Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Robin Energie ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

7.00
7.00 0 10
2 reviews
0% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2014-03-28 15:03:44
6 jaren geleden
1 10 0
Ik belde Robin Energie om de nodige informatie naar mij toe te sturen. Dit telefoon gesprek verliep prima en werd erg netjes geholpen en had hier dus een prima gevoel bij. Inmiddels heb ik alles ontvangen, maar niet wat ik had verwacht. Vanplaats informatie wat ze mij zouden toesturen kreeg ik een contract toegestuurd waar ik volgens hun al aan vast zat. Na lang aandringen en de nodige telefoontjes heb ik ze toch wijs kunnen maken dat dit niet de manier van zaken doen is en dat ik helemaal geen contract wilt.

PAS DUS GOED OP!
Rapporteren
2014-02-24 11:23:38
6 jaren geleden
2 10 0
Ik was erg geintresseerd in RobinEnergie, omdat de prijzen laag waren en ik meer dan 40 euro per maand zou besparen. Ik RobinEnergie dus gebeld en gevraagd om wat informatie. Vervoglens kreeg ik geen informatie toegestuurd, maar al een cotnract waar ik al lichtelijk aan vast zat. Met veel pijn en moeite kon ik hier nog vanaf komen, maar dat heeft me wel de nodige tijd gekost!

Let dus goed op mensen, want ze spelen vieze spelletjes!
Rapporteren
1
7.00