Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Findio ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

6.24
6.24 0 10
2 reviews
50% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2019-05-09 16:50:05
1 jaren geleden
1 10 0
ik ben een week aan het lijntje gehouden heb al mijn privé gegevens moeten versturen acht keer moeten bellen en uiteindelijk zijn ze op het besluit gekomen dat een lening niet mogelijk is omdat mijn partner in tijdelijk dienstverband zit.

de telefonist ene meneer Haki had heel veel moeite om mensen te laten uit praten en behandelde mij als een niets nut.
Verder kon en wou hij verder niks betekenen voor mij.
Zeer slechte ongeorganiseerde organisatie.
Ik vraag me af wat er verder met mijn privé gegevens gebeurd.
Rapporteren
2017-08-21 09:35:47
3 jaren geleden
9 10 0
In het najaar van 2016 een lening aangevraagd en toegewezen gekregen. Het hele proces is gemakkelijk en vlot verlopen. Het resultaat: een lening met goede voorwaarden en een prima rentepercentage. Binnen 5 dagen stond het geld op de rekening. In de zomer van 2017 door middel van een extra aflossing, de lening afgelost. De mijnFindio omgeving is overigens een groot pluspunt voor ons, erg gemakkelijk om via deze digitale omgeving de huidige stand van de lening te bekijken en de extra aflossing te regelen. Enige puntje van kritiek: Er werd geadverteerd met de Bol.com actie, waarbij bij een volledig ingevuld / aangeleverd dossier een Bol.com cadeaubon zou opleveren. Ondanks te hebben voldaan aan alle voorwaarden, hebben we deze nooit ontvangen. Een mail hierover heeft tot geen enkele reactie geleid. Wat ik wil zeggen, neem dit product niet af omdat u een cadeaubon denkt te ontvangen, maar omdat u denkt dat het product het beste aansluit op uw financieringsbehoefte.
Rapporteren
1
6.24