Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

Argeweb ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

8.05
8.05 0 10
20 reviews
75% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2019-02-25 12:13:18
24 dagen geleden
10 10 0
Ik heb een windows VPS bij argeweb en door omstandigheden geen mogelijkheid gehad om te voldoen aan mijn betaling. Ik heb hierover een mail gestuurd en vrijwel direct een oplossing kunnen krijgen voor het probleem. Goede service.
Rapporteren
2019-02-25 11:46:34
24 dagen geleden
7 10 0
net begonnen met een bedrijf en dringend opzoek naar webhosting? ga aub naar argeweb! ik moest even zoeken en met wat maitjes later ben ik uitstekend geholpen zonder problemen. ik ben erg blij met argeweb! bedankt!
Rapporteren
2019-02-22 10:54:03
27 dagen geleden
10 10 0
Plezierig in contact en deskundig geholpen
Rapporteren
2019-02-21 15:57:42
28 dagen geleden
10 10 0
Y A A BEST
Rapporteren
2019-02-21 15:07:42
28 dagen geleden
10 10 0
Heb nog geen enkele keer meegemaakt dat de server onbereikbaar was. Het personeel is deskundig en denkt met mij mee.
Rapporteren
2019-02-21 11:33:40
28 dagen geleden
10 10 0
Wederom top geholpen door Lindsey van Woensel! Duidelijk, professioneel, accuraat!
Rapporteren
2019-02-21 09:32:53
29 dagen geleden
10 10 0
Argeweb staat al enkele jaren in voor het beheer van een aantal domeinnamen. Op zich geen moeilijke klus. Maar ook bij het opzeggen van de domeinnamen ging alles erg vlot. Wat niet altijd het geval is bij het beëindigen van een samenwerking. Zeer tevreden dus.
Rapporteren
2019-02-19 14:03:34
1 maanden geleden
10 10 0
Fantastisch geholpen door Nils. Prettig om een contact persoon te hebben die de verhuizing van website en e-mails regeld
Rapporteren
2019-02-19 10:59:43
1 maanden geleden
9 10 0
Fijn en makkelijk te registreren. Goed overzichtelijk. Automatische incasso ook erg handig zodat je niet met ideal of zoiets aan de slag hoeft.
Rapporteren
2019-02-19 10:26:14
1 maanden geleden
8 10 0
Afwikkeling van bestellingen loopt snel en betrouwbaar. Helpdesk reageert snel met de juiste oplossingen. Prima club. Website kan eens worden ververst maar dat is dan ook alles.
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
8.05