Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

VriendenLoterij ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

4.15
4.15 0 10
10 reviews
40% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2019-08-26 21:19:48
23 dagen geleden
0 10 0
Na een aan de deur aanmelding half mei 2019 via email de bevestiging gekregen dat de inschrijving in behandeling was.
Verder via email nooit meer iets gehoord maar wel na 1 x gratis mee te hebben gedaan een paar maanden geld afgeschreven.
Klantvriendelijkheid is daar ver te zoeken.
Inmiddels telefonisch opgezegd wat niet binnen 2 minuten geregeld is. Instelling; puur geld verdienen. Walgelijke toko.
Rapporteren
2019-08-05 15:02:57
1 maanden geleden
1 10 0
Zoals er boven vermeld staat. Steun dit bedrijf absoluut niet. Ze brengen niks bij aan de maatschappij en doen alles om op een vuile manier aan geld te komen door alle slimme trucjes in de wet net “acceptabel/legaal” te kunnen uitvoeren. Absoluut WALGELIJK!
Rapporteren
2019-07-09 16:06:17
2 maanden geleden
1 10 0
Bijna 15 jaar meegespeeld op fout adres hoewel verhuizing gemeld wel betaald nooooooit iets gewonnen althans geen bericht gehad hierover, want wisten het adres niet. Nu gebeld u bekijkt het maar prijzen niet ouder dan een jaar sturen wij u toe.
Fijne vrienden, nooit meer.
Rapporteren
2019-07-02 15:21:15
3 maanden geleden
1 10 0
Met de loterij geen probleem. Afmelden is lastig, lange wachttijd telefoon als je dan aan de beurt ben en je gaat je gegevens noemen word het gesprek afgebroken.. weer bellen weer extra lange wachttijd. Eindelijk aan de beurt met ene Tobias die me duidelijk probeert om te praten en vind dat ik naar hem moet luisteren want ik heb hem nodig om van mijn loten af te komen en anders moet ik maar ophangen en een andere keer terugbellen wat zijn dit voor manieren?
Wat een machtsvertoning alleen maar omdat ik van mijn lidmaatschap af wil.
Rapporteren
2018-01-15 12:32:46
2 jaren geleden
1 10 0
Het is werklijkwaar belachelijk dat jullie (vriendenloterij) het zo moeilijk maken om het op te zeggen. het is leuk om mee te doen maar het is hypocriet om het opzeggen zo moeilijk te maken, op deze manier is het niet eens meer leuk! Ik heb al meerdere malen gebeld (want dat zou het snelst zijn) ondertussen sta ik nu voor 5e keer al ruim 16 minuten in de wacht. De keren hiervoor heb ik ruim een 40 minuten in de wacht gestaan en toen maar opgehangen. Jullie terug bel service slaat ook nergens op want je wordt terug gebeld en staat vervolgens op dezelfde manier in de wacht... Er is geen enkele andere mogelijkheid beschreven op de website. Echt... zo schandalig vindt ik dit. Geldklopperij om het zo vervelend te maken om op te zeggen. Neem meer klantenservice mensen aan of laat opzeggen gewoon via (een duidelijke) mail route gaan! dat jullie je niet kapot schamen!
Rapporteren
2018-01-10 00:13:35
2 jaren geleden
1 10 0
Geen gegarandeerd prijs! Je krijgt alleen maar reclame!
Rapporteren
2016-05-10 08:16:00
3 jaren geleden
8 10 0
De kosten zijn niet al te hoog vandaar dat wij ons hebben ingeschreven voor de Vriendenloterij. Hebben toch al een keer een leuk prijsje voor het gezin gewonnen
Rapporteren
2015-11-11 11:15:41
4 jaren geleden
10 10 0
Hoe ik lid ben geworden van de Vriendenloterij is mij nog steeds een vraag, maar eigenlijk nooit opgezegd omdat ik de prijs erg vond meevallen. Ik krijg dan ook erg veel leuke prijzen voor bijvoorbeeld een dagje weg en volgens mij ook ooit een cadeaubon gewonnen. Zo win je nog eens wat
Rapporteren
2015-01-15 13:28:27
5 jaren geleden
7 10 0
Ik speel al jaren mee met me vrienden en inderdaad voor het goede doel. Wij zjin een voetbalteam en hebben ons met ze alle ingeschreven onder het mom van dat we dan geld in goede doelen steken. Toch vind ik altidj leuk om een prijsje te krijgen en dat krijg ik regelmatig met de Vriendenloterij. Een leuke bak ben&jerry, voetbalwedstrijd of kaartjes voor de dierentuin. Alles heb ik al voorbij zien komen

Helemaal leuk ook voor de kids!
Rapporteren
2014-09-28 12:12:34
5 jaren geleden
10 10 0
Ik speel nu een paar maanden mee met wat vrienden. Hoewel we nog niets hebben gewonnen geeft het een goed gevoel dat we goede doelen steunen.

Natuurlijk doe je mee om geld te winnen dus daar hopen we dan ook allemaal op. Het zou oneerlijk zijn om te zeggen dat we alleen mee doen voor de goede doelen want uiteindelijk wil je rijk worden. Is denk een kwestie van tijd.
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
4.15
Bekijken
Beoordelen

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ervaring/public_html/wp-includes/functions.php on line 3730