Notice: Undefined variable: aPost in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/header.php on line 128

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/header.php on line 128
Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Hoe kan je een beoordeling toevoegen?

Net een nieuw product gekocht of gebruik gemaakt van een dienst van een bedrijf? Dan is jouw mening over dit bedrijf goud waard voor andere! Deel jouw mening door een beoordeling achter te laten en andere hiermee te helpen. Je helpt hier niet alleen andere gebruikers mee, maar ook het bedrijf. Zij kunnen met jouw beoordeling hen diensten inzichtelijk maken en zo waar mogelijk verbeteren.

Starten met een beoordeling toevoegen

Een beoordeling toevoegen is erg gemakkelijk en kan iedereen. Hieronder leggen wij je graag stap voor stap uit hoe jij je (eerste) beoordeling kan toevoegen.

  1. Bedrijf selecteren: Zoek het bedrijf waar jij een beoordeling over wilt toevoegen
  2. Start met beoordelen: Klik op het bedrijfsprofiel op “Start met beoordelen” of klik direct op het aantal sterren wat je wilt geven.
  3. Maak beoordeling compleet: Geef je beoordeling een aantal sterren, titel en beschrijving. In sommige gevallen is het mogelijk om een reverentienummer of productnummer achter te laten.
  4. Beoordeling plaatsen: Plaats de beoordeling door dit te doen via email, Facebook of Google. Natuurlijk blijven je gegevens privé. Wil je weten waarom wij om deze gegeven vragen? Lees dit dan hier.

Je (eerste) beoordeling staat nu op het bedrijfsprofiel en is leesbaar voor andere bezoekers en het bedrijf. Voor het bedrijf is het vanaf nu mogelijk om te reageren op je beoordeling. Dit kan je terug vinden in je account.

Staat jouw bedrijf nog niet op onze website? Geef dit aan ons door op deze pagina en wij zorgen dat deze z.s.m ertussen kom te staan.