Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template_ervaringen/header.php on line 51
Binck bank ervaringen, reviews & aanbiedingen
Telecom Dating Vakantie Verzekeraars Energie Webshops

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template_ervaringen/single_content.php on line 16

Binck bank ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

Binck bank ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
Binck bank
1 / 0 10
Er zijn 1 ervaringen toegevoegd
Binck bank ervaring toevoegen

1 Binck bank ervaringen

Start aan je beoordeling van Binck bank
Klik hier om je beoordeling te geven
1 / 100
Beoordeeld op 01-11-2016 door
Al geruime tijd probeer ik mijn rekening bij Binck op te zeggen.
Ik heb hier over telefonisch contact gehad met Binck en het enige wat ik moest doen was een ondertekende brief te sturen met vermelding van de tegenrekening waarop het bedrag terug kon worden gestort.
Dat heb ik gedaan per post en per mail verstuurd. Keurig een bevestiging ontvangen hiervan.
Maar verder gebeurde er niets. Toch maar eens gebeld. Om een andere tegenrekening te verifieren moest ik 1 cent overmaken op mijn Binck rekening. Dan zou alles in orde komen. Dat is gedaan maar verder gebeurde er weer niets.
Toen maar eens gemaild en gevraagd naar de oorzaak. Blijkbaar worden dossiers niet goed gelezen en kreeg ik een mail terug dat de ABN AMRO rekening sinds 2012 was geblokkeerd. Dat klopt ook want die is opgeheven.
Toch maar weer gebeld. Er werd door de medewerker van de Klantenservice uitgelegd dat ik een formulier kon downloaden die ik moest invullen om kenbaar te maken dat ik een ander rekeningnummer had.
Dat heb ik geprobeerd te doen maar toen is de toegang tot mijn account geblokkeerd. Overigens door eigen toedoen.
Weer met de helpdesk gebeld. Deze dame van klantenservice, Marloes S. vertelde mij dat ik de volgende dag maar weer moest bellen omdat dan de juiste collega's aanwezig waren.
Toen ik doorvroeg over wat nou werkelijk speelde bleek ook zij niet goed op de hoogte te zijn van de geschiedenis en het probleem. De toon werd dusdanig grimmig. Bij hoge uitzondering zou dan mijn Binckrekening worden opgeheven en hoefde ik verder niets te doen.

De toon van het gesprek werd grimmiger, mede door mijn irritaties en uiteindelijk nadat ik zei :'hang mij maar op" verbrak zij de verbinding verbrak. Iets wat niet echt bij een klantenservice past.
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
© 2019 Ervaringensite | Disclaimer | Privacy