Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Nuon ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

6.34
6.34 0 10
8 reviews
62% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2016-04-15 07:59:37
3 jaren geleden
2 10 0
Bij Nuon heten de medewerkers klantenservice energieadviseurs. Klinkt heel chique maar hier gaan de gebruikelijke medewerkers klantenservice achter schuil. Dus, lui, dom en nadenken ho maa.In oplossingen wordt niet gedacht. Een chef of teamleider kan je niet aan de lijn krijgen. Dus de ellende zal eindeloos voortduren. Want nooit zal er een correctie van bovenaf komen.
Rapporteren
2015-12-09 19:51:09
3 jaren geleden
2 10 0
Ik heb tot 2 maal toe een klacht in gedient, over het feit dat me telefonisch beloofd was dat bij het overstappen de boete vergoed zou worden. Is niet gebeurt en is nu ineens te laat. Ik had dit op de jaarafrekening verwacht. VALSE BELOFTES!
Rapporteren
2015-02-17 12:44:19
4 jaren geleden
9 10 0
Wij zijn echt al heel lang klant bij Nuon en voraal, omdat het bedrijf gewoon echt toonaangevend is voor alle andere Nederlandse bedrijven. Transparant, netjes en vooral keurig naar hun klanten. Wij krijgen iedere 3 maanden netjes een overzicht van het verbruik zodat ik precies kan bijhouden of we teveel of te weinig betalen. Echt ideaal. Ook bel ik ieder jaar even of we goedkoper kunnen en vaak kan nuon dan weer een beter jaar abonnement leveren waardoor we net een stukje goedkoper zijn.
Rapporteren
2014-09-01 23:53:59
5 jaren geleden
1 10 0
Twee colporteurs aan de deeur gehad, die wilden dat ik
ging overstappen. Dat maak ik natuurlijk zelf wel uit.
Dat antwword kenden ze niet, en wilden binnenkomen om
onde het genot van een beker koffie de zaak even te regelen. Daar neem ik natuurlijk geen genoegen mee.
Toen ze zeiden: we komen morgen nog een keer terug,
kwaam dat heel bedreigend over.
ONBESCHOFTE VERTEGENWOORDIGERS !!
Rapporteren
2014-04-07 18:21:26
5 jaren geleden
10 10 0
Goed geholpen en alles netjes geregeld toen ik overstapte naar Nuon. Heel erg behulpzaam zijn ze geweest en ben altijd netjes te woord gestaan toen ik vragen had.

Helemaal tevreden dus.
Rapporteren
2014-02-12 13:49:41
5 jaren geleden
10 10 0
In mijn ogen de beste energieleverancier. Zou niet weten welke andere energieleverancier een betere prijs kwaliteitverhouding heeft.
Rapporteren
2014-02-07 15:32:48
5 jaren geleden
10 10 0
Al jaren klant en heb nog nooit behoefte gehad om over te stappen naar een andere energieaanbieder. Je weet toch wel dat je altijd teveel betaald bij welke energieaanbieder je ook zit. Voor mij is het gewoon belangrijk dat ik service krijg. Afgelopen maand nog 180 euro terug gekregen, en das toch gewoon lekker.
Rapporteren
2014-02-07 15:13:45
5 jaren geleden
8 10 0
Ik merk dat er bij veel energieleveranciers alleen maar negatief word geklaagd, maar ik ben al jaren klant bij Nuon en kan allene maar positief zijn. Misschien niet de allergoedkoopste, maar wel goede support en heb nooit problemen. Voor mij dus een prima leverancier.
Rapporteren
1

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
6.34
Bekijken
Beoordelen