Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Pure Energie ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

7.53
7.53 0 10
22 reviews
95% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2018-07-03 06:16:09
11 maanden geleden
1 10 0
Onlangs verhuisd naar een woning zonder gasaansluiting, dit gemeld bij Pure Energie (de Groenste leverancier) en wat schets mijn verbazing krijg ik een opzegboete omdat ik geen gas meer afneem. Dit is werkelijk waar niet te geloven voor een bedrijf dat pretendeert de Groenste te zijn. Daarnaast is de prijs van een m3 gas nu gestegen dan volgens het contract is gesloten, dus Pure Energie heeft er ook geen nadeel van en dan nog stug blijven volhouden dat er een boete wordt opgelegd, slechte zaak!
Rapporteren
2018-05-25 10:12:14
12 maanden geleden
6 10 0
Prima bedrijf en erg fijne overstap gehad. Het enigste wat ik miste was op de dag van de overstap dat ik dan gebruik maak van pure energie. Nu wist ik niet of het nou goed was gegaan of niet
Rapporteren
2018-02-16 11:37:39
1 jaren geleden
8 10 0
Fijne helpdesk en goede prijzen
Rapporteren
2018-01-11 11:35:23
1 jaren geleden
10 10 0
Helemaal super
Rapporteren
2017-12-12 08:22:13
1 jaren geleden
10 10 0
Top actie en een goede groene energieleverancier! Aan de telefoon een vriendelijke vrouw welke de tijd name om alles rustig uit te leggen.
Rapporteren
2017-10-31 14:02:44
2 jaren geleden
10 10 0
Wij zijn net overgestapt en zonder problemen alles kunnen regelen. Kwamen via een vergelijker op de website en de prijs kwam overeen waarbij ze vrij goedkoop waren
Rapporteren
2017-10-26 08:19:20
2 jaren geleden
9 10 0
Overstap gemaakt naar Pure Energie omdat er een welkomstkorting bij zat, maar vooral omdat het 100% duurzaam is. De service was bijzonder vriendelijk en al mijn vragen werden rustig en vriendelijk beantwoord
Rapporteren
2017-10-06 13:15:43
2 jaren geleden
10 10 0
Wij krigen 35 euro per producten korting en naast de voordelige tarieven was dit een scherp aanbod! Hou vol Pure energie en op een dag zal iedereen Duurzame energie waarderen! Thumb Up!
Rapporteren
2017-09-18 07:43:39
2 jaren geleden
10 10 0
Had er nog nooit van gehoord, maar kwam het volgens mij eens bij voetbal tegen (?) Nu overgestapt vanwege de lage leveringskosten en alles ging soepel
Rapporteren
2017-03-20 10:28:44
2 jaren geleden
8 10 0
Tevreden over de overstap naar Pure Energie. Ging hetzelfde als andere energieleveranciers en werd netjes geïnformeerd via mail en brief. Uiteindelijk was het duurzame karakter van Pure Energie de druppel waarom we de overstap hebben gedaan. Ook al hebben ze helaas geen app voor de energie monitor, maar volgens mij kan je wel op hun website kijken.
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
7.53
Bekijken
Beoordelen

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ervaring/public_html/wp-includes/functions.php on line 3730