Telecom Dating Vakantie Verzekeraars Energie Webshops

Zelfstroom ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

Zelfstroom
6.18 / 0 10
Er zijn 18 ervaringen toegevoegd
Zelfstroom ervaring toevoegen

18 Zelfstroom ervaringen

Start aan je beoordeling van Zelfstroom
Klik hier om je beoordeling te geven
10 / 100
Beoordeeld op 26-11-2018 door
Wij zijn super tevreden over eigenlijk alles de gemaakte afspraken de montage en het vriendelijke kontact met Zelfstroom
Ik raad dan ook Zelfstroom aan bij familie en vrienden.
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 12-10-2018 door
De zonnepanelen liggen nu iets meer als een jaar op het dak, lijkt mij een mooi moment om het afgelopen jaar even te beschrijven.

Allereerst wil ik iedereen afraden om in zee te gaan met zelfstroom.

Bij het plaatsen vam de panelen begon het drama. Het zou allemaal met een halve dag geregeld zijn. Helaas is dit niet gelukt, het heeft mij in totaal 5 vrije dagen gekost voordat alle problemen waren opgelost.

De gemaakte afspraken werden vaak niet nagekomen door zelfstroom. Communiceren is best lastig voor zelfstroom.

Toen ik aangaf dat ik het hele contract wilde ontbinden is alles redelijk snel geregeld.

Na enkele weken draaide de panelen en waren de problemen dacht ik opgelost.

Een jaar later.

Volgens de verkopers van Zelfstroom zou je geld gaan verdienen met de panelen, helaas is het tegenovergestelde waar.

Ik zou volgens de offerte 15,41 per maand gaan besparen/verdienen met de zonnepanelen van Zelfstroom. 184,92 per JAAR!

Na 1 jaar heb ik natuurlijk niet 184,92 verdiend maar heb ik 180 euro moeten BIJBETALEN! Ik ben dus voor 364,92 euro opgelicht. Onder de streep 0 euro zou acceptabel zijn geen verlies en geen winst de panelen zijn immers over 10 jaar van mij.

Dit jaar hebben de zonnepanelen meer opgewekt als jaren ervoor door het mooie weer (zie foto). Volgend jaar ben ik dus nog meer geld kwijt.

Contact opgenomen met zelfstroom over de gang van zaken. Deze geven aan dat de opbrengst op de offerte een indicatie is. Als het meer als 15% afwijkt van de offerte zouden we je verder kunnen helpen. Helaas is het bij jou iets minder als 15% verschil dus zoek het uit.

Waarom is er bij de "verkoop" niet duidelijk aangegeven dat het een hele ruwe schatting is?

Aangegeven dat ik het contract wil ontbinden, zoals ik al verwachte geeft zelfstroom niet thuis.

Wees gewaarschuwd, trap er niet in! Het gaat je een hoop geld kosten. Ik ben over 10 jaar gezien minimaal 3649 euro meer kwijt.
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 19-09-2018 door
De zonnepanelen liggen nu iets meer als een jaar op het dak, lijkt mij een mooi moment om het afgelopen jaar even te beschrijven.

Allereerst wil ik iedereen afraden om in zee te gaan met zelfstroom.

Bij het plaatsen vam de panelen begon het drama. Het zou allemaal met een halve dag geregeld zijn. Helaas is dit niet gelukt, het heeft mij in totaal 5 vrije dagen gekost voordat alle problemen waren opgelost.

De gemaakte afspraken werden vaak niet nagekomen door zelfstroom. Communiceren is best lastig voor zelfstroom.

Toen ik aangaf dat ik het hele contract wilde ontbinden is alles redelijk snel geregeld.

Na enkele weken draaide de panelen en waren de problemen dacht ik opgelost.

Een jaar later.

Volgens de verkopers van Zelfstroom zou je geld gaan verdienen met de panelen, helaas is het tegenovergestelde waar.

Ik zou volgens de offerte 15,41 per maand gaan besparen/verdienen met de zonnepanelen van Zelfstroom. 184,92 per JAAR!

Na 1 jaar heb ik natuurlijk niet 184,92 verdiend maar heb ik 180 euro moeten BIJBETALEN! Ik ben dus voor 364,92 euro opgelicht. Onder de streep 0 euro zou acceptabel zijn geen verlies en geen winst de panelen zijn immers over 10 jaar van mij.

Dit jaar hebben de zonnepanelen meer opgewekt als jaren ervoor door het mooie weer (zie foto). Volgend jaar ben ik dus nog meer geld kwijt.

Contact opgenomen met zelfstroom over de gang van zaken. Deze geven aan dat de opbrengst op de offerte een indicatie is. Als het meer als 15% afwijkt van de offerte zouden we je verder kunnen helpen. Helaas is het bij jou iets minder als 15% verschil dus zoek het uit.

Waarom is er bij de "verkoop" niet duidelijk aangegeven dat het een hele ruwe schatting is?

Aangegeven dat ik het contract wil ontbinden, zoals ik al verwachte geeft zelfstroom niet thuis.

Wees gewaarschuwd, trap er niet in! Het gaat je een hoop geld kosten. Ik ben over 10 jaar gezien 3649 euro meer kwijt.
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 14-09-2018 door
heb 1,5 jaar geleden een set incl omvormer bij zelfstroom gekocht en laten plaatsen! destijd ook geinformeerd of de zet in de toekomst nog uit te breiden was, dit werd bevestigend beantwoord! nu ik weer wat geld heb gespaard en er een paar panelen bij wil hebben weer contact gezocht met zelfstroom!

contact krijgen was al een probleem; ze waren er telefonisch maar tot 13u..dus via Facebook messenger een poging gedaan. Na een tijdje kreeg ik antwoord, mijn huidige set kon niet uitgebreidt wordt met nieuwe panelen dat kon de omvormer niet aan, nu na bijna 3weken (elke vraag duurt dagen om beantwoordt te worden door Zelfstroom, krijg ik te horen dat ze ook geen set van 4 panelen kunnen leveren alleen van 6 panelen incl omvormer...er kunnen er echter geen 6 bij op mijn platte dak! ze denken ook niet mee aan een oplossing en willen alleen 6 stuks leveren....das dan de service die je krijgt als trouwe klant! naar het blijkt zijn de centjes al binnen en stopt de service daar!
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 04-09-2018 door
De brief en de brochure is aan de bewoners van het pand gericht. De adviseur die belde zei slechts dat hij alleen zaken kon doen met degene die volgens het kadaster eigenaar is, mijn echtgenote en dat de eigenaar niet ouder mag zijn dan 70; boven de 70 geen deelname. Ik ben ook bewoner en mede-eigenaar van het pand, maar daar had hij geen boodschap aan. In de brief en de brochure en op hun website wordt niet over leeftijd gesproken (logisch uiteraard, dan zou het al gauw ruiken naar leeftijdsdiscriminatie. Vreemd bedrijf. Niet mee in zee gaan. ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 25-07-2018 door
ze blijven maar verkeerde facturen sturen en schrijven de zelfde maand meerdere keren af van je bankrekening ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
2 / 100
Beoordeeld op 20-04-2018 door
Ik heb 13 panelen op mijn dak, gisteren 18 april 2018 haal ik 13 kw binnen.
Vanaf 7 oktober heb ik 450 kw binnengehaald.
De eerste prognose was 3200 kw, later is dit bijgesteld naar 2500 kw en 12 euro korting.
Het ziet er naar uit dat deze berekening ook zwaar onder de maat is.
Erg onduidelijk wat de verhuurder hier van vindt, ik heb de indruk dat ik ben opgelicht
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 18-09-2017 door
Wij wouden wat meer informatie over zelf energie opwekken en kwamn op deze website. Erg goede website waar veel staat uitgelegd! Na een telefonisch gesprekken zijn wij zonnepanelen gaan huren om te kijken of het allemaal bevalt ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
2 / 100
Beoordeeld op 28-06-2017 door
vreemd, dat is het woord dat in mij opkomt als ik de communicatie van de afgelopen week evalueer……
Vreemd dat als ik zelf interesse toon in zonnepanelen er zeer actief door de verkoopmedewerker telefonische vervolgafspraken worden gemaakt om tot een deal te komen, maar als ik dan na een telefoontje van diezelfde verkoopmedewerker te horen krijg dat bij nader inzien de opgegeven opbrengst toch minder zal zijn omdat er bomen die opbrengst kunnen doen verminderen en bedenktijd vraag, je niets meer verneemt. Ik heb een mail gezonden naar de verkoopmedewerker, maar die reageert nergens op. Inmiddels het herroepingsformulier via de mail op 26/06 (binnen de gestelde 14 dagen) naar klantenservice@zelfstroom.nl gezonden, maar ook nu geen reactie. Zelfs niet dat deze in goede orde ontvangen is.
Vreemde gang zaken!
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 18-05-2017 door
heb de panelen reeds 4 maanden en moet zeggen SUPER , berekeningen en zaken die werden afgesproken bij en met offerte kloppen tot op heden nog steeds.Werd in begin zeer vriendelijk en vakkundig te woord gestaan door hen.Voor ons was de besparing 49euro per maand toch niet mis dachten wij.We betaalden voorheen 248euro permaand en nu 199 en dat is met gas/stroom en huur panelen in begrepen en nee voorschot voor reststroom en gas is niet te laag aangehouden hebben we nooit gedaan en dus nu ook niet je kunt beter per maand iets meer betalen en zeker weten dat je iets terug krijgt dan op eind van jaar verassing . En na 10 jaar koop je voor 50euro per paneel de installatie over,totaal voor ons 10.750 euro . en ja dat is 900 meer dan de installatie nu kost maar als je die 10.750 even niet hebt liggen is dit een prima alternatief waar je relatief weinig meer voor betaald dan de prijs die de installatie waard is (z,n 9800 euro nu ). Maar kort door de bocht :-) raden we Zelfstroom op moment bij onze vrienden en Familie aan en is deze firma zeker het overwegen waard. ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 10-03-2017 door
Een prima bedrijf. Duidelijke afspraken en informatie vooraf.
Zelfstroom is bijzonder transparant.
Een aanrader om zaken mee te doen.
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 10-02-2016 door
Na een stormachtige maandag vandaag de installatie afgerond. Goede service net werken en uitleg. Direct de eerste kilowatjes op de meter zien komen. ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
7.2 / 100
Beoordeeld op 28-11-2015 door
Goeie energieleverancier en het is makkelijk te regelen. En je bespaart ook veel. ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 15-07-2015 door
Ik kwam via een vergelijkingssite uit op Zelfstroom. Ik wilde vooral omdat ik niet zo thuis ben in deze markt en de aanbieders is het lastig om te kiezen. Maar ik las goeie dingen over deze aanbieder en in vergelijking met andere aanbieders is het denk ik een van de beste. Wat prijs betreft is het ook top en mede daardoor heb ik de keuze gemaakt voor Zelfstroom. ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 10-06-2015 door
Kwam via een vriend van me bij Zelfstroom. Offerte aangevraagd en ik werd de volgende dag gebeld om alles door te nemen, blij dat ze belden, aangezien ik nog een paar specifieke wensen had.

Mooi aanbod gekregen in de mail en akkoord gegaan. Ze kwamen van tevoren nog even alles nameten etc. en alles paste zoals gedacht.
Vorige week zijn ze geinstalleerd en ik ben nu al flink zelf stroom aan het opwekken!
Het hele proces verliep soepel en ik werd goed op de hoogte gehouden tijdens alle stappen. Ik raad Zelfstroom met plezier aan, aan m'n vrienden en familie.
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 10-06-2015 door
Via google kwam ik op de site van Zelfstroom en heb daar een offerte aangevraagd om zonnepanelen te huren. Na de offerte aanvraag wordt er contact met je opgenomen om je wensen door te nemen. Hierna kreeg ik netjes via de e-mail een offerte met het aanbod. Na een kleine aanpassing in het legplan ben ik hiermee akkoord gegaan.

2 weken voor de installatie kwam de monteur nog langs om alles te checken en de laatste dingen af te stemmen. We hebben toen samen bepaald waar de omvormer kwam te hangen en hoe de kabels moesten lopen. Op de dag van installatie konden de monteurs dus direct aan het werk en waren ze in de middag al klaar.

Ik heb inmiddels al meer dan 300kwh opgewekt en bespaar maandelijks 21 euro op mijn energierekening!

Complimenten voor de vriendelijke medewerkers van Zelfstroom!

Mvg, Joke en Leon
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 10-06-2015 door
Geweldige oplossing! Dit is het eerste energiebedrijf waar ik zonnepanelen kan huren. Ik wilde wel eens zien of het werkelijk zinvol was. Binnen 2 dagen had ik een keurige uitgebreide offerte op maat. Ik was positief verrast door de besparing want als je wilt krijg je ook meteen stroom en gas tegen kostprijs meegeleverd. Het scheelt mij ruim 300 euro per jaar, en dan is de huur van de panelen er al afgetrokken. Over 10 jaar kan ik de panelen voor een prikkie kopen.

Kortom, super oplossing en meteen de order geplaatst. Volgens mij zijn zij de enige in Nederland waar je zonnepanelen kunt huren en goedkope energie kunt bijkopen.

Echt een tof bedrijf en ik kan zelfs op mn smartphone de opbrengsten zien van m'n panelen. Dat krijg je er als service ook bij. Ik kan het iedereen aanraden!
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 16-10-2014 door
Omdat het toch te mooi om waar te zijn klonk heb ik even contact gezocht met dit bedrijf. Ik wou graag zonnepanelen, maar niet aan de hoge vaste lasten zitten en Zelfstroom gaf hier de mogelijkheid toe! De medewerkster gaf mij een gerust gevoel en antwoord op al mjin vragen. Inmiddels zitten de zonnepanelen erop en maken we gebruik van Zelfstroom. Een erg net bedrijf waarbij alles bij mij geowon netjes volgens afspraak liep. ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
© 2018 Ervaringensite | Disclaimer | Privacy