Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Qurrent ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

5.36
5.36 0 10
30 reviews
80% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2015-11-28 16:51:37
5 jaren geleden
7 10 0
In vergelijking met alle andere aanbieders is Qurrent wel de beste. Ik had een vergelijking gedaan en wat prijs en groene energie productie zijn ze verreweg de beste. Helemaal blij met mijn keuze.
Rapporteren
2015-11-12 14:59:13
5 jaren geleden
9 10 0
Wij hebben het contract bij Nuon opgezegd ondanks de korting welke we daar hadden opgebouwd, omdat we nu echt 100% groen wouden zijn we verder gaan kijken. Hier kwam Qurrent echt als beste naar voren! Aanvragen is allemaal goed en super verlopen
Rapporteren
2015-11-11 11:11:37
5 jaren geleden
7 10 0
Lange tijd had ik het probleem dat de meterstanden welke volgens mij door Stedin werden opgenomen niet goed waren bij Qurrent. Hierdoor was mijn jaarrekening niet goed. Ik heb hier telefonisch contact en ze wisten in eerste instantie niet waar het fout was gegaan. Later ben ik teruggebeld en werd ik gerust gesteld dat het aangepast ging worden. Beetje slordig dat de eindafrekening niet goed is, maar wel keurig opgelosd
Rapporteren
2015-10-04 20:59:02
5 jaren geleden
8 10 0
Net overgestapt naar Qurrent gemaakt en eigenlijk heeft het bedrijf meteen een goede en betrouwbare indruk achtergelaten. Bij het aanvragen bleek ik iets fout hebben gedaan waarna ik werd gebeld. Telefoonisch is alles opgelost en is de aanvraag alsnog goed verlopen. Opeens zag ik twee afschriften op mijn bankrekening. Een van de oude leverancier en een van Qurrent. Ik meteen weer Qurrent gebeld om te vragen hoe dat zat. Bleek dat mijn oudere energieleverancier op het eind van de maand afschreef en Qurrent aan het begin va nde maand. Prima natuurlijk alleen had ik nu wel dubbele lasten in 1 maand.
Rapporteren
2015-09-24 07:32:32
5 jaren geleden
3 10 0
Nadat ik de offerte opgevraagd heb, gebruik makend van de verbruikscijfers van Essent waarop mijn huidige maandbedrag is bepaald, is het offertebedrag €88.50. Dit is twintig euro lager dan het huidige maandbedrag van Essent, namelijk €108.-. Twee weken later krijg ik het contract in de bus, maar zonder maandbedrag. Telefonisch contact opgenomen en wat blijkt: mijn nieuwe maandbedrag bij Qurrent wordt €120.-, twaalf euro duurder dan nu bij Essent (!!??). Dit zou gebaseerd zijn op historische data over de laatste vijf jaar van de netbeheerder (hierin zit natuurlijk niet de pas geplaatste zonnepanelen en Hr-ketel in verwerkt). Men mag toch op zijn minst verwachten dat bij een afwijking van €32.50 per maand tussen het offertebedrag en het werkelijke bedrag eerste contact opgenomen zou worden met de klant om mogelijke oorzaken te bespreken alvorens een definitief eindbedrag vast te stellen. Helaas moet je hier, op eigen initiatief, achter komen en enig begrip voor jouw onvrede hoef je niet te verwachten. Verder verschillende malen via het klantenformulier een vraag gesteld. Ze zouden binnen vijf werkdagen beantwoord worden. Helaas, na acht werkdagen nog steeds geen antwoord. Waardeloos!
Rapporteren
2015-09-01 10:20:23
5 jaren geleden
10 10 0
Ik en mijn man hebben afgelopen maand de overstap bij Qurrent aangevraagd. Nadat we de inschatting kregen hebben we telefonisch contact gehad, omdat deze toch wat hoog was. Een fijn persoon aan de lijn welke ons goed heeft begeleid. Ben benieuwd hoe de jaar afrekening is, maar alles zit er tot nu toe top uit!
Rapporteren
2015-08-10 13:32:24
5 jaren geleden
8 10 0
De overstap duurder wat langer dan ik bij de vorige energieleverancier gewend was, maar uiteindelijk is alles naar wens. + Groene stroom en willen ook echt dat de wereld groener wordt. + De stroomprijs ligt echt laag! + Een welkomsbonus
Rapporteren
2015-07-16 08:42:28
5 jaren geleden
9 10 0
Voor mij was de keuze voor Qurrent logisch! Ik wou een groene stroomleverancier en qurrent voldoet daaraan. Qurrent werkt tenminste niet met die certificaten welke niet te controleren zjin. Qurrent heeft gewoon 100% groen en thats it! Qurrent maakt geen winst op het verkopen van stroom waardoor ze gewoon 100% groene stroom willen en kunnen leveren. De vastrechtprijs is wel hoog, maar hier verdient Qurrent aan! Ik betaal liever een hoge vastrechtprijs en koop voor inkoopprijs me energie.
Rapporteren
2015-07-12 15:34:05
5 jaren geleden
10 10 0
Titel zegt genoeg. Het is 100% groen en wij hoorde zoveel op de radio dat ze acties hadden dat we er niet omheen konden. Overgestapt en hebben nu dus qurrent naar alle tevredenheid.
Rapporteren
2015-06-16 09:11:40
5 jaren geleden
10 10 0
Eerlijk is eerlijk we zijn overgestapt wegens de prijs en neit eesn omdat Qurrent 100% groene stroom aanbod. Toch heeft dit natuurlijk ook bij ons de voorkeur waardoor we met volle overtuiging naar Qurrent zijn overgestapt. Alles is goed gegaan en zonder problemen.
Rapporteren
5.36
Bekijken
Beoordelen