0,4022

Jaarverbruik Jaarkosten
Groene stroom 5200 kWh € 1.190,80
Gas 1750 m³ € 1.183,63
Vermindering energiebelasting € 376,08

Totale kosten op jaarbasis € 1.998,35
Termijnbedrag per maand € 166,00
Inclusief 21% btw en/of energiebelasting en heffing Opslag Duurzame Energie (ODE). Deze overheidsheffingen gelden voor het huidige kalenderjaar en een maximaal jaarverbruik van 10.000 kWh stroom en 170.000m3 gas. Bij een hoger verbruik hoort een ander tarief van de
overheidsheffingen en varieert het all-in tarief.

Dit tarief heeft een vaste looptijd van 12 maanden
Einde offerte

Zoals ik het lees zijn alle bedragen Inclusief 21% BTW en/of energiebelasting en heffing Opslag Duurzame energie (ODE).

Dus ook: Levering met Enkeltarief per kWh van € 0,0410.

Opmerking van mijn kant:
Wat de door Greenchoice gebruikte term: All-in in de offerte inhoudt is mij in het geheel niet duidelijk, nergens in de offerte wordt deze term verklaard, omschreven of uitgelegd. Daarnaast staat de term All-in ook niet op de website in de Algemene Leveringsvoorwaarden of in de Contractvoorwaarden voor Greenchoice groen garantie.

Gegevens:

Daarnaast moet een offerte aan de Consument (dit in tegenstelling tot een offerte aan bedrijven) altijd inclusief BTW zijn.

Nadat de klant een offerte binnen de daarvoor gestelde termijn heeft geaccepteerd ontstaat er een bindende overeenkomst voor beide partijen.

Nu mijn klacht:

Echter dit geldt niet voor Greenchoice tenminste dat vinden ze zelf, want ze hebben mijn offerte eenzijdig, zonder overleg en zonder mijn uitdrukkelijk toestemming op een paar zeer essentiële punten in haar voordeel aangepast.

Dit is juridisch gezien compleet onjuist.

Wat heeft Greenchoice gedaan, ze hebben de offerte zo aangepast door een * (asterisk) te plaatsen bij “All-in” en bij “Inclusief 21% btw en/of energiebelasting en heffing Opslag Duurzame Energie (ODE). Deze overheidsheffingen gelden voor het huidige kalenderjaar en een maximaal jaarverbruik van 10.000 kWh stroom en 170.000m3 gas. Bij een hoger verbruik hoort een ander tarief van de overheidsheffingen en varieert het all-in tarief.”

Oftewel de kolom met levering is niet meer inclusief maar nu exclusief BTW, belasting en toeslagen! Ik kwam er achter bij de eindafrekening want alle correspondentie van Greenchoice staat online in Mijn Dossier bij Greenchoice behalve toevallig deze herziene bevestiging van de offerte.

Wat is het volgens u?, Fraude, misleiding of oplichting?
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 01-12-2015 door
Wat is het toch een verschil met een aantal jaar geleden toen ik overstapte vana energieleverancier. Bij Green Choice hoefde ik letterlijk het stappenplan af te lopen en ik was overgestapt. Zelf had ik nog wel een vraag achteraf hoe het met de termijnbetaling was waarvoor ik even had gebeld en ook telefonisch werd ik prima geholopen. Dit was zoals ik al had verwacht hetzelfde als bij mijn vorige leverancier en mocht ik teveel betalen dan krijg ik eht verschil op mijn jaarrekening terug.

Ik heb echt geen minpunten voor dit fijne bedrijf
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 26-11-2015 door
Ben echt super tevreden met de overstap naar Greenchoice. De beste overstap welke ik ooit heb gedaan en dat meen ik echt! Met de nieuwe app krijg ik inzicht in het verbruik en kan ik dus goed inzien wat ik moet betalen.

Eindelijk een goed bedrijf welke betrouwbaar is en echt het geld waard is.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 16-07-2015 door
Ik kan niet meer zeggen dan dit, omdat we pas net lid zijn. Maaar de overstap ging goed en het contract enzo was ook prima. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 16-06-2015 door
Let op mensen groene stroom is neit altijd groene stroom! Ik wou perse Nederlandse groene stroom en niet ingekochte groen stroom. Greenchoise biedt Nederlandse groene stroom voor een mooie prijs en ben inmiddels 2 jaar klant en erg tevreden. Elk jaar bel ik even over de prijs en altijd goed geholpen!

Wil je echte Nederlandse groene energie? neem dan Greenchoise
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 20-02-2015 door
Wij zijn overgestapt naar Greenchoise vanwege de groene energie en omdat de prijs gewoon erg netjes is. Overstappen was echt een fluitje van een cent. Eigenlijk heeft Greenchoise alles gedaan. Zelf gaan we er 20 euro p.m op vooruit en besparen we dus 240 euro per jaar!

Voor de rest is het online overzicht erg netjes waardoor alles gemakkelijk en inzichtelijk is.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 26-01-2015 door
Pluimen moeten ook uitgedeeld worden! ik ben nu 3 jaar bij Greenchoise en bel ieder jaar even om te overleggen over de contractverlenging. Ieder jaar zijn ze met een goed voorstel gekomen waardoor ik elke keer klant ben gebleven. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 05-11-2014 door
Elk jaar kijk ik wat de goekoopste energieleverancier is en elk jaar hoort Greenchoise toch wel bij een van de goekopere. Het verschil is in iedergeval zo klein dat het niet loont om over te stappen. Daarnaast heb ik de afgelopen paar jaar alleen maar goede ervaringen met Greenchoise en kan ik dus niet anders dan tevreden zijn!Een zeer prettige energieleverancier waar ik zeker niet meer weg bij ga
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 11-07-2014 door
Juist op Greenchoice over gestapt i.v.m. de aanschaf van een zonnestroom systeem. Het idee wordt gewekt dat zij positief tegenover zonnepanelen en groene stroom staat. Het is echter een grote administratieve puinzooi bij Greenchoice. Een fatsoenlijke jaarrekening kunnen ze niet maken. Voorschotbedragen zijn veel te hoog en de saldering van je terug geleverde stroom gebeurt maar 1x per jaar. Mensen met zonnepanelen op het dak, ga nooit, nooit, nooit overstappen op Greenchoice… je krijgt gegarandeerd spijt. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 03-03-2014 door
Moet zeggen dat ik op een niet al te besten wijze ben binnen gehaald bij Greenchoise. Er werden bij vele besparingen beloofd, maar vervolgens zat ik met een voorschotnota waar je u tegen zegt. uitendelijk allemaal opgelost en nu al meer dan 3 jaar tevredne lid.Ik denk dat vooral de foute verkoperes een smet zijn voor dit bedrijf! Greenchoise zelf vind ik erg behulpzaam en heeft eerlijke prijzen. Daarnaast staat bij mij groene energie hoog in het vaandel wat zij aanbieden.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 26-02-2014 door
Jaren lang ben ik klant bij Greenchoise geweest en heb echt nooit klachten gehad over dit bedrijf. Een goede prijs en een ontzetten goede service als het aankomd op vragen. Als ik vragen over mij jaarrekening had, namen ze altijd de tijd om dit toe te lichten en was het voor mij weer helemaal duidelijk!Afgelopen maand was ik vanwege een actie helaas overgestapt naar Essent en ik meot zeggen dat de prijs wel iets goekoper is, maar de service is echt bedroevend. Sta vaker in de wacht dan dat ik geholpen word.Ik verlang adn ook weer terug naar Greenchoise en kan niet wachten tot ik weer terug ben!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
X
69% van de consumenten zijn tevreden over Greenchoice
Lees alle reviews en bekijk Greenchoice
Oke
© 2019 Ervaringensite | Disclaimer | Privacy