Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

GoDaddy ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

5.64
5.64 0 10
5 reviews
20% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2019-02-16 22:47:42
1 jaren geleden
1 10 0
Ik had begrepen dat ik een domein kocht. In plaats daarvan, door hun vage taalgebruik, kocht ik de Domain Buy Service. Ik wou die service niet en ik vertrouw die service voor geen cent. 85 euro uitgegeven aan niks. Ik wil mijn geld terug! Heel achterbaks kun je voor deze service je geld NIET terugvragen volgens GoDaddy. Waarom niet? Ze hebben nog niks voor me gedaan en ik wou deze service niet. Ik wil ook niet dat ze iets voor me doen, want ik wil deze service niet! Waarom heb ik geen bedenktijd hierin? Dat is toch de Nederlandse wet dat je bedenktijd hebt? En ik zal GoDaddy nooit meer gebruiken totdat ik mijn geld terug heb. En ook raad ik het iedereen af om GoDaddy te gebruiken.
Rapporteren
2017-10-12 13:44:25
3 jaren geleden
1 10 0
Mijn Klacht OPGELET voor Godaddy zijn OPLICHTERS zeer slechte service houden geen backups bij sturen geen berichten en aanmaning voor eventueel verlengingen en sluiten zomaar sites af zonder overleg met klant. Zijn ook nog verschrikkelijk duur met alles,dus opgelet doe geen zaken met GODADDY GODADDY SERVICE ! Komen niet met oplossing ook bij eventueel betaling van 217 EURO hosting voor 1 jaar geen garanties etc Waardeloos niemand aan te raden ! contact met mij erwin@geenwachttijden.nl
Rapporteren
2015-03-12 16:43:49
5 jaren geleden
2 10 0
De eerste keer duurde het anderhalf jaar. Was nog niet belangrijk daarom. Nu moet ik een premium certificaat hebben maar wederom is het hommeles. Wat is nu de bedoeling van godaddy nl als je nog met Amerika moet kloten. Dit is het enige en laatste certificaat wat ik daar zal aankopen.
Rapporteren
2014-10-22 08:51:40
6 jaren geleden
1 10 0
Het lijkt interessant, prijstechnisch gezien. Maar begin er ajb niet aan. Ben je eenmaal binnen dan kom je niet meer van je domeinnamen af, brengen ze kosten in rekening van domeinnamen die niet van jou zijn en zaken die je nooit hebt besteld. Dat corrigeren lukt ze niet. Je hangt vele malen zeer lang aan de telefoon, maar er wordt niets opgelost. Mailen is helemaal geen optie want er worden alleen standaardteksten teruggestuurd.
Hoe ik ooit van deze kosten afkom is me een raadsel, want ook de automatische betalingen kan ik niet stopzetten.
Rapporteren
2014-03-28 19:01:18
6 jaren geleden
4 10 0
Dit bedrijf steekt tonnen in promotie om je binnen te halen als klant maar ben je eenmaal klant dan gaat er van alles mis.

Diverse goede domeinnamen heb ik draaien bij ze en om een of andere reden maken ze allemaal problemen. En als je dan contact opneemt met de servicedesk dan kunnen ze je nauwelijks helpen en verschuilen ze zich achter allemaal regels etc.

Ik raad niemand aan zaken met ze te doen! Ga liever naar een Nederlandse aanbieder als Transip. Daar heb ik alleen maar goede ervaringen
Rapporteren
1
5.64