Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Geldlenen.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

7.00
7.00 0 10
5 reviews
100% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2016-09-03 09:07:57
4 jaren geleden
10 10 0
Hallo, Ik ben Michelle Robert door name.From Verenigd Koninkrijk Ik ben hier om de inzet van mevrouw Mac Quarie de CEO van Macquariecreditunion@outlook.com ik had behoefte aan een consolidatie lening van $ 45,000 raden zodra ik in contact met deze lening bedrijf op woensdag vorige week vrijdag vorige week, nadat alle benodigde document werd gedaan kreeg ik een waarschuwing van mijn bank (The Royal Bank of Scotland) dat een fonds werd overgebracht naar mijn bankrekening, ik wil dat iedereen op deze site te contacteren mevrouw Mac Quarie nu via e-mail over het krijgen van een lening, want ik heb mijn lening van hen en ik weet zeker dat ze kunnen u ook helpen, ik ben erg blij nu, contact met hen nu. via e-mail: Macquariecreditunion@outlook.com dank u mijn best geliefde Michelle Robert.
Rapporteren
2014-10-18 17:19:40
6 jaren geleden
8 10 0
Als je een offerte aanvraagt heb je binnen no-time al een voorstel binnen. Das gewoon heel prettig werken zo. Heb een persoonlijk lening weten af te sluiten tegen redelijke rente en het was binnen een paar dagen geregeld. Gewoon TOP!
Rapporteren
2014-03-29 11:00:59
6 jaren geleden
10 10 0
Via de website doe je een aanvraag. Gewoon wat simpele basis gegevens invullen en dan kan je vervolgens op je persoonlijke pagina een offert op maat opvragen.

Het werkt snel en simpel en je weet gewoon direct waar je aan toe bent. Ook aan de telefoon zijn ze vriendelijk en behulpzaam en snappen vaak wel goed wat de situatie is.

Wil je dus geld lenen dan is Geldlenen.nl echt een aanbeveling.
Rapporteren
2014-03-03 20:01:25
6 jaren geleden
4 10 0
De hele website staat vol met informatie maar je kan er maar weinig wijzer van worden. Het probleem is dat er een hoop als/dan verhalen staan. Dus je moet veel navraag doen.
Beste manier is om een offerte aan te vragen. Dan pas kan je er echt wijzer van worden.

Verder kan je voor een flitslening of klein bedrag niet terecht. Dus pas als je serieuze bedragen gaat lenen.
Rapporteren
2014-02-19 22:29:34
6 jaren geleden
8 10 0
Lenen is niet altijd uit weelde, en ook in mijn geval niet. Als je een lening nodig hebt dan moet je je echt goed laten voorlichten. Ik heb me misschien te snel in laten gaan met een lening. Weet waar je aan begint Bij Geldlenen.nl hebben ze me goede informatie gegeven alleen is het soms moeilijk om te snappen hoe de lening is opgebouwd. Vraag dus door. Ook ik heb dat gedaan en vraag net zolang tot je weet waar je aan toe bent. Geldlenen.nl heeft me goed geholpen en de tijd genomen om me uitleg te geven wat de lening inhield en hoeveel het me maandelijks kost. Als je een lening nodig hebt dan adviseer ik je om eens te kijken bij Geldlenen.nl
Rapporteren
1
7.00