Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Zelfstroom ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

5.09
5.09 0 10
18 reviews
56% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2019-08-23 22:33:36
2 maanden geleden
0 10 0
De bel afspraak verliep niet zoals ik verwacht had. De medewerker van Zelfstroom begon zijn verhaal wel erg (te) overtuigend, maar het werd op een gegeven moment wat onvriendelijk en niet zo plezierig meer, nadat ik wat kritische vragen begon te stellen en nadat ik gevraagd had om de offerte aan mij op te sturen zette hij zijn hakken in het zand, want het was nu gelijk ja zeggen of het er niet mee eens zijn en de afspraak afsluiten. Met zulke uitspraken ga ik natuurlijk niet accoord, wat bij mij wel gelijk overkwam is dat er maar 1 partij beter van zou worden en wel Zelfstroom. Dus ik wil niet zeggen dat het oplichting is, maar er zit wel een luchtje aan.
Gr. Hannibal.
Rapporteren
2019-04-04 12:15:52
6 maanden geleden
8 10 0
goed
Rapporteren
2018-11-26 20:12:23
11 maanden geleden
10 10 0
Wij zijn super tevreden over eigenlijk alles de gemaakte afspraken de montage en het vriendelijke kontact met Zelfstroom Ik raad dan ook Zelfstroom aan bij familie en vrienden.
Rapporteren
2018-10-12 18:47:51
1 jaren geleden
1 10 0
De zonnepanelen liggen nu iets meer als een jaar op het dak, lijkt mij een mooi moment om het afgelopen jaar even te beschrijven. Allereerst wil ik iedereen afraden om in zee te gaan met zelfstroom. Bij het plaatsen vam de panelen begon het drama. Het zou allemaal met een halve dag geregeld zijn. Helaas is dit niet gelukt, het heeft mij in totaal 5 vrije dagen gekost voordat alle problemen waren opgelost. De gemaakte afspraken werden vaak niet nagekomen door zelfstroom. Communiceren is best lastig voor zelfstroom. Toen ik aangaf dat ik het hele contract wilde ontbinden is alles redelijk snel geregeld. Na enkele weken draaide de panelen en waren de problemen dacht ik opgelost. Een jaar later. Volgens de verkopers van Zelfstroom zou je geld gaan verdienen met de panelen, helaas is het tegenovergestelde waar. Ik zou volgens de offerte 15,41 per maand gaan besparen/verdienen met de zonnepanelen van Zelfstroom. 184,92 per JAAR! Na 1 jaar heb ik natuurlijk niet 184,92 verdiend maar heb ik 180 euro moeten BIJBETALEN! Ik ben dus voor 364,92 euro opgelicht. Onder de streep 0 euro zou acceptabel zijn geen verlies en geen winst de panelen zijn immers over 10 jaar van mij. Dit jaar hebben de zonnepanelen meer opgewekt als jaren ervoor door het mooie weer (zie foto). Volgend jaar ben ik dus nog meer geld kwijt. Contact opgenomen met zelfstroom over de gang van zaken. Deze geven aan dat de opbrengst op de offerte een indicatie is. Als het meer als 15% afwijkt van de offerte zouden we je verder kunnen helpen. Helaas is het bij jou iets minder als 15% verschil dus zoek het uit. Waarom is er bij de "verkoop" niet duidelijk aangegeven dat het een hele ruwe schatting is? Aangegeven dat ik het contract wil ontbinden, zoals ik al verwachte geeft zelfstroom niet thuis. Wees gewaarschuwd, trap er niet in! Het gaat je een hoop geld kosten. Ik ben over 10 jaar gezien minimaal 3649 euro meer kwijt.
Rapporteren
2018-09-19 08:46:01
1 jaren geleden
1 10 0
De zonnepanelen liggen nu iets meer als een jaar op het dak, lijkt mij een mooi moment om het afgelopen jaar even te beschrijven. Allereerst wil ik iedereen afraden om in zee te gaan met zelfstroom. Bij het plaatsen vam de panelen begon het drama. Het zou allemaal met een halve dag geregeld zijn. Helaas is dit niet gelukt, het heeft mij in totaal 5 vrije dagen gekost voordat alle problemen waren opgelost. De gemaakte afspraken werden vaak niet nagekomen door zelfstroom. Communiceren is best lastig voor zelfstroom. Toen ik aangaf dat ik het hele contract wilde ontbinden is alles redelijk snel geregeld. Na enkele weken draaide de panelen en waren de problemen dacht ik opgelost. Een jaar later. Volgens de verkopers van Zelfstroom zou je geld gaan verdienen met de panelen, helaas is het tegenovergestelde waar. Ik zou volgens de offerte 15,41 per maand gaan besparen/verdienen met de zonnepanelen van Zelfstroom. 184,92 per JAAR! Na 1 jaar heb ik natuurlijk niet 184,92 verdiend maar heb ik 180 euro moeten BIJBETALEN! Ik ben dus voor 364,92 euro opgelicht. Onder de streep 0 euro zou acceptabel zijn geen verlies en geen winst de panelen zijn immers over 10 jaar van mij. Dit jaar hebben de zonnepanelen meer opgewekt als jaren ervoor door het mooie weer (zie foto). Volgend jaar ben ik dus nog meer geld kwijt. Contact opgenomen met zelfstroom over de gang van zaken. Deze geven aan dat de opbrengst op de offerte een indicatie is. Als het meer als 15% afwijkt van de offerte zouden we je verder kunnen helpen. Helaas is het bij jou iets minder als 15% verschil dus zoek het uit. Waarom is er bij de "verkoop" niet duidelijk aangegeven dat het een hele ruwe schatting is? Aangegeven dat ik het contract wil ontbinden, zoals ik al verwachte geeft zelfstroom niet thuis. Wees gewaarschuwd, trap er niet in! Het gaat je een hoop geld kosten. Ik ben over 10 jaar gezien 3649 euro meer kwijt.
Rapporteren
2018-09-14 12:42:35
1 jaren geleden
1 10 0
heb 1,5 jaar geleden een set incl omvormer bij zelfstroom gekocht en laten plaatsen! destijd ook geinformeerd of de zet in de toekomst nog uit te breiden was, dit werd bevestigend beantwoord! nu ik weer wat geld heb gespaard en er een paar panelen bij wil hebben weer contact gezocht met zelfstroom! contact krijgen was al een probleem; ze waren er telefonisch maar tot 13u..dus via Facebook messenger een poging gedaan. Na een tijdje kreeg ik antwoord, mijn huidige set kon niet uitgebreidt wordt met nieuwe panelen dat kon de omvormer niet aan, nu na bijna 3weken (elke vraag duurt dagen om beantwoordt te worden door Zelfstroom, krijg ik te horen dat ze ook geen set van 4 panelen kunnen leveren alleen van 6 panelen incl omvormer...er kunnen er echter geen 6 bij op mijn platte dak! ze denken ook niet mee aan een oplossing en willen alleen 6 stuks leveren....das dan de service die je krijgt als trouwe klant! naar het blijkt zijn de centjes al binnen en stopt de service daar!
Rapporteren
2018-09-04 13:45:45
1 jaren geleden
1 10 0
De brief en de brochure is aan de bewoners van het pand gericht. De adviseur die belde zei slechts dat hij alleen zaken kon doen met degene die volgens het kadaster eigenaar is, mijn echtgenote en dat de eigenaar niet ouder mag zijn dan 70; boven de 70 geen deelname. Ik ben ook bewoner en mede-eigenaar van het pand, maar daar had hij geen boodschap aan. In de brief en de brochure en op hun website wordt niet over leeftijd gesproken (logisch uiteraard, dan zou het al gauw ruiken naar leeftijdsdiscriminatie. Vreemd bedrijf. Niet mee in zee gaan.
Rapporteren
2018-07-25 06:55:47
1 jaren geleden
1 10 0
ze blijven maar verkeerde facturen sturen en schrijven de zelfde maand meerdere keren af van je bankrekening
Rapporteren
2018-04-20 07:51:43
2 jaren geleden
2 10 0
Ik heb 13 panelen op mijn dak, gisteren 18 april 2018 haal ik 13 kw binnen. Vanaf 7 oktober heb ik 450 kw binnengehaald. De eerste prognose was 3200 kw, later is dit bijgesteld naar 2500 kw en 12 euro korting. Het ziet er naar uit dat deze berekening ook zwaar onder de maat is. Erg onduidelijk wat de verhuurder hier van vindt, ik heb de indruk dat ik ben opgelicht
Rapporteren
2017-09-18 07:46:20
2 jaren geleden
10 10 0
Wij wouden wat meer informatie over zelf energie opwekken en kwamn op deze website. Erg goede website waar veel staat uitgelegd! Na een telefonisch gesprekken zijn wij zonnepanelen gaan huren om te kijken of het allemaal bevalt
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
5.09

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ervaring/public_html/wp-includes/functions.php on line 3730