Telecom Dating Vakantie Verzekeraars Energie Webshops

Geldlenen.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

Geldlenen.nl
8.42 / 0 10
Er zijn 7 ervaringen toegevoegd
Geldlenen.nl ervaring toevoegen

7 Geldlenen.nl ervaringen

Start aan je beoordeling van Geldlenen.nl
Klik hier om je beoordeling te geven
10 / 100
Beoordeeld op 03-09-2016 door
Hallo,
Ik ben Michelle Robert door name.From Verenigd Koninkrijk Ik ben hier om de inzet van mevrouw Mac Quarie de CEO van Macquariecreditunion@outlook.com ik had behoefte aan een consolidatie lening van $ 45,000 raden zodra ik in contact met deze lening bedrijf op woensdag vorige week vrijdag vorige week, nadat alle benodigde document werd gedaan kreeg ik een waarschuwing van mijn bank (The Royal Bank of Scotland) dat een fonds werd overgebracht naar mijn bankrekening, ik wil dat iedereen op deze site te contacteren mevrouw Mac Quarie nu via e-mail over het krijgen van een lening, want ik heb mijn lening van hen en ik weet zeker dat ze kunnen u ook helpen, ik ben erg blij nu, contact met hen nu. via e-mail: Macquariecreditunion@outlook.com dank u mijn best geliefde
Michelle Robert.
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 18-10-2014 door
Als je een offerte aanvraagt heb je binnen no-time al een voorstel binnen. Das gewoon heel prettig werken zo. Heb een persoonlijk lening weten af te sluiten tegen redelijke rente en het was binnen een paar dagen geregeld. Gewoon TOP! ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 29-03-2014 door
Via de website doe je een aanvraag. Gewoon wat simpele basis gegevens invullen en dan kan je vervolgens op je persoonlijke pagina een offert op maat opvragen.Het werkt snel en simpel en je weet gewoon direct waar je aan toe bent. Ook aan de telefoon zijn ze vriendelijk en behulpzaam en snappen vaak wel goed wat de situatie is.Wil je dus geld lenen dan is Geldlenen.nl echt een aanbeveling.
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 28-03-2014 door
Leningen zijn soms er verwarrend en je weet niet zo goed waar je nou goed aan doet. Een goed advies is wel prettig dus. Bij Geldlenen.nl kreeg ik een goed advies en wist vrij snel welk soort lening ik nodig had en wat de eisen en risico's waren.Ben echt goed geholpen en de service was picobello!
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
4 / 100
Beoordeeld op 03-03-2014 door
De hele website staat vol met informatie maar je kan er maar weinig wijzer van worden. Het probleem is dat er een hoop als/dan verhalen staan. Dus je moet veel navraag doen.

Beste manier is om een offerte aan te vragen. Dan pas kan je er echt wijzer van worden.Verder kan je voor een flitslening of klein bedrag niet terecht. Dus pas als je serieuze bedragen gaat lenen.
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 19-02-2014 door
Lenen is niet altijd uit weelde, en ook in mijn geval niet. Als je een lening nodig hebt dan moet je je echt goed laten voorlichten. Ik heb me misschien te snel in laten gaan met een lening.

Weet waar je aan begint Bij Geldlenen.nl hebben ze me goede informatie gegeven alleen is het soms moeilijk om te snappen hoe de lening is opgebouwd. Vraag dus door. Ook ik heb dat gedaan en vraag net zolang tot je weet waar je aan toe bent. Geldlenen.nl heeft me goed geholpen en de tijd genomen om me uitleg te geven wat de lening inhield en hoeveel het me maandelijks kost.

Als je een lening nodig hebt dan adviseer ik je om eens te kijken bij Geldlenen.nl
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 07-02-2014 door
Ik blijf graag anoniem maar denk dat veel mensen wel eens in de situatie zijn geweest waar ik me in heb bevonden.

Voor een noodzakelijke aankoop had ik geld nodig. Eerst bij vrienden aankloppen maar helaas die konden of wilde me niet helpen.

Ik ben uiteindelijk bij geldlenen.nl uitgekomen. Ik heb een aanvraag ingediend en daar kreeg ik dan ook snel een reactie op. Voor mijn financiele aanvraag kreeg ik goedkeuring en daarna was alles heel snel geregeld. Inmiddels is de lening afbetaald en dankzij de medewerking en goede hulp vanuit geldlenen.nl ben ik erg geholpen. Ik ben erg dankbaar voor hun hulp.

Ik gun niemand de situatie waarin ik heb gezeten maar het is fijn om te weten dat er partijen zijn die je kunnen helpen met de juiste intenties. Weet dat zo'n geldverstrekker altijd geld wil verdienen maar heb altijd het gevoel gehad dat geldlenen.nl ook aan de klant denkt.
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
© 2018 Ervaringensite | Disclaimer | Privacy