Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Freo ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

7.00
7.00 0 10
6 reviews
83% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2016-06-29 19:56:25
4 jaren geleden
4 10 0
De website is heel slecht bereikbaar. Op welk tijdstip van de dag men inlogt maakt niet uit. Saldo opvragen wordt moeilijk gemaakt. Service is matig. Het duurt lang voordat men antwoord krijgt. Rente is marktconform.
Rapporteren
2014-12-07 10:20:55
6 jaren geleden
5 10 0
ik heb een lopende krediet bij de abn amro bank ik wil overstappen wegens de lage rente percentage ik heb formulier aanvraag ingevuld en ik werd opeens gebeld omdat ik een ander rekeningnummer heb Door geven ik heb twee betaalrekeningen dus moet ik die ene doorgeven waar ik mijn betaling worden gedaan zo gezegd zo gedaan opgestuurd daarna kreeg ik een email wat staat geschreven ik ben afgewezen ik vroeg waarom. wat is de reden omdat ik te veel incasso heb op me betaalrekeningen
ik zij van daar word
huur en andere vaste lasten betaald.Ik heb jullie voorwaarden gelezen maar stond niets van in over incasso van je eigen rekening
Ik blijf verloopig nog bij ABN maar die freo nooit meer.

Rapporteren
2014-04-07 14:29:56
6 jaren geleden
2 10 0
Ik wilde een lening aanvragen bij Freo en nadat ik alles had aangevraagd kreeg ik snel reactie. Alleen in de voorwaarden stonden een aantal zaken waar ik meer van wilde weten.

Ik heb een mail gestuurd en kreeg daar nogal een rare reactie op. Ik voelde me nogal aangevallen en wilde alleen wat meer verduidelijking. Een eerste ervaring zegt een hoop en ik was erg verbaasd hoe ze zo kunnen omgaan met hun klanten. Kortom de eerste ervaring was slecht.

Ik wil geen zaken met ze doen en ben vervolgens naar Geldlenen gegaan waar je echt veel betere hulp krijgt en ze tenminste vriendelijk zijn.

Niet met FREO in zee gaan als je als klant behandeld wilt worden!
Rapporteren
2014-03-28 19:14:41
6 jaren geleden
10 10 0
Eerst kende ik Freo helemaal niet. Ik ging dus even op onderzoek uit en kwam er achter dat het een onderdeel van de Rabobank zijn.

Bij het vergelijken zag ik dat de rente op mijn huidige lening een stuk hoger lag. Ik betaalde namelijk 8.7% rente en bij Freo betaal in nu maar 5%! Dat is echt een slok op een borrel dus direct mijn lening laten oversluiten.

Vergelijken loont dus.
Rapporteren
2014-03-03 19:56:54
6 jaren geleden
7 10 0
Vooraf diverse partijen naast elkaar gelegd. Freo heeft wel scherpe rentes en daar pak je echt je voordeel mee. Andere partijen rekenen voor een doorlopend krediet zo 8-10% maar bij Freo is dat iets van 5 tot 7% afhankelijk van het leenbedrag.

Verder is de service goed en ben wel tevreden. Lenen is nooit leuk maar kan soms erg nodig of handig zijn.
Rapporteren
2014-03-03 19:43:33
6 jaren geleden
9 10 0
12 maanden geleden heb ik via FREO een doorlopend krediet afgesloten. Vooraf heb ik een aantal partijen vergeleken. Vooral de rente en de voorwaarden moet je altijd goed bekijken. Sommige partijen hebben namelijk hele vervelende voorwaarden waar je niet aan wilt beginnen.
Ik heb een berekening gedaan op de website van FREO. Daar kon ik precies zien hoeveel ik zou kunnen lenen.
Vervolgens een aanvraag gedaan en kon het berekende bedrag ook als lening krijgen.
Omdat ik maar voor korte tijd deze lening nodig had kon ik ook snel aflossen. Grote voordeel bij FREO is dat dat boete vrij kan.
Ben heel snel en professioneel geholpen en je krijgt altijd een duidelijk antwoord.
Absoluut een aanrader als je wilt lenen. Maar het blijft altijd goedkoper om natuurlijk niet te lenen.
Rapporteren
1
7.00