Telecom Dating Vakantie Verzekeraars Energie Webshops

LOI ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

loi
LOI
1.5 / 0 10
Er zijn 2 ervaringen toegevoegd
LOI ervaring toevoegen Lees alle LOI ervaringen

2 LOI ervaringen

Start aan je beoordeling van LOI
Klik hier om je beoordeling te geven
2 / 100
Beoordeeld op 22-06-2018 door
Als je 2 maanden niet kan betalen ze blokeren je online en dan niet meer toegang naar je opleiding, dus is niet waar: "Bij alle LOI-opleidingen mag je langer over de opleiding doen, tot maximaal tweemaal de vermelde studieduur (met een minimum van 12 maanden). Je behoudt recht op persoonlijke begeleiding door deskundige docenten en toegang tot alle online studiefaciliteiten. Hiervoor worden geen extra kosten berekend" ....
Bekijk LOI
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 20-01-2016 door
Volgens het oude studieprogramma van de opleiding Vertaler Engels zou ik om de propedeutische fase af te ronden één examen moeten doen: Vertalen Engels I EN-NE en NE-EN. Helaas ben ik voor een examenonderdeel gezakt. Vervolgens werd het studieprogramma volledig veranderd en plotseling moest ik vijf extra examens doen om de propedeuse af te ronden. Dit betekent ook dat ik nu meer dan 700 euro extra examengeld moet betalen, plus bijkomende reiskosten, want de meeste examens worden niet bepaald om de hoek afgenomen.

Uiteraard heb ik mijn beklag gedaan bij de LOI, maar het enige antwoord dat ik van de onderwijsinstelling ontving was dat ik nog een kans zou krijgen om dit deelexamen te halen en wel over een week. Ik zou dus geen kans hebben om me goed voor te bereiden, bovendien is het onmogelijk om op zo’n korte termijn verlof te nemen van mijn werk. Hier had de LOI geen boodschap aan.

Een tijdlang heb ik hier genoegen mee genomen, maar het blijft knagen. Mag een opleiding zomaar veranderd worden? Ik zie het als een vorm van contractbreuk; ik ben aan deze opleiding begonnen onder heel andere voorwaarden dan waar ik nu mee geconfronteerd wordt. Ik voel me onder valse voorwaarden binnengelokt. Het liefst zou ik meteen stoppen met de opleiding, maar dan ben ik al het lesgeld kwijt dat ik al heb betaald, en is alle tijd en energie die ik in de opleiding heb gestoken tot nu toe voor niets geweest.

Daarnaast heb ik ook geen bijzonder goede ervaringen met de organisatie rondom de opleiding. Het lesmateriaal was verschillende keren niet compleet; informatie over examens en data staat vaak pas laat op de site; flexibele examens zitten al snel vol; ik heb heel lang moeten wachten op mijn examenresultaten (7 oktober examen gedaan – 15 januari pas de uitslag ontvangen); de lesstof is toegepast op jonge studenten en niet op werkende mensen met veel ervaring in hun vakgebied; de lesstof is vaak verouderd; de flexibiliteit van de opleiding laat veel te wensen over; bij examentijden wordt geen rekening gehouden met mensen die van ver moeten komen (ik moet een hotel nemen om op tijd aanwezig te kunnen zijn); er is een grote discrepantie tussen de beoordeling van de inzendopgaven en het examen(examenscore 5 – inzendopgaven gemiddelde score 8,4); certificaten werden mij niet toegezonden; inzage in examens kost geld en er is geen docent aanwezig om toelichting te geven; de examens zijn niet flexibel genoeg; het slagingspercentage voor individuele examens wordt niet bekend gemaakt; verkregen vrijstellingen worden niet vanzelf aangepast op campus.

....
Bekijk LOI
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
X
loi
0% van de consumenten zijn tevreden over LOI
Lees alle reviews en bekijk LOI
Bekijk LOI
© 2018 Ervaringensite | Disclaimer | Privacy