Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Qurrent ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

5.36
5.36 0 10
30 reviews
80% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2015-06-01 14:42:07
5 jaren geleden
7 10 0
Moet zeggen dat wij naar Qurrent zijn overgestapt voor de groene energie. Gelukkig is dit zeer goed bevallen, maar voor de rest vind ik het niet bijzonderder dan Nuon ofzo.
Rapporteren
2015-03-23 10:37:49
5 jaren geleden
10 10 0
Ben net overgestapt naar Qurrent, omdat het als een van de weinige echt groene energieleveranciers is. Nu kreeg ik ook nog 50 euro welkomstbonus op een 1 jaar vast abonnement. Ben weer voorzien van een jaar :D
Rapporteren
2015-02-27 15:07:42
5 jaren geleden
7 10 0
Gewoon echte groen energie voor een mooie prijs! Helemaal blij mee :D
Rapporteren
2015-01-25 19:17:41
6 jaren geleden
8 10 0
Wij zijn vanwege de goede reviews ook overgestapt naar Qurrent, een prima maatschappij waar je echte groene stroom krijgt. Eerst afschrijvingen zijn binnenn en precies zoals vermeld.
Rapporteren
2015-01-23 12:08:17
6 jaren geleden
1 10 0
Ben bij een andere maatschappij overgestapt, maar had wel al een offerte aangevraagd.
Zij incasseren gewoon!! Let erop dat je je incasso storneert!
Rapporteren
2015-01-14 12:40:11
6 jaren geleden
8 10 0
Wij wouden groene energie en na het zien van Kassa bleek dus niet alles oz groen te zijn als de energieaanbieders zeggen. Vaak worden certivicate weggegeven voor weinig geld waardoor je denkt groene windenergie te kopen, maar blijkt waterval energie uit scandinavia te zijn.

Qurrent doet hier NIET aan! Zij leveren 100% groen energie. Precies wat ik en me man zoeken
Rapporteren
2014-12-07 14:24:41
6 jaren geleden
7 10 0
Qurrent heeft een goede prijs kwaliteit verhouding. Het werd tijd om over te stappen toen ik ging verhuizen en kwam Qurrent tegen. Hun visie en beleid staat me erg aan en wat prijs betreft was ik heel erg verrast.

Dus geef je ook om de wereld en wil je geen dief van je eigen portomonee zijn dan is Qurrent wel een goede keuze.
Rapporteren
2014-11-20 15:30:34
6 jaren geleden
7 10 0
Gewoon een prima energieleverancier welke levert voor een normaal tarief
Rapporteren
2014-11-07 12:58:13
6 jaren geleden
9 10 0
Hoi allemaal,
Wij zijn sinds September naar Qurrent overgestapt en zeer tevreden. In het begin ging de eerst incasso nog fout, maar hier hebben we contact over gezocht en na dit telefonisch besproken te hebben is alles goed gegaan.

Zelf hebben wij jaren lang gebruik gemaakt van Nuon, maar wouden wij graag naar een echt groen energie bedrijf overstappen en daar voldeed Qurrent 100% aan.
Rapporteren
2014-02-12 23:00:00
7 jaren geleden
7 10 0
Heb 4 keer geprobeerd om iemand van Qurrent via de telefoon te krijgen, maar dat kost blijkbaar nogal wat moeite. Ik wou overstappen naar Qurrent maar had nog wat vragen. Ze gaan het navragen, maar krijg eigenlijk nooit iemand die weet hoe het zit. uiteindelijk 3 dagen verder nog steeds in afwachting op een antwoord. Hopelijk word er snel gebeld, want ik vind het aanbod wel goed
Rapporteren
5.36
Bekijken
Beoordelen