Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template_ervaringen/header.php on line 51
Belsimpel ervaringen & reviews | Belsimpel betrouwbaar?
Telecom Dating Vakantie Verzekeraars Energie Webshops

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template_ervaringen/single_content.php on line 16

Belsimpel ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

Belsimpel
7.86 / 0 10
Er zijn 243 ervaringen toegevoegd
Belsimpel ervaring toevoegen Lees alle Belsimpel ervaringen

243 Belsimpel ervaringen

Start aan je beoordeling van Belsimpel
Klik hier om je beoordeling te geven
10 / 100
Beoordeeld op 18-12-2018 door
simpele bestelling van een Iphone 8 en snel (zoals beloofd) geleverd.
Top en een aanrader
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 12-12-2018 door
Slechte service slecht bereikbaar. Toestel en abbonement geannuleerd. Wegens defect toestel wat ik toegestuurd kreeg moest nog 10 procent hetalen en nu zit ik op me goedkeuring te wachten dat alles geannuleerd wordt. Zogenaamde black friday aan bieding. Kleine letters niet gelezen ja stom 300 euro na 2 jaar betalen ineens vandaar lage abbonement. Wat denk je nog geen week later toestel 150 euro gezakt. Wtf black friday oplichting en slechte service wil van me abbonement af ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
2 / 100
Beoordeeld op 10-12-2018 door
Ik schrijf nooit een slechte review, maar Belsimpel vraagt er om!
Pas op! Recht hebben = blijkbaar niet recht krijgen, bij deze club.
Mijn verhaal:
Net binnen de garantietermijn van 2 jaar, ging mijn LG Nexus 5X stuk.
Na 3 maanden ploeteren met een stoicijnse klantenservice, heb ik nog steeds geen telefoon!
- Telefoon opgestuurd en al gauw krijg ik de melding dat er een onderdeel vervangen moet worden. Kosten: 345,- Meer dan dat de telefoon heeft gekost!!
Met een door hun verzonnen factuurdatum, wordt beweerd dat ik geen garantie meer heb en dit moet betalen...
Ik heb opnieuw de factuur moeten versturen om ze er van te overtuigen dat er nog wel garantie is!!
- Vervolgens een tijdlang niets meer gehoord, bij navraag blijkt dat er gewacht wordt op het dure onderdeel.
- Na een tijdje krijg ik ineens bericht dat het toestel niet meer gerepareerd gaat worden (werd het ze toch te duur?) en dat een ander toestel, een minderwaardige tweedehands LG G5 Gold, opgestuurd gaat worden
- Gauw contact opgenomen dat ik hier niet mee akkoord ga en recht heb op een vergelijkbaar, nieuw toestel. Gelijk een redelijk voorstel gedaan, namelijk de Xiaomi Mi A2
- Belsimpel doet alsof ze dit niet gehoord hebben, en bieden een tweedehands/refurbished LG Nexus 5X aan.
Het is bekend van deze toestellen dat ze, net als mijn toestel binnen +/- 2 jaar allemaal stuk gaan.
Daarom heb ik aangegeven hier ook niet mee akkoord te gaan en wederom de Xiaomi voorgesteld...
- Na een radiostilte (we gaan het even overleggen) komt Belsimpel weer met de LG G5 Gold op de proppen.
Als argument gaven ze hier ook nog eens bij dat de garantie inmiddels verlopen is.
Dit maakt mij helemaal boos: de garantie kan helemaal niet verlopen als je het defect al gemeld hebt!!
Nee, de G5 Gold is nog steeds niet akkoord... zucht. De LG Nexus 5X dan?
Uit pure ellende en omdat ik dringend een telefoon nodig had ben ik hier maar mee akkoord gegaan.
En wat blijkt? Dit toestel vertoond na 2 dagen exact hetzelfde defect als de originele telefoon.
- Weer contact opgenomen en nogmaals aangegeven een vergelijkbaar, nieuw toestel te leveren (Xiaomi ??!!).
Weer een tijdje niets gehoord en ja hoor: wilt u misschien de LG G5 Gold?
Ik heb Belsimpel vervolgens nog 2 weken de tijd gegeven met een fatsoenlijk voorstel te komen en ik anders een slechte review zou geven.
Nou, het is jullie gelukt hoor! Bravo....
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 10-11-2018 door
De levering word telkens vertraagd + geen communicatie buiten de automatische update mails. Ik lees net andere getuigenissen met dezelfde ervaring waarbij er nooit geleverd werd... blijkbaar ben ik niet de enige.

Ik zal via mijn creditkaart het bedrag uiteindelijk moeten terugvorderen vrees ik; Helemaal geen aanrader als ze op deze manier zaken doen.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
3 / 100
Beoordeeld op 06-11-2018 door
Had dus bij belsimpel een nieuwe mobiel besteld en de verwachte levertijd was dus 2-4 dagen. Hierdoor dacht ik dus mijn eigen mobiel alvast te kunnen verkopen. Net kwam ik er opeens achter dat mijn mobiel minimaal 10 dagen later aankomt. Ik weet niet waar ze hem vandaan moeten halen, maar ik had niet verwacht dat je dit soort praktijken ook bij een organisatie als belsimpel tegen zou komen en dacht dat gsmweb al erg was wat betreft de levertijden. Maar mooi dit betaal ik honderden euro's en wordt er nog geen eens voor gezorgd dat mijn levering al maar een beetje arriveert rond de verwachte leverdatum.
Nu dus ruim een week zonder week zien te overleven...
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 05-11-2018 door
bel moeilijk!! want een simpele problemen blijkt heeel moeilijk te zijn voor dit bedrijf om dit op te lossen,een nieuwe telefoon gekocht(xiaomi note 5) na 1 maand doet hij het niet meer,terug gestuurd via bel moeilijk en nu 15 werkdagen verder geen nieuws en geen antwoord op de mail. telefoon mogen ze in hun ... steken ik wil me geld terug,maar geen antwoord
conclusie waardeloos bedrijf
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 04-11-2018 door
Een tijdje geleden heb ik bij Belsimpel en abonnement afgesloten. Bij dit abonnement had ik een Huawei P20 Lite gekregen. De telefoon heeft het op en top gedaan tot het volgende moment: Ik legde net voor het slapengaan mijn telefoon in de oplader zoals ik dit normaal elke avond doe. Opeens zag je duidelijke rook wolkjes van mijn telefoon afkomen en rook ik een zekere methaan geur. Ik kon gelijk concluderen, want het was duidelijk te zien aan mijn telefoon en oplader, dat mijn oplader was ontploft tijdens het opladen.

Op het moment dat ik mijn telefoon wilde oppakken en de oplader wilde loskoppelen was mijn telefoon dusdanig heet dat ik hem liet vallen. En ja raadt het al, het beeldschermglas is gebroken.

Ik heb de volgende dag mijn telefoon direct naar de Belsimpel winkel in Rotterdam gebracht (hier had ik mijn toestel ook in ontvangst genomen) en heb ik mijn verhaal duidelijk verteld aan de medewerker. Deze medewerker zei vervolgens dat er een procedure is omtrent het repareren van telefoons en dat zei dit uitbesteden bij hun servicepartner Dynafix.

Dynafix, het bedrijf dat mijn telefoon zou moeten repareren, kwam mij al bekend voor. Ik had namelijk in 2014 een Samsung Galaxy Tab II voor reparatie opgestuurd naar hen. Dynafix is in het proces mijn tablet kwijtgeraakt en ik heb in die tijd maanden achter Dynafix aan gezeten om er voor te zorgen dat zij het oplosten. Na maanden geen actie kwam er opeens een berichtje dat zij een nieuwe Tab naar mij op zouden sturen. Dit is uiteindelijk opgelost, maar het geeft aan doe Dynafix te werk gaat.

Inmiddels terug bij mijn verhaal over de Huawei P20 Lite wil ik overgaan op het volgende; Nadat ik de telefoon had ingeleverd en de werknemer mij gerust had gesteld met het verhaal dat het "waarschijnlijk" wel onder de garantie zou vallen gebeurde kwam er een email van Dynafix binnen.

In deze email had Dynafix een prijsopgave opgesteld voor de eventuele reparatie van mijn telefoon. Dynafix stelde voor dat ik 500 euro moet betalen voor het repareren van mijn telefoon. De nieuwwaarde van de desbetreffende telefoon is ongeveer 210 euro. Hoe kan Dynafix mij dan ten eerste een offerte sturen die ongeveer 2,5 keer duur is als de nieuwwaarde van de telefoon.

Ten tweede is het te bizar voor woorden dat een productiefout van een gerenommeerd bedrijf als Huawei gewoon eventjes onder stoelen en banken geschoven wordt en zij niet willen onderdoen voor de eventuele fouten die zij kunnen maken als bedrijf.

En ten derde vind ik dat Belsimpel, het bedrijf dat beweert dat zij "tot het uiterste gaan voor iedere klant", niet eens de moeite neemt om mij goed in te lichten en mij dusdanig lang laten wachten op een antwoord van de hogere lagen van Huawei.

Dus hierbij Belsimpel en Dynafix,
ik hoop dat jullie dit lezen en is een keer jullie beloften nakomen. Het zou bij namelijk leuk lijken dat ik jullie niet telkens boos hoef te bellen, maar dat jullie met mij eens contact opnemen en zorgen voor een glimlach op mijn gezicht!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 04-11-2018 door
Nieuwe telefoon gekocht na storing bleek dat het een b stock toestel was. Na veel telefoontjes en e mail verkeer later een vervangend toestel gekregen. Toen ik die kreeg bleek Hij nog steeds geblokeerd te Zijn door de vorige eigenaaraar. Ik zit al 3 maanden vast in deze situatie. Ze doen beloftes maar maken totaal niks waar! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
6 / 100
Beoordeeld op 23-10-2018 door
GEEN dubbele maandlasten beloofd, mooi niet.
Na 2 maanden gaat je contract in zegt Ben en mag je dubbel betalen. Wie liegt er hier ?
Ben houd zich niet aan de ingangsdatum en stuurt je naar Belsimpel ??
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 13-10-2018 door
Beltraag, eens en nooit meer!
Hoe leuk ze het ook aanbieden, ze laten mij onder valse voorwendselen een bestelling plaatsen.

Zoals overal op de website staat 'Voor 23.30 uur besteld, morgen in huis' denk ik nog even snel een telefoon te bestellen.

Om 23:09u heb ik mijn bestelling geplaatst. En om 23.35u krijg ik bericht dat mijn order een dag vertraagd is.

Waardeloos, betaling al gedaan, kopie id geupload, contracten ondertekend, maar beltraag maakt er een zooitje van.

Zelfs aan de telefoon zeggen ze 'ja uh, de vervoerder haalt het hier om 23.30u op, dus dan moet het wel al klaar staan'..

1 woord, kansloos. Nooit meer!

....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 07-10-2018 door
tot 3 keer toe op mijn sony xperia X (gekocht bij Belsimpel) stuk. al bij de 2e keer aan gegeven dat ik dit niet weer wil. Na lang doorzagen kreeg ik dan een mail waarin men aangaf bij de volgende keer een andere oplossing te gaan inzetten! Uiteraard met een voorbehoud want dat past helemaal bij deze club.

Je wordt helemaal simpel van het gedrag van de mensen aan de telefoon, g=allemaal getraind om de consument vooral niet te helpen. Als er iets is moet eerst het toestel worden opgestuurd alvorens men iets wil gaan toezeggen. Niet doen dus want je bent je onderhandelingspositie dus mooi kwijt dan. Lijkt wel of deze club lessen heeft gehad bij het bedrijf Dynafix.

Als ik een ieder een advies mag geven, koop je telefoon elders want Belsimpel is bepaald niet simpel.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 07-10-2018 door
Verkeerde Huawei View Flipcover besteld (P20 i.p.v. P20 Pro). Mijn fout. Nog voordat ik de verkeerde kon terugsturen werd de juiste al afgeleverd in een tijdsbestek van 23.00 uur tot 15.00 uur de volgende dag. Mijn complimenten! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 03-10-2018 door
niet bereikbaar.
niemand kan iets voor je doen.
levering geen 24 uur maar eerder meer dan 48 uur.
je mag alleen bestellen en betalen daar na niets meer.
Bestel daar niets meer !!!!
je krijg er spijt van.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
2 / 100
Beoordeeld op 02-10-2018 door
Na mijn bestelling erachter gekomen dat het toestel niet aan de verwachtingen voldoet. Dit enkele dagen na de bedenktijd gemeld met in mijn achterhoofd de zogenaamde goede service waarvan ik had verwacht dat ze mij zouden helpen. Ondanks deze paar dagen. Helaas teleurgesteld en ik had gewoon pech... Helaas geen goede ervaring en dit was dus ook de laatste keer ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 28-09-2018 door
Hoe leuk ze het ook aanbieden, ze laten mij onder valse voorwendselen een bestelling plaatsen.

Zoals overal op de website staat 'Voor 23.30 uur besteld, morgen in huis' denk ik nog even snel een telefoon te bestellen.

Om 23:09u heb ik mijn bestelling geplaatst. En om 23.35u krijg ik bericht dat mijn order een dag vertraagd is.

Waardeloos, betaling al gedaan, kopie id geupload, contracten ondertekend, maar beltraag maakt er een zooitje van.

Zelfs aan de telefoon zeggen ze 'ja uh, de vervoerder haalt het hier om 23.30u op, dus dan moet het wel al klaar staan'..

1 woord, kansloos. Nooit meer!

....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 17-09-2018 door
Mijn Klacht
Op 8 september 2018 bij Belsimpel een Apple iPhone SE black besteld, 282,-
Was redelijk op tijd in huis en bij het in gebruik nemen bleek de telefoon helemaal niets te doen en defect te zijn! Meteen contact opgenomen met de klantenservice, die heel slecht bereikbaar zijn. Je bent minimaal 40 minuten bezig om ze te pakken te krijgen (elke keer weer). Overleg gehad en zeker advies retour sturen. We hebben ook nog even contact gehad met apple support (wij hebben andere apparaten via apple) en die konden ons ook niet verder helpen de mobiel aan de praat te krijgen. Advies: retour zenden en geld terug vragen!
Dit hebben we ook gedaan op vrijdag 14 september, we hebben de telefoon alleen uit de verpakking gehad om op te laden en toen bleek dat hij het niet deed ook meteen weer netjes terug. Zowel bij uitpakken als weer inpakken helemaal gecontroleerd, een prachtige nieuwe mobiel zonder beschadigingen maar die het helaas niet doet :-(

De volgende dag krijgen we van Belsimpel een retour bevesteging met daarin de mededeling dat we ons aankoop bedrag niet volledig terug ontvangen omdat er beschadigingen op het glas zouden zitten met bijgevoegde foto's van wel vier krasjes. Dit is echt onmogelijk en niet waar. Daarbij trekken wij sterk in twijfel of dit wel de telefoon is die wij terug gestuurd hebben? Maar net zoals alle andere mensen kun je dit niet bewijzen....
Over de reden van het retour zenden, nl. een defecte mobiel wordt niet gesproken. We kunnen kiezen: of 90% van het aankoopbedrag terug of dezelfde mobiel weer opnieuw ontvangen? Een defecte mobiel opnieuw ontvangen?? Of als derde optie: een nieuwe telefoon ontvangen en het verschil bijbetalen. Geen van deze opties dus maar mijn geld terug!
We hebben meteen gebeld, weer wachten en wachten. Onze boosheid geuit en gezegd dat we ons volledige aankoopbedrag terug willen! Daarna ook meteen een uitgebreide email verstuurd, waarop ze niet direct gereageerd hebben maar wel op een eerdere. Ook hierin houden ze vol dat we maar 90% van de aankoopsom terug krijgen en hebben het weer niet over de daadwerkelijke klacht.
Tevens heb ik ze laten weten dat er op verschillende sites dit soort klachten vermeld staan als het gaat over retour zenden en daarbij je geld terug krijgen. Het riekt echt naar oplichting!

Ik zou echt iedereen die hier en ook op andere sites klachten over heeft gemeld aanraden dit ook te doen bij Thuiswinkel waarborg, hierbij is Belsimpel aangesloten en zij moeten weten van deze wanpraktijken.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 11-09-2018 door
Voor 23.30 besteld, volgende dag in huis. Nou niet dus, denk ik bij bel simpel te bestellen ondanks de kosten voor het accessoire iets duurder zijn dan de concurrent. Maar met afspraak de volgende dag in huis sluit ik het om bij Belsimpel te bestellen. Ik plaatste mijn bestelling om donderdag 14: 30 maar inmiddels is het dinsdag en is mijn bestelling nog niet aangekomen Ik bestelde het juist bij Belsimpel zodat ik het voor het weekend kon gebruiken ivm vakantie. De prijzen verschillen niet veel met de Concurrent maar het idee dat Belsimpel zijn afspraak niet nakomt is jammer ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 23-08-2018 door
Zeer slechte organisatie.

Bestelling via de website is echt verschrikkelijk, je blijft bezig. Het ene na het ander document, kopie pas en inscannen, inscannen en inscannen. Weer een mailtje dat het niet goed is. Belsimpel doet een beetje denken aan een slecht automerk.

Klantenservice is nog slechter, ze zijn bijna niet bereikbaar. Fijn gevoel is dat bijna een uur in de wacht en een incompetente medewerker die net zo buigzaam is als een hardhouten deur.

Bestel hier nooit meer wat. Wat een vreselijke ergenis, wat een ellendig bedrijf wat een frustratie. Belsimpel is wat mij betreft toe aan een naamswijziging Belmoeilijk of Belfrustratie, past veel beter. Weet de prospect tenminste waaraan hij of zij toe is.

Niet kopen bij Belsimpel is mijn peiler van het jaar.
Veel tijd kwijt en verloren aan deze organisatie en uiteindelijk geannuleerd. Besteed mijn tijd liever aan leuke dingen, dat gaan we dan ook doen.

BelSimpel krijgt van mij een koude douche en veel slechte reviews.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 22-08-2018 door

Een poos geleden was het tijd om mijn abonnement te verlengen, wegens beperkt budget besloot ik te kiezen voor een refurbished Iphone 7. Door de verkoopmedewerker werd mij verteld dat de refurbished telefoons A-grade refurbished waren en dat alle aspecten aan de telefoon grondig gecheckt zouden worden voordat hij geleverd werd. Dit klonk mij prima en ik besloot deze telefoon te bestellen, echter:

Kwam ik er na drie dagen achter dat er een lichte buiging in het toestel zat, ik heb hierop geprobeerd belsimpel Tilburg telefonisch te pakken te krijgen om de melding snel te maken maar deze bleken telefonisch niet bereikbaar. Ik kwam er ook nog eens achter dat mensen mij niet konden verstaan aan de telefoon en de microfoon dus kapot was. In mijn eerstvolgende gelegenheid ben ik dus snel naar de winkel gegaan om een nieuwe telefoon te ontvangen. Ik zou echter maximaal tien dagen moeten wachten omdat het product ter reparatie werd opgestuurd, wat ik al raar vond maar uiteindelijk maar wat kennelijk de procedure was, na twee weken;

Had ik nog steeds niets gehoord, dus ben ik zelf maar gaan bellen. Ik heb zelf zes keer! moeten bellen waarvan ik drie keer de belofte kreeg terug gebeld te worden maar dit niet gebeurde. Inmiddels zijn we een maand verder en werd me toegezegd compensatie te krijgen voor het lang wachten op mijn (kapotte) toestel wat in weze niet kapot was gegaan maar door jullie kapot was geleverd. En toen;

Vijf weken later kreeg ik te horen dat ik het toestel zelf had gebogen in de drie dagen dat ik de telefoon in mijn bezit had, ik heb meermaals telefonisch aangekaart dat de buiging niet opvalt als je er niet van weet. Hier is dus niets mee gebeurd. Vijf en halve week later;

Kreeg ik het bericht dat mijn telefoon was terug gestuurd, ondanks dat ik er nog voor gemaild heb om het zeker te weten werd mijn telefoon gewoon naar het verkeerde adres gestuurd. Ik moest dus speciaal naar Tilburg (ik woon in Venray) (1 uur en 15 minuten rijden) omdat ding op te halen. Ik haalde hem op en wat bleek;

Ik was helemaal niet gecompenseerd voor het lange wachten, er zat zelfs geen briefje bij. Toen ik iemand opbelde en hierover klaagde zei die persoon aan de lijn dat hij op ging hangen omdat hij me echt niet kon verstaan; DE SPEAKER WAS DUS NIET GEMAAKT.


....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
2 / 100
Beoordeeld op 21-08-2018 door
Op de site word aangegeven vandaag besteld morgen in huis zelfs op zondag, spullen zijn voorradig maar heb nog steeds niks binnen!! Zit nu al vier dagen te wachten op mijm telefoon. Als je iets niet kan nakomen beloof het dan ook niet!! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 20-08-2018 door
Ik heb op 22-9-2017 een Apple iPhone 6S Plus 32 GB gekocht bij belsimpel (€ 637.00)met 2 jaar garantie. Na verloop van tijd viel het toestel steeds vaker uit en werd het toestel heel warm. Ook het geluid kon ik niet meer op de normale manier luider zetten. Omdat ik mijn toestel eigenlijk niet kon missen vanwege mijn werk heb ik toch nog gewacht met versturen tot 2wkn terug.Het toestel viel toen na bijna ieder gebruik uit. Een collega attendeerde mij er op om het toestel nog een laatste update te geven, misschien zou dan het probleem opgelost zijn, maar het toestel liep vast onder de update met als gevolg dat alle foto’s en adressenbestand weg zijn en mijn toestel op de fabrieksinstellingen stond zonder eerst een back up te kunnen maken. Na aanmelding op de klantenservice op de site van Belsimpel moest ik het toestel naar reparatiebedrijf DIL in Belgie sturen. Na 3 dagen kreeg ik een bericht dat de reparatie niet onder de garantie viel omdat er valschade was geconstateerd op de behuizing. Het toestel was onherstelbaar verklaard. Er waren 2 opties: repareren van toestel : kosten €414.65 of ongerepareerd terug laten sturen. Daar ik hier niet mee akkoord ging werd mij een foto van het toestel gestuurd met hierop de valschade. Deze schade zat er bij mij voor het versturen niet op en dit kan ook niet met transport zijn gebeurd daar het toestel wel heel goed ingepakt zat. Dus of het is op de werkplaats gebeurd of de foto is niet van mijn toestel. Na over en weer mail te hebben gestuurd en telefonisch contact te hebben gehad is mijn toestel dan nu ongerepareerd en met schade erop die niet door mij is aangebracht terug. Er is dus geen enkele tegemoetkoming naar mij toe. Ik ben hierna gaan kijken op verschillende sites voor reviews Belsimpel en kwam tot de conclusie dat Belsimpel op deze manier niet alleen bij mij maar bij veel gedupeerde onder garanties uitkomt. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 05-08-2018 door
Heb sony xperia xz premium besteld bijna een week opgewacht, had me zo verheugd op die telefoon en eindelijk telefoon binnen. Kwam thuis doe de doosje open en zie ik aan de achterkant geen bescherm folie en 4 kleine krasjes wtf!. Ik wil de telefoon aanzetten staat ie al aan wtf! Nog erger geen folie om de oortelefoon en kabel van de oplader wtf wat een ellende. Ik ga maandag terug by hun en hoop niet dat ze zeggen dit heb je zelf gedaan.en klanten service is shit eerste wachtende en half uur wachten?!. Tot drie keer aan toe wtf! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 24-06-2018 door
dit is echt slechtste service en levering ooit..

sws fake reviews want dit kan niet kloppen

ZEKER GÉÉN STER WAARD..

:,(
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 24-06-2018 door
veels te late levering, niet op tijd aan de deur om te leveren en niks laten weten

spijt van mijn bestelling..

ik zou achteraf niets bestellen op deze site, ze zeggen morgen in huis -> niks in huis... weekend wachten

bestel je voor de zogenoemde snelle services.. bagger!

score te hoog voor service? correct vandaar deze slechte reveiw.. dit zuigt!

ergens anders wellicht meer geluk.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 24-06-2018 door
alles liep zeer soepel ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 22-05-2018 door
afgelopen week een telefoon online besteld.
bleek bij uitpakken dat het scherm niet goed werkte. telefoon direct weer terug gedaan in originele verpakking en teruggestuurd binnen een uur!
dag erna gebeld met klantenservice en kreeg te horen dat omruilen niet ging ivm een Lichte schade aan de camera!?
en dat had ik toch echt als klant veroorzaakt. Maar belsimpel heeft zijn klanten hoog zitten en bood aan om 90% van de prijs te vergoeden.
Dus ik als klant krijg een telefoon opgestuurd die defect is en blijkbaar ook al beschadigd, want ik heb hem vanuit de doos in hand genomen,aangezet, en weer in doos gedaan.
En dan is Belsimpel ervan overtuigd dat ze de klant tegemoet komen.
ik vind het een smerig spelletje en vraag mij echt af of Jeroen en Jeroen weten dat hun bedrijf dit soort smerige zaakjes speelt.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 23-04-2018 door
Wat een slechte service. Een aanbieding gekozen besteld gedeelte betaald maar telefoon niet op voorraad. Opeens een mail dat de gekozen aanbieding niet meer geldig is. Het abonnement is opeens duurder. Dan bel je en dan ligt het aan de provider Tmobile volgens belsimpel. Wil je toch de lagere prijs dan moet je naar een andere provider. Daar wordt ik nou simpel van. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 23-03-2018 door
Op de site las ik welke extra kenmerken de telefoon had (Sony Experia XZ Premium) en die informatie bleek geheel juist: Android 8, een perfect 4K HDR scherm,4K video, slow motion, in staat high resolution audio files WAVE, FLAC en DSD af te spelen, prachtige 3D scans van personen en voorwerpen te maken die te exporteren zijn..

Ook een snelle levering en scherpe prijs!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 17-03-2018 door
De bestelling werd de volgende dag geleverd, ik werd via de mail op de hoogte gehouden. Precies wat ik ervan verwacht had, top! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 15-03-2018 door
Ik heb me htc u11 via belsimpel.nl besteld en lekker de volgende dag al in huis het bestellen ervan ging heel makkelijk omdat het allemaal goed overzichtelijk en ben er zeer zeker blij mee alleen jammer dat jullie niet veel hoesjes hebben voor de u11 maarja je ken niet alles krijgen in het leven he ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 14-03-2018 door
Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling. Belsimpel.nl is een toffe zaal waar je op kunt vertrouwen. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 08-03-2018 door
Netjes verpakt en keurig afgeleverd ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 08-03-2018 door
Super snelle service ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 02-03-2018 door
Laagste prijs en prima service. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 01-03-2018 door
Ik heb onlangs bij Belsimpel een nieuwe telefoon besteld en afgeleverd gekregen. De service was erg goed en levering was binnen 1 dag. Ik ben erg tevreden hierover. Tevens bood Belsimpel, na enige online vergelijking, de laagste prijs. Dit is pluspunt na pluspunt.
Ik zou iedereen Belsimpel aanraden en hier wederom bestellen indien nodig.

Hartelijk dank voor de goede service en wellicht tot weerziens.

Erik
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
7 / 100
Beoordeeld op 01-03-2018 door
Mooi handzame toestel die goed werkt met alles erop en eraan.
Is het geld waard en ik heb er geen spijt van.
Sonja
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 28-02-2018 door
Prijs/ kwaliteit. .helemaal naar wens..
Duidelijkheid website...top!
Levering...top...en snel..ik zou iedereen Belsimpel.nl aanbevelen..toppie
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 28-02-2018 door
Telefoon aangeschaft en dag erna wilde ik toch een andere telefoon. Super hoe klantgericht ik ben geholpen!
Heel tevreden...
Kom je tegenwoordig niet meer zo vaak tegen!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 15-02-2018 door
Waarom heb ik nooit eerder mijn spullen bij Belsimpel gekocht? Zij zijn snel, goedkoop en hebben een erg goede service. In het vervolg weet ik het wel. Gewoon bij Belsimpel bestellen. Beter is er niet. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
6 / 100
Beoordeeld op 14-02-2018 door
Ik heb laatst een Nokia 8 aangeschaft via Belsimpel. Binnen 24 uur ontvangen. Helemaal prima.

Vreemd genoeg was de telefoon al ingesteld, en in de Spaanse taal. Ook zaten er Spaanse instructie boekjes bij.

Verder was alles netjes gesealed, dus ik denk dat het wel om een nieuwe phone gaat.

Heb maar teruggezet naar fabrieksinstellingen, en daarna alles ingesteld.

Dit was een klein beetje vreemd, maar verder ben ik dik tevreden.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 14-02-2018 door
Ik vond het fijn om te bestellen, kwam snel en hele fijne oortjes. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 14-02-2018 door
Goede service, levering. Belsimpel doet wat ze zegt en zegt wat ze doet! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 14-02-2018 door
Mijn eerste ervaring met Belsimpel was simpelweg een zeer goede ervaring.
Duidelijke site, uitstekende communicatie en razendsnelle levering.
Dan heb ik het nog niet eens over het product gehad (Motorola Moto E4 Plus) waar ik ook razend enthousiast over ben.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
2 / 100
Beoordeeld op 11-01-2018 door
Ik heb de titel van mijn klacht als opgelicht omschreven. Zo voelt het als je op 28 oktober 2017 hebt betaald voor een Huawei P9. Die je defect ontvangt, terugstuurt en weer defect terugkrijgt. Opstuurt voor een 2e keer en dan te horen krijgt dat het niet onder garantie valt omdat er kras op zit!?
Ik zit nu na bijna 3 maanden zonder telefoon waar ik wel voor heb betaald. Dit weekend ga ik mijn rechtsbijstand mailen. De meest nare ervaring die ik met een bedrijf heb gehad is absoluut Belsimpel.nl
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 04-01-2018 door
Ik ben zeer ontevreden over BELSIMPEL Bij het afsluiten van een telefoonabonnement krijg ik een kapotte en beschadig telefoon en bij het aangeven van de beschadiging kreeg ik de schuld . Zij beweerden ook dat de telefoon gewoon goed werkt terwijl ik bij het bellen en gebeld worden niks hoor. Omdat nu de beschadigen op de telefoon staan die ik niet heb gedaan, kan ik nu de abonnement niet annuleren en zit ik voor twee jaar vast aan een telefoonabonnement die ik niet wil.
Belsimpel krijgt van mij een 1
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 31-12-2017 door
Order 3200115943: waardeloze klantenservice en ellendige lange mails. Denken niet aan hun klanten. Nooit meer Belsimpel. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 19-12-2017 door
Zolang je iets wilt kopen is de service goed.
Maar zodra er iets mis gaat, moet je er zelf continu achteraan gaan. (en gaat er zelfs meer mis) Ze geven niet aan als een levering te laat is, of zelfs helemaal niet komt. Nu 3 telefoons met abbo er besteld. En bij alle 3 zeer slechte ervaringen gehad.
Halen je ook met valse beloftes binnen als klant (bij iphone x werden korte levertijden beloofd, terwijl we echter gewoon lang moesten wachten erop)
Je krijgt uiteindelijk alleen maar excuusjes...
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 02-12-2017 door
Nog steeds geen mobiel bereik ondanks bevestiging en beloftes bij aankoop 3 in 1 simkaart ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 31-10-2017 door
iPhone besteld en is nu onderweg! Super :) ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
2 / 100
Beoordeeld op 06-09-2017 door
Toestel van €220 gekocht met 2 jaar garantie. Na een half jaar toestel defect (laadt slecht op). Opgestuurd en nog defecter terug gekregen (gaat aan en meteen weer uit. Onbruikbaar geworden). Weer teruggestuurd en nu terug gekregen met beschadigingen, en toestel doet helemaal niets meer. Geen enkele hulp, excuses of wat dan ook. Hun conclusie: waterschade. Maar toestel is waterdicht. Omdat dat niet op de site van Belsimpel zelf staat zeggen ze dat het toestel 'dus' niet waterdicht is en dus wordt het niet gerepareerd. Wel voorstel dat ze het toestel gratis willen vernietigen (!?) Op de site van de fabrikant staat dat het waterdicht is maar daar hebben ze geen boodschap aan. Je kunt hoog of laag springen maar het interesseert ze geen bal. Uiteindelijk via mijn eigen verzekering nog wat geld terug gekregen. Toestel open gemaakt en wat blijkt: GEEN WATERSCHADE. Gerepareerd bij 'de Turk om de hoek' voor €50 en doet het nu prima. Dus: NOOIT IETS BIJ BELSIMPEL KOPEN als je denkt ooit gebruik te moeten maken van de garantie ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 08-06-2017 door
Telefoon ontvangen en na openen en niet tevreden zijn met het merk weer retour gemeld via belsimpel.nl. De telefoon meteen weer terug in het doosje gestopt met uiterste voorzichtigheid. Er zat nog geen stofje op. Doosje goed dicht gedaan en alles goed verpakt. Na aankomst bij belsimpel vertellen ze mij dat er een kras op het toestel zit. Hiervan heb ik ook foto’s gekregen. De kras lijkt met een scherp voorwerp te zijn gemaakt en de telefoon is hier compleet krasvrij weggegaan. (Wie zegt dat dit mijn telefoon is of dat ze de kras zelf niet hebben gemaakt?) Het is te absurd voor woorden dat ik nu 50!!! euro zou moeten bijleggen naast het bij te betalen bedrag voor het omruilen naar een ander toestel.
Belsimpel naait je gewoon waar je bij staat.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 17-05-2017 door
De reparatieservice van Belsimpel is slechter dan slecht. Omdat mijn toestel (LG G5se) niet meer aan of uit wilde gaan, besloot ik de batterij los te halen in de hoop dat het probleem na het terug plaatsen weer gewoon zou werken. Bij het uitschuiven van de batterij valt er spontaan een plaatje uit het toestel, waarvan ik meteen al het vermoeden had dat het hier om een plaatje ging waardoor de aan/uit knop niet meer werkte.

Op 29-04-2017 het toestel aangemeld voor reparatie en inmiddels dik 2 weken verder en nog niet retour. Op 03-05 is het toestel ontvangen, op 04-05 in reparatie genomen, en vervolgens duurt het tot 11-05 voordat ik een mailtje krijg met de mededeling dat de reparatie van het toestel (slecht 3 maanden oud) niet onder de garantie valt omdat er meerdere onderdelen vervangen moeten worden. Kosten voor reparatie ruim € 127,- euro. Meteen een reactie terug gestuurd naar Belsimpel dat ik het daar niet mee eens was. Ik ben tenslotte zichtbaar netjes met het toestel omgegaan.

Na mijn bezwaar op 13-05 kreeg ik een reactie retour dat ze het zouden gaan onderzoeken hoe dit mis kon gaan. Inmiddels zijn we weer de nodige dagen verder, maar is Belsimpel er blijkbaar nog steeds niet in geslaagd om het probleem te achterhalen, laat staan oplossen. U bent dus gewaarschuwd als het op service aankomt bij Belsimpel.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 29-04-2017 door
Mijn iphone 6 ging kapot binnen de garantie. Ik heb mijn iphone toen opgestuurd naar de reparatiedienst van belsimpel. Binnen een maand tijd hebben ze mijn iphone 5 maal retour willen sturen zonder dat die gemaakt was. Ze konden het probleem niet vinden. Logisch zegt een medewerker van belsimpel tegen mij want wij kunnen niets met apple. Wij hebben geen account dus kunnen wij iphones niet testen. Het enige wat we kunnen doen is een diagnostische test en daar komen veel problemen niet naar voren. Toch nog een vijfde keer naar de reparatiedienst. Hierna zouden ze een passende oplossing zoeken als het probleem er nog was. Ik heb nog gevraagd of ze mij wilde bellen als ze mijn telefoon niet konden repareren voordat ze hem weer retour gingen sturen. Dit beloofde ze. Van de week kreeg ik toch eindelijk bericht mijn telefoon was gerepareerd en werd terug gestuurd naar mij. Vandaag kwam die dan. Ik maakte het pakje open en heb toen toch maar het IMEI nummer gecontroleerd. Wat bleek? Het was mijn telefoon niet! Ik belsimpel weer gebeld. Ze vertelde mij dat ik inderdaad een tweedehands telefoon had gekregen. Mijn telefoon was al weg dus daar konden ze niet meer aankomen. Ik heb aan belsimpel uitgelegd dat dit niet volgens de wet mag. Belsimpel is verplicht de iphone gratis te repareren of een nieuw product te geven of geld terug te geven. Tot op heden heb ik geen iphone. Verschrikkelijke winkel! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 28-04-2017 door
Bij Belsimpel kost ik een nieuwe Samsung s7 en de volgende dag zou die geleverd worden.

Toen ik de verpakking opende wilde ik het zegel eerst voorzichtig doorsnijden met een mes, maar ik zag dat het zegel een beetje los zat. Ik probeerde het zegel gewoon los te peuteren en dat bleek erg makkelijk te gaan, zonder de doos te beschadigen. Maar wat schetste mijn verbazing, toen onder dat zegel het officiële zegel zat en dat zegel bleek al geopend te zijn, het was doorgesneden. Nu had ik nog geluk dat ik dat opmerkte want als ik mijn oorspronkelijke plan had doorgezet en het zegel met een mes had doorgesneden, had ik waarschijnlijk niet geweten dat ik het onderste zegel niet had doorgesneden, maar dat dat al open was.

Naar mijn mening was dat zegel er dan ook expres erover heen geplakt om te verhullen dat dit ging om een al geopend toestel. Het namaak zegel was ook nog eens voorzien van extra dik stuk tape op de plek waar je door het echte zegel zou heen snijden, zodat het ook zou aanvoelen alsof je door een dubbel zegel heen sneed.

Toen ik het toestel verder onderzocht bleek dat het plastic folie van de telefoon zelf ook al verwijderd was geweest en weer terug geplakt. En het folie bij de lens van de camera lag er los bij.

Ik was hier erg ontevreden over en belde en mailde de klantenservice. Die vertelden mij dat dit toestel opengemaakt was voor een steekproef, die nodig was om te controleren of het toestel wel in orde was. Op mijn vraag waarom ze dat proberen te verhullen voor klanten met een nepzegel en waarom ze de toestellen voor de steekproef niet apart verkopen of gebruiken voor iets anders kreeg ik geen antwoord. Ik vroeg ook nog of ze dit niet op de website konden vermelden en klanten kunnen waarschuwen dat als ze een toestel kopen dat hij geopend en getest kan zijn, en dat zouden ze doorgeven, maar daar heb ik verder niets meer over gehoord en ik zie nog steeds geen waarschuwing op hun website. Ik vroeg ook waarom het bij een steekproef nodig is om het plastic folie van de telefoon te halen, maar daar wisten ze bij de klantenservice ook geen antwoord op te geven.

Persoonlijk denk ik dan ook dat dit om een geretourneerd toestel ging dat ze gewoon opnieuw probeerden te verkopen, nadat ze het toestel voorzichtig weer van folie voorzagen en het doosje dichtmaakten met een nepzegel.

Ik heb het toestel teruggestuurd en na een week mijn geld teruggekregen. Helaas geen excuses ontvangen. Ook was ik hier veel tijd en moeite aan kwijt. En dit was naar mijn mening een soort poging van oplichting van hun kant. Verder ben ik slecht behandeld en erg ontevreden over het geheel.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 31-03-2017 door
Inmiddels 5 weken geleden had ik via Belsimpel een iPhone SE besteld, waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds geen gebruik van heb kunnen maken. Toen ik mijn iPhone binnen kreeg, bleek die na het opstarten defect te zijn omdat hij niet wilde opladen. Ik heb hem teruggestuurd, waarna ik de telefoon terugkreeg met het bericht dat hij wél wilde opladen. Maar dat was niet het geval, dus moest ik hem wéér onnodig terugsturen. Gelukkig kwamen ze deze keer achter het defect, hebben ze hem 'gerepareerd', en weer teruggestuurd naar me, maar... Verassing, hij wil nog steeds niet opladen!!! Dus nu ligt hij WEER/NOG STEEDS bij dit bedrijf. Belsimpel verwacht dat ik extra geld neerleg voor een nieuw toestel, terwijl zij mij een defect toestel hebben gestuurd! Hoe belachelijk. Geen enkele compensatie aangeboden gekregen, alleen maar het verzoek om extra geld neer te leggen. We zijn nu 5 weken verder, en de communicatie met Belsimpel de afgelopen weken zijn waardeloos en tijdrovend geweest. Super slechte klantenservice waar je geen steek mee verder komt. Nooit meer Belsimpel voor mij! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 10-03-2017 door
Ik heb een Samsung Galaxy S7 Edge in de belsimpel winkel in Amsterdam aangeschaft. Bij aankoop is mij verteld dat ik de Gear Fit 2 online kon aanvragen. Vervolgens heb ik dat bij Samsung gedaan en kreeg ik van Samsung te horen dat de telefoon uitgesloten is van hun acties.

Na wat heen en weer gebel tussen mij en belsimpel is gebleken dat de Samsung toestellen van belsimpel per definitie uitgesloten zijn van Samsung acties. Toen ik aangaf dat ik me misleid voelde, hadden ze daar geen boodschap aan. Simpel genaaid dus.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
3 / 100
Beoordeeld op 11-02-2017 door
Heb al jaren Samsung en altijd tevreden, maar nu niet meer Kocht 7 juli 2016 Samsung s 4 Snelle levering maar ik kreeg hen stuk binnen, gelijk mijn verhaal gedaan, maar meneer u moet dit naar maanden bellen en mailen 3 x opgestuurd, moest ik weer na weken zelf vragen hoe het was, hij is niet meer te maken, maar nu komt het, na drie weken zou je iets horen dus niet, ik gebeld naar bel simpel ja meneer we hebben nog niets gehoord, ik zelf maar naar Samsung gebeld, je word maar door verbonden, en op een geven moment kreeg ik een dame aan de lijn, we geven uw dagwaarde, en ik werd me boos, geef maar eens van de leiding die er over gaat, kreeg de man aan de lijn , ik zei dan moet je eens goed luisteren ik koop bij SIMPEL Samsung je word van het kastje naar de muur gestuurd, ik wil een nieuw toestel en geen dag waarde en ik wil een vergoeding voor mijn abonnement wat gewoon door loopt, uit eindelijk kreeg ik de A5 als vergoeding en dat werkt nog goed, maar ik vroeg bij Simpel het garantie bewijs dat moet ik nog krijgen, dat is inmiddels 7 maanden geleden, nu heb ik het laatste contact met Simpel gehad een paar weken terug, daar kreeg ik als antwoord de garantie is geldig van uw kappotten Samsung van 7 juli 2016 dus met andere woorden heb ik nog een oud toestel wat is gerepareerd van een ander, En dan SIMPEL maar zeggen wij staan hoog in het vaandel ja met de verkoop, MAAR DE SERVICE is tot aan de deur, ik koop nooit meer bij BEL SIMPEL JE WORD ER SIMPEL VAN ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 11-02-2017 door
SLECHT SLECHT SLECHT! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
2 / 100
Beoordeeld op 24-01-2017 door
17 januari: Sinds een maand valt mijn Iphone 6 uit.
Het lijkt het Iphone 6S probleem en nu is de telefoon al ter reparatie naar Belsimpel gegaan. Helaas konden ze het probleem niet vinden terwijl ik deze toch heel duidelijk heb beschreven. Toen bleek dat ze de telefoon terug naar mij zouden sturen heb ik dat proberen tegen te houden. Hun reactie was dat er een update was gedaan en het misschien een virus is geweest. Een update helpt een kapotte accu niet en een virus kon het ook niet zijn aangezien een nieuwe schone installatie het probleem ook niet verhielp.

Test na terugkomst telefoon van reparatie resulteert nog steeds in een uitvallende Iphone! Telefoon voor niets 2 weken kwijt geweest.

19 januari: Al meerdere keren heb ik helemaal uitgelegd wat de problemen zijn, wat wel en wat niet, waar precies de problemen zitten, wat ik allemaal al heb gedaan. Er is niets dat ik nog niet heb geprobeerd, meer dan ze ooit aan mij hebben gevraagd want ik zit ook niet te wachten op 2 weken zonder telefoon. Krijg ik vandaag mail wat de problemen zijn en of ik deze goed kan omschrijven. Serieus, lezen ze mijn berichten niet? Nu begrijp ik waarom er geen reparatie is gedaan, ze weten niet wat het defect was. Slechtste Klantenservice die ik ooit heb meegemaakt.

24 januari: Na nog een boos telefoontje te hebben gepleegd en een manager aan de lijn heb gekregen beloofde deze J. de H. dat als ik de telefoon nogmaals op zou sturen, hij contact zou zoeken met hun reparatieafdeling zodat mijn klacht opgelost zou worden. Ik heb zelfs een video filmpje van het uitvallen naar Belsimpel verzonden. Toch wel een goed gevoel dat het opgelost zou worden. Helaas, lees ik net dat men de klacht niet heeft gevonden en een nieuw belletje naar Belsimpel geeft als resultaat dat mijn telefoon waarschijnlijk al weer kapot terug naar mij is en de vraag was ook wat eigenlijk het probleem was? Tja als hun eigen reparatiedienst ook niet leest wat het probleem is, gaat het nooit iets worden. Weer mijn telefoon voor niets een week kwijt.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 17-11-2016 door
Prima site. Komen na wat ze zeggen. Heb er al een paar keer een mobiel gekocht. Echt een aanrader...
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 17-11-2016 door
Zeer tevreden.
Ik zou het iedereen aanraden.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 17-11-2016 door
Snelle levering, goede prijs en continue duidelijke feedback over de status van je order en daarna natuurlijk een track & trace mogelijkheid.
Zo kan het ook!
Zeer prettig om hier te bestellen.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 17-11-2016 door
Goedemorgen.

Complimenten voor uw bedrijf, snelle levering, afspraken worden nagekomen. Goede kwaliteit/prijsverhouding.
Aanrader voor anderen om zaken mee te doen.
Zeer betrouwbaar.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 16-11-2016 door
Een prachtige telefoon voor de laagste prijs! Mijn telefoon was kapot dus moest ik een nieuwe en ik wist al dat ik de A5 wilde... Ik ging kijken waar hij het goedkoopst was en dat was bij belsimpel! Snelle levering! Kortom: super bedrijf. Echte aanrader! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 16-11-2016 door
Laatst heb ik de Sony Xperia Z5 via belsimpel gekocht. In de winkels was er alleen nog maar bij de Vodafone één exemplaar te verkrijgen, voor een belachelijk hoog bedrag natuurlijk (maarliefst €200,- meer!!) verder was er in de schappen en systemen niet meer aan te komen. Voor een bepaalde tijd besteld is de volgende dag in huis, via een link in de mail kun je met een speling van twee uur zelfs de tijd zien wanneer hij binnenkomt. Super handig! Zelfs een gratis pen bij de verpakking ;)
Het enige nadeel is dat de vingerscan soms kuren heeft, maar dat valt zeker te overzien.

Ordernummer: 3154597335
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 16-11-2016 door
Recentelijk een Nexus 5x besteld. Zonder twijfel de beste prijs die er te vinden is, in combinatie met razendsnelle en heldere service. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 16-11-2016 door
Heb onlangs een blackberry priv besteld en van begin tot eind is alles duidelijk.
De site is overzichtelijk en volledig.
Wat opvalt zijn de prijzen van belsimpel deze liggen lager dan bij andere winkels/ websites

Goede service als je vragen over een product of bestelling hebt en ook als het product verzonden is word je goed op de hoogte gehouden waar het pakket zich bevind en wanneer deze bezorgd word

Kortom prima bedrijf!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
7 / 100
Beoordeeld op 16-11-2016 door
helemaal tevreden.snel geleverd. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
7 / 100
Beoordeeld op 15-11-2016 door
Motorola Moto G 16Gb ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 14-11-2016 door
Op zoek naar een nieuwe telefoon kwam ik terecht op belsimpel.nl. Een ruim aanbod in telefoons (met of zonder abonnement). Bestellen ging snel en de levering van de telefoon was goed verpakt en kon er inderdaad gelijk mee aan de slag! Mijn volgende telefoon ga ik hoogstwaarschijnlijk weer hier bestellen. Topsite en service! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 13-11-2016 door
Snelle levering, zeer goede prijs! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 11-11-2016 door
Goede prijs en lekker snel bezorgd! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 11-11-2016 door
Op zondag 23:00 besteld, maandag om 09:00 in huis, geweldige service. Tevens de beste prijs op internet. Zeer goede ervaring met belsimpel. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 10-11-2016 door
'S avonds om half 10 een iphone besteld, binnen een uur klaar voor verzending en de volgende dag keurig bezorgd! Top! Tweede keer dat ik hier besteld heb en nog steeds verbaasd over de snelle en keurige service, absoluut aanrader. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 08-11-2016 door
Gelijk maar 2 smartphone besteld bij Belsimpel.nl

Via de mail wordt je goed geïnformeerd en de volgende dag het pakket in ontvangst kunnen nemen.

Goed verpakt en beide toestellen al een tijdje in gebruik en alles werkt naar behoren.

TOP!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 08-11-2016 door
Perfect gegaan. Op zaterdag de bestelling gedaan en op zondag keurig bezorgd. Netjes en snel. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 08-11-2016 door
Zeer prettige ervaring met Belsimpel, makkelijke en overzichtelijke site, duidelijk met ook simpel bestelproces. Supersnelle en veilige levering, kortom uitstekend !!! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 05-11-2016 door
Supersnelle levering.
Zoals aangegeven op de website.
Niks op aan te merken
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 03-11-2016 door
Galaxy s7 besteld omdat die bij Belsimpel bijna het goedkoopste was en als bedrijf goed scoorde. Levering zonder problemen volgens de belofte. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 03-11-2016 door
We hadden al een keus gemaakt via internet en deze telefoon was het goedkoopste bij Belsimpel. Jammer genoeg was hij niet in de winkel, maar we werden vriendelijk geholpen. Hij werd voor ons besteld en de volgende dag hadden we hem al in huis.
Ook werd mijn simkaart op maat gemaakt.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 03-11-2016 door
Prachtige aanbieding voor de samsung galaxy s6. Gelijk gekocht en al snel had ik hem binnen.
Blij met de snelle service.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 03-11-2016 door
Ik heb de iPhone SE besteld bij Belsimpel. Een dag later had ik hem al in huis. Keurig afgeleverd door DHL.
De website is makkelijk, duidelijk en overzichtelijk. Al met al een hele prettige ervaring en zeker een aanrader voor anderen om gebruik van te maken.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 02-11-2016 door
levering netjes en goedkoop ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 02-11-2016 door
snelle levering, heldere communicatie ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 01-11-2016 door
Op zoek naar een nieuwe smartphone heb ik bij Belsimpel
een vergelijk gemaakt met enkele modellen van Samsung
en de keuze viel op de Samsung J5.
S'avonds om half negen besteld en de volgende dag om 12 uur
kreeg ik hem al, perfect begeleid via diverse mails over de
voortgang van de order.
Hier is dus een heel tevreden klant over Belsimpel en mijn
J5 doet het uitstekend.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
3 / 100
Beoordeeld op 31-10-2016 door
Onlangs een nieuwe Galaxy S7 edge gekocht. Echter ik kwam bij nader inzien niet in aanmerking bij een lopende actie van Samsung Nederland.
Ondanks diverse gesprekken met de “service” afdeling van belsimpel, refereerde men hierbij naar de kleine lettertjes “ergens” diep in de site verstopt. Verder praten was overbodig, gewoon een kwestie van pech…….. Hierdoor kwam ik niet in aanmerking van en 128Gb SD kaartje. Bijzonder onvriendelijk te woord gestaan door de service afdeling en gewoon afgeserveerd zonder enige scrupules…….. Vraag me trouwens af in hoeverre parallele import binnen de EU laakbaar is!!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 31-10-2016 door
Goed! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 28-10-2016 door
De levering van de telefoon ging prima.
Volgende dag in huis.
Ook nog eens een gratis verzekering van drie maanden.
Top !
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 28-10-2016 door
Paar weken geleden via Belsimpel.nl een nieuw toestel uitgezocht aangezien mijn huidige toestel defect was.

Op de site kun je goed een toestel zoeken naar jouw smaak, wensen en prijsklasse.

Tevens is Belsimpel regelmatig goedkoper dan andere aanbieders. Hierdoor wordt de site al gauw aantrekkelijk ;-).

Daarnaast gaat het bestellen, betalen en verzenden gewoon goed en duidelijk. Het verzenden was in mijn geval zeker snel met de optie (helaas wel betaald) zelfde dag leveren. 's Ochtends had ik de bestelling geplaatst en dezelfde avond kwam de bezorger aan de deur om mij blij te maken met het nieuwe toestel.

Kortom, geen klachten en ik zal de site zeker aanbevelen.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 28-10-2016 door
Ben al een paar jaar tevreden over belsimpel.nl van het voor jaar Nexus 6p gekocht omdat hij hier het goedkoopste was. Half jaar later nog een Nexus 6p gekocht voor mijn vrouw. En een paar week geleden een tablet gekocht ook bij belsimpel, en dat is simpel weg omdat ik zo tevreden ben over de service, snelheid van het verzenden en de laagste prijs.

Top winkel!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 27-10-2016 door
Helemaal tevreden, de beste prijs die ik kon vinden, heel snel geleverd, en hij kwam ook nog ongedeerd binnen :) ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
7 / 100
Beoordeeld op 27-10-2016 door
Ik heb een IPhone 5S gekocht via Belsimpel. Nadat mijn betaling verzonden was kreeg ik een bevestigingsmail dat bestelling en betaling goed was gegaan. Op de website geven ze aan dat de bestelling indien op voorraad de volgende dag geleverd wordt en dat is zo.
Jullie hebben een goede service.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 27-10-2016 door
Alles keurig en netjes geleverd ben er dik over te vrede en mobiel bevalt goed ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 27-10-2016 door
Online voor de tweede keer een los toestel besteld bij Belsimpel.nl
Net als de vorige keer eenvoudig en snel te bestellen, keurig (en op tijd) geleverd en voor een scherpe prijs. Geen enkele reden om ook maar één seconde een alternatief te overwegen.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 27-10-2016 door
De service is al 1 ding waar ik zeer tevreden over ben, m'n mobiel was er binnen 1 dag! In sommige recensies had ik gelezen dat de telefoon snel heet word, of te snel leeg is, en daar heb ik geen last van, nog een pluspunt! Ook de prijs van het toestel viel me mee. Er zat een mooie korting op :) al met al, ik ben zeer tevreden! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
7 / 100
Beoordeeld op 26-10-2016 door
Mijn telefoon werd zoals beloofd de volgende dag geleverd. Geen problemen ondervonden. Prima service dus! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 26-10-2016 door
Bestellen was een makkie. Betalen ook. Volgende dag geleverd. Goed verpakt. Tja wat nog meer. Niets. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 26-10-2016 door
De vorige telefoon de LG G2 heb ik tevens bij Belsimpel besteld. En nu de LG G4 bij Belsimpel aangeschaft. Zij zijn de goedkoopste in het leveren van losse telefoons. Eenvoudig bestellen, een snelle en goede levering. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 26-10-2016 door
Mooie aanbieding, snel geleverd. Duidelijke informatie over verwerking en leveringstatus. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 25-10-2016 door
Bij Belsimpel is het gemakkelijk bestellen en snelle levering.
Top.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 24-10-2016 door
Ik heb op internet gezocht naar een nieuwe telefoon en we kwamen bij belsimpel.nl te recht en die had nog een Samsung J5 liggen en die had ik gelijk bestelt en de volgen dag al in huis dat is zeer snel. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 24-10-2016 door
De bestelling was heel snel afgerond en ik kon de bestelling meteen de dag erna ophalen bij een servicepunt. Ik zou hier zeker nog een keer winkelen! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 24-10-2016 door
Besteld en snel geleverd, niks mis mee. Goede anomieme verpakking. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 22-10-2016 door
Na me goed te hebben "ingelezen" heb ik besloten een LG g4 te kopen.Besteld bij Belsimpel,deze werd binnen 3 dagen keurig afgeleverd met alles erop en eraan, voor een prachtige prijs.Bij een instelprobleem waar ik niet uit kwam heb ik contact opgenomen en werd meteen, zeer vakkundig en vriendelijk geholpen.
Hulde!!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 22-10-2016 door
Super fijne telefoon!
Alles werkt snel en perfekt!
En voor een mooie prijs!
Snel thuis geleverd via Bel.simpel.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 21-10-2016 door
Mijn ervaring met belsimpel is super. Donderdag avond besteld vrijdag middag al in huis. zeker de moeite waard om nog een keer iets via belsimpel te bestellen. Topp winkel!! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 20-10-2016 door
Ik heb een Nexus 5x besteld. Bij belsimpel de goedkoopste prijs.
Belsimpel stuurde duidelijke mails over de levering. Binnen de levertijd afgeleverd.

Ik heb van tevoren nog een vraag gestuurd naar de klantenservice en ik werd binnen 12 uur terug gemaild.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 20-10-2016 door
Snel thuis bezorgd en tevreden over mijn bestelling! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 20-10-2016 door
Het aanbod was bijna 'too good be true' maar het klopte echt. De Ipad werd ook nog eens de volgende dag geleverd. Dus een heel tevreden klant! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 20-10-2016 door
Ik bestelde de iPhone SE bij Belsimpel (de goedkoopste online) om 21:30 en de volgende dag werd deze helemaal naar wens en goed verpakt geleverd. De communicatie rond het bestelproces en levering was snel en helder. Bij het openen van de verpakking werd ik verrast door de opdruk aan de binnenkant waarin ik gefeliciteerd werd met mijn aankoop. Een aanrader dus! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 19-10-2016 door
Prima,
Pas om 10 uur besteld volgende dag gewoon in huis!!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 19-10-2016 door
Prima,
Pas om 10 uur besteld volgende dag gewoon in huis!!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 19-10-2016 door
Een toestel volledig naar wens. goede prijs/kwaliteit verhouding.
Opnieuw een snelle service van Belsimpel.nl
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 19-10-2016 door
Top top top! Goedkoop, snel, en zonder problemen mijn nieuwe telefoon binnen gekregen. Ook heel makkelijk dat je meteen een optie krijgt om een hoesje te kopen! Een aanrader! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 19-10-2016 door
Had een ipad air 2 besteld omdat de vorige is stuk gegaan!
Had hem snel nodig omdat ik in een band speel en al mijn bladmuziek stond nog op de oude ipad. Gelukkig zat alles in de cloud!
'S avonds laat besteld maar toch de volgende dag in huis! Top klasse!
Ik kon met een gerust hart naar de band!
Alleen een beetje jammer dat ik later hoorde dat er ook een ipad pro 9,7 uit was!
Was ik toch een beetje te snel geweest met bestellen!
Ach ja, je kan niet alles heben!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 18-10-2016 door
Razend snel geleverd en keurig op tijd bezorgt. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 17-10-2016 door
Heb nu voor derde keer een telefoon gekocht via belsimpel. Maar prima service, snelle levering en eerlijke prijzen. Echt een aanrader. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 17-10-2016 door
Vorige week dinsdag ben ik de trotse eigenaar geworden van de honor 8. Maandag avond besteld en netjes bezorgd bij het post NL afhaalpunt. Daarna installeren en viel van de ene verbazing in de andere. Het is een top telefoon met daarbij de snelle service van bel simpel! Bedankt!!! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 15-10-2016 door
Prima site, fijn dat je items kunt vergelijken. Vrijdag avond heel laat besteld, zaterdag al in huis. Ivm een andere, eerdere bestelling een keer gebeld - ben uitstekend geholpen. Petje af! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 15-10-2016 door
delivery was pretty fast, the mobile had a very good price compared to other internet shops, it arrived well protected and complete, exactly as advertised. well done. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 13-10-2016 door
Besteld en volgende dag in huis. Heel blij met mijn nieuwe mobiel. En ook nog eens de voordeligste die online te vinden was ! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 13-10-2016 door
Probleemloos alles verlopen en houd je goed op de hoogte tijdens de verzending ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 13-10-2016 door
Ja, als je echt niets te klagen hebt dan valt er weinig te zeggen. Tuurlijk zou ik het fijner vinden als de mobiel die ik aangeschaft heb goedkoper was. De levering was snel, prima verpakt (doos was erg grappig), erg fijn dat het hoesje gratis erbij kwam. Gewoon prima. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 11-10-2016 door
de bestelling van mijn samsung J5 met belsimpel is prima verlopen, en snel. en nog de goedkoopste ook. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 11-10-2016 door
Ruime keus en lage prijs.
Snelle levering
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 10-10-2016 door
Is iedere keer de goedkoopste. Met combinatiekorting erg voordelig. Alles onder één dak. Topper! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 10-10-2016 door
Dit is al de derde telefoon in 2 jaaar tijd die ik bij Belsimpel koop. Altijd de laagste prijs en supersnel geleverd. Ook de aandacht voor het product is altijd piekfijn aanwezig. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 08-10-2016 door
Ongelooflijk hoe snel mijn bestelling er was. Vrijdagavond laat besteld en zaterdag voor 9 uur aangeboden. Enige webshop waar deze kleur nog op voorraad was. En goedkoopste. Helaas handleiding alleen in Portugees maar gelukkig sprak alles voor zich. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 07-10-2016 door
Een heel fijn toestel. Accu gaat lang mee. Is gebruikersvriendelijk. Een echte aanrader. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 07-10-2016 door
Ik had een nieuwe telefoon nodig, en heb die besteld bij belsimpel.nl
Snel geleverd, de volgende dag en ze waren ook nog eens de goedkoopste!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 07-10-2016 door
Hele snelle bezorging. Je kan nog tot s avonds laat bestellen en je hebt je telefoon de volgende dag. Geweldig! Telefoon is goed verpakt en er staat netjes op dat het niet bij de buren afgeleverd mag worden.

De Galaxy S7 is ook helemaal naar wens. Mooi beeld, foto's. Goed geluid. Telefoon is snel en de batterij houdt het lang vol, ondanks zware apps.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 06-10-2016 door
Ik heb een telefoon besteld via belsimpel, deze zou via postnl op een postnl afgiftepunt geleverd worden waar ik het zou ophalen. Mijn bestelling is daar nooit afgeleverd, postnl heeft een onderzoek gestart maar kan t pakketje niet traceren. Belsimpel weigert het betaalde bedrag terug te storten. Talloze mailtjes en telefoontjes maar geen enkele oplossing. Wat mij betreft pure oplichting!! Wees gewaarschuwd,doe geen bestelling bij dit bedrijf. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 06-10-2016 door
This is the third time I have used BelSimpel - and as usual the experience was fault free. Great price, great service and good product. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 05-10-2016 door
De telefoon besteld via belspel. Super snelle levering zeer te vrezen. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 05-10-2016 door
Nog snel even wat accessoires nodig bij je nieuwe telefoon? Je zoekt de telefoon op en krijgt de accessoires gelijk voorgesteld. De volgende dag in huis, dus ideaal. En voor een goede prijs ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 05-10-2016 door
Goed toestel, snel geleverd.
Was voor mijn 13jarige zoon.Hij is er gelukkig mee.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 05-10-2016 door
Goed toestel, snel geleverd.
Was voor mijn 13jarige zoon.Hij is er gelukkig mee.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 05-10-2016 door
ben zeer tevreden over mijn toestel nog wel bezig om alles een beetje uit te proberen maar dat gaat wel lukken denk ik. het enige wat me nog niet lukt is om facebook met mijn agenda te synkroniseren kan geen acount aan maken dat is gekomen volgens mij naar de update van het samsung toeste.
maar ben een zeer tevreden prsoon.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 04-10-2016 door
22h besteld, dag daarna in huis! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 04-10-2016 door
Simpel bestellen en snel met bezorgen.
Dat maakt alles een stuk simpeler ??

Mn volgende telefoon bestel ik gewoon weer simpel via belsimpel.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
3 / 100
Beoordeeld op 04-10-2016 door
Kapotte GSM te reparatie aangeboden aan Belsimpel.
Nu drie weken verder en nog steeds geen toestel terug.
Wel contact gehad dat naar verwachting het toestel gerepareerd terug komt over een week.

Dus bij elkaar dan 4 weken op een reparatie zitten te wachten van een toestel wat slechts twee weken in mijn bezit was.

Ik had eerlijk gezegd verwacht dat ze dit toestel om zouden wisselen voor een nieuwe en dat via de producent zouden regelen.

Niet de service die ik had verwacht van Belsimpel.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 04-10-2016 door
Ik bestel nu al een paar jaar mijn telefoons altijd op Belsimpel en dit bevalt me uitstekend. De prijzen zijn er op z'n goedkoopst en de volgende dag staat het pakketje voor de deur. Als er een probleem is, kun je gerust naar Belsimpel bellen en zij helpen je graag. Ik raad vrienden en familie vaak aan om ook via Belsimpel te bestellen omdat het een super site is! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 04-10-2016 door
S'avonds de s5 mini besteld dag later binnen. Perfect geregeld. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 03-10-2016 door
Dit was de eerste keer dat ik iets heb besteld bij belsimpel.nl en het is mij zeer goed bevallen. Het bestellen zelf op belsimpel.nl is allemaal heel simpel, en je wordt heel snel geholpen door de site heen om zo te betalen. De levertijd klopte ook helemaal, alleen was PostNL 1,5 uur te laat. Maar ik had me telefoon wel de volgende dag al iniet huis zoals beloofd werd op de site van belsimpel.nl. ik ben zeer tevreden over mijn telefoon, en ik zou iedereen aanraden om hun nieuwe telefoon ook bij belsimpel.nl te gaan kopen. Echt een top bedrijf! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 02-10-2016 door
Als postbezorger van PostNL gaan wij bij het bezorgen zelf de brievenbuspakjes met de eigen smartphone scannen. Ik kwam er achter dat mijn huidige telefoon daar niet goed mee overweg kon en had dus met spoed een nieuwe nodig. Via Belsimpel had ik snel gevonden wat ik wilde, die avond nog besteld en de volgende dag al binnen, echt super goed! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 02-10-2016 door
Prima apparaat voor een redelijke prijs. Belsimpel leverde keurig de volgende dag al af in neutrale doos. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 01-10-2016 door
Ik heb laatst een Nexus 5x gekocht bij belsimpel. 's Avonds laat Big besteld en de volgende dag al in huis, ik vind deze webwinkel echt een aanrader voor iedereen ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 01-10-2016 door
Duidelijke site, levering gebeurt echt razendsnel. Vóór 23.30 uur besteld en ik had m de volgende dag om 12 uur. Heel goed! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 30-09-2016 door
Super snel en netjes verpakt. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 29-09-2016 door
Perfect toestel met kraak helder beeld.snel en accu gaat lang mee.
levering van toestel door belsimpel was razend snel, zoals belooft Door belsimpel volgende ochtend al in huis.
Kan het dan ook voor iedereen aanraden, snelle en betrouwbare firma.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
2 / 100
Beoordeeld op 28-09-2016 door
Bij Belsimpel een Samsung Galaxy S7 gekocht die na enkele dagen compleet kapot was en niet meer aanging. Belsimpel beloofde me in eerste instantie een nieuw exemplaar te sturen, maar vergoedt nu maar 90% van het aankoopbedrag omdat ze 3 mini 'krasjes' op het toestel hebben geconstateerd waardoor ze het niet meer kunnen doorverkopen aan iemand anders. Het gaat hier om een compleet kapot toestel dat dus sowieso niet doorverkocht zou moeten worden! Waarschijnlijk incasseert Belsimpel op dezelfde manier 10% bij de volgende klant die de dupe wordt van deze truc. De krasjes op het toestel zijn overigens zeker niet door mij veroorzaakt en ik betwijfel ten stelligste of ze er überhaupt op zitten. Had nl. ook nog eens netjes een screenprotector en hoesje bij Belsimpel gekocht en op de 'bewijsfoto's' van Belsimpel leek de telefoon zwart i.p.v. zilver. Al met al 60 euro lichter door een telefoon die binnen een paar dagen compleet kapot was. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
3 / 100
Beoordeeld op 27-09-2016 door
Iets meer dan 2 jaar (25 maanden) geleden daar een gsm gekocht. Nu zit er opeens een vlekje onder t glas midden in het scherm. Volgens een telecom winkel heeft het glas iets los gelaten vh lcdscherm. Herstel zou ongeveer 100 euro kosten. Dit mag toch niet gebeuren het toestel is niet veel gebruikt, heeft zelfs eerst nog een paar maand in de kast gelegen.
Diverse keren belsimpel gemaild zij zeggen dat de garantie verlopen is en geven verder niet thuis. Service en meer dan de fabrieksgarantie hoef je van daar niet te verwachten.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 30-08-2016 door
top gsm
SUPERSNELLE levering!!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 30-08-2016 door
top telefoon en SUPERSNELLE levering ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 26-08-2016 door
Super snelle service! Nog na 18u besteld de volgende dag in huis! Duidelijke en correcte communicatie over de order status.
En goedkoopste prijs!
Toestel werkt perfect, wat wil je nog meer?
In een woord super!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 26-08-2016 door
Goede service, binnen 24 uur al in huis. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 26-08-2016 door
Fijne telefoon, handig in gebruik en dit keer gekozen voor een stof en waterdicht model.
Snelle levering en fijne afhandeling.
De prijs is zoals altijd prima!
We zijn heel blij met deze telefoon via Belsimpel,
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 26-08-2016 door
perfect geregeld bij belsimpel zeer tevreden ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 25-08-2016 door
Uitgezocht omdat ze de goedkoopste waren met een nieuwe 5S. Zoals beloofd binnen 24 uur geleverd. Echt top! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 25-08-2016 door
Wat een toestel. Erg tevreden over de prestatie van de Nexus. Strakke vormgeving, mooi groot 5,7 inch scherm met super kwaliteit. Ook tevreden over het geluid. 2 mooie boxjes aan beide zijden van het scherm. Enorm snel in gebruik en mooi kaal systeem. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 25-08-2016 door
Snelle service bedankt ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 25-08-2016 door
Meerdermalen toestel gekocht . Een snelle levering van Belsimpel. Netjes verpakt en op de afgesproken tijd geleverd. Toestel werkt perfect. Op de site genoeg info over specificaties en eigenschappen van de Samsung Galaxy S6 32Gb zelf een PDF van de handleiding. Dus wederom erg te vrede klant. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 24-08-2016 door
Scherpe prijs
Snelle levering
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 23-08-2016 door
Super vandaag besteld morgen in huis ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 22-08-2016 door
Ik heb mijn telefoon op maandag avond besteld en dinsdag ochtend kwam hij al binnen. Super service en super tevreden over mijn telefoon! Ik had hem besteld betaald en een dag later was hij al 1 euro goedkoper, nu bijna 2 weken verder is hij nog goedkoper geworden. Dat is een beetje jammer maar voor de rest super tevreden! En de Samsung Galaxy j5 2016 gold was en is bij betwijfel het goedkoopst! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 22-08-2016 door
Ik heb mijn telefoon op maandag avond besteld en dinsdag ochtend kwam hij al binnen. Super service en super tevreden over mijn telefoon! Ik had hem besteld betaald en een dag later was hij al 1 euro goedkoper, nu bijna 2 weken verder is hij nog goedkoper geworden. Dat is een beetje jammer maar voor de rest super tevreden! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 22-08-2016 door
Telefoon daags na bestelling prima op tijd geleverd.

Verrast dat de telefoon een Engelse stekker had, echter netjes een NL plug bijgeleverd.

Alleen de extra mailing na 2 dagen om accessoires te kopen bij je aankoop vind ik erg vervelend. Ik had bij aankoop aangegeven al geen extra's aan te willen schaffen.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
6 / 100
Beoordeeld op 22-08-2016 door
Bij Belsimpel willen ze graag nieuwe klanten. Ze gaan tot het uiterste is hun slogan. Ja voor NIEUWE klanten. Als bestaande klant is mijn ervaring niet al te best. Toestel Sony Xperia Z3 compact gaat defect binnen garantietermijn. Wordt ook bevestigd dat er een nieuw toestel komt. Daarna blijft het angstig stil. Zit nu al bijna 4 weken zonder toestel en op het nieuwe toestel te wachten. Als je een nieuwe bestelt voor 23:30 de volgende dag in huis. Heel wat anders als je binnen de garantie een nieuw toestel moet krijgen. Moet zelf continue achter de status aanbellen en krijg alleen maar te horen... "als wij meer weten bent u de eerste die het hoort". Ga nu de 4e week in! Heb het gevoeld dat ik machteloos ben.. In een oplossing voor de klant wordt niet gedacht. Alleen maar van het kastje naar de muur!
Ik zou zeggen ga naar een organisatie die wel aan bestaande klanten denkt, bijvoorbeeld Coolblue, je betaalt wellicht iets meer maar daar weten ze wel wat service is!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
7 / 100
Beoordeeld op 20-08-2016 door
Nu 2 bestellingen geplaatst.
1e Op 02-008-2016 voor 17:00 bestelling sam gal s6+ edge 32GB,nieuw 06nr (op voorraad direct leverbaar en voor 23:00 besteld dus volgende dag in huis).
Jammer toestel geleverd op 04-08-2016 kan gebeuren.

2e bestelling 07-08-2016 nr meenemen sam gals6+ edge 64GB.levertijd 2 tot 3 dagen. Het is nu 20-08-2016 volgens de postnl track/trace wordt het pas 22-08-2016.
Volgens de mail was het vertraagd. en een te mager excuus.
Heb nog 2nr die verlengt moeten worden weet niet of ik ook deze weg weer neem maar levertijd voor 23:00 besteld is volgende dag in huis, dat is een droom.
Maar dat geld voor de meeste andere aanbieders ook.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 13-08-2016 door
De eerste (en enige) ervaring die ik heb gehad met Belsimpel is een zeer slechte t.a.v. de garantie en klachtenafhandeling, 2 maanden na de aankoop van een Samsung Galaxy XCover 3.

Het toestel is me verkocht met de volgende beschrijving (kopie van de website):
"De Samsung Galaxy Xcover 3 is voorzien van een IP-67 certificering. Dit betekent dat het toestel niet alleen stofdicht, maar ook waterproof is. De telefoon kan bijvoorbeeld wel een half uur lang onder water zijn tot een diepte van 1 meter. Dit betekent dat bellen in de regen geen enkel probleem meer is en dat ook een bezoek aan het strand geen risico meer is voor uw smartphone. U kunt dus nu ook onder water foto’s maken met de 5-megapixel camera."
Nu heb ik het toestel één keer gebruikt om onder water foto's te maken. Hierbij is het toestel enkele minuten niet verder dan 30 tot 40 cm onder water geweest. Bij het boven water halen van het toestel reageerde het scherm niet en heb ik het uitgezet.
Er bleek water in te zijn gekomen, hetgeen volgens de specificatie van Belsimpel niet zou mogen onder deze omstandigheden.
Na opsturen naar de door Belsimpel aangewezen reparatiedienst gaf deze dienst mij te kennen dat het toestel waterschade had en derhalve buiten de garantie valt.
Terwijl met aangeeft dat het toestel IP67 gecertificeerd is en je er onder water foto's mee kunt maken.
Na veel mailen en bellen met Belsimpel steeds weer nul op het rekest: "de schade aan het toestel valt buiten de garantie en je moet maar met Samsung contact opnemen, dat kan Belsimpel niet doen voor je".
Dit blijft met men bij Belsimpel bij hoog en laag beweren.
Uiteindelijk heb ik Samsung maar eens gebeld en deze verwijzen me terug naar Belsimpel omdat zij voor mij het aanspreekpunt zijn.
Al met al:
BEZINT EER GE BEGINT met aankopen bij Belsimpel.nl, GOEDKOOP BLIJKT WEDEROM DUURKOOP!
BETER NIET AAN BEGINNEN, IK HEB MIJN LESJE GELEERD!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 08-07-2016 door
Alle beoordelingen die hier staan zijn op 1 hoop gegooid. selecteer je ze in twee groepen kom je op het volgende uit.
Kopen bij Belsimpel gaat goed. Maar owee als je er iets mee krijg. Dan gaat het helemaal fout. mailen, bellen en langsgaan.
Je krijgt geen hulp.
Stugge niet doordachte antwoorden, zelfs tegen de regels van de consumenten rechten in en geen oplossingen.
Ik word er simpel van. Voor mij geen Belsimpel meer ik bestel wel een paar eurootjes duurder bij een ander alwaar service nog boven aan het lijstje staat.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 06-07-2016 door
Sluit hier geen abonnement af!

In maart 2016 een abonnement afgesloten, na ontvangst van een aanbieding in een mail. Advies van een medewerker van Belsimpel gaf aan dat abonnement niet dubbel zou zijn en direct zou ingaan. Dit bleek ook in de mail dat het per maart 2016 zou ingaan. Echter ben ik erachter gekomen dat het bedrag wat van mijn rekening werd afgeschreven veel hoger was. Na contact blijkt het contact nog niet ingegaan te zijn en dat ik het moet uitzoeken met de provider....
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 04-07-2016 door
Mijn iPhone 6 geeft vrijwel geen geluid meer vanuit de speaker, waardoor je mensen niet kunt verstaan als je belt. In de Apple-store is de diagnose van het probleem gesteld en een offerte voor reparatie gemaakt, maar voor de garantie moet ik naar Belsimpel. Apple heeft exact aangegeven wat er vervangen moet worden (nieuwe display) en kan dit display in een paar minuten vervangen. Bij Belsimpel blijkt dit maarliefst twee weken te duren zonder vervangende telefoon!! Waarom niet gewoon bij Apple laten herstellen en de bon inleveren? Of zelf het proces iets beter op orde brengen? Dit neigt ernaar dat Belsimpel het zo moeilijk mogelijk probeert te maken om zaken binnen de garantietermijn te laten herstellen.. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 06-05-2016 door
Goed assortiment. Snel gekozen en snel geleverd voor een prima prijs. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 04-05-2016 door
Wat een prima prijs (€ 141,00!) voor dit fijne toestel. Vlotte en degelijke verzending en duidelijke instructies. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 04-05-2016 door
Gewoon tevreden, prima keuzemogelijkheden, stipte levering!! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 03-05-2016 door
Telefoon was 2de dag binnen gekomen nadat hij de vorige dag mee terug was genomen omdat er niemand thuis was, opzich geen probleem. De volgende dag was mijn nieuwe telefoon binnen en de kwaliteit is uitstekend! Bedankt voor de service en misschien bestel ik hier wel weer eens. Groet, Thomas ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
7 / 100
Beoordeeld op 02-05-2016 door
Makkelijk te bestellen. Prima informatie over status van bestelling en correcte levering. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 02-05-2016 door
Bel Simpel had simpelweg de scherpste prijs. Duidelijke communicatie en snelle bezorging. Perfect dus. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 02-05-2016 door
mooi groot scherm; makkelijke bediening.
op zondagmiddag besteld en eind maandagochtend al in huis!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 02-05-2016 door
De mobiel werkt erg goed. Verzending was ook erg goed! Ik had het vlak voor 23.00 besteld, en het kwam al de volgende dag thuis aan (in de middag)! Service:uitstekend! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 30-04-2016 door
Mobiele telefoon met hoesje gekocht voor verjaardag .natuurlijk weer op laatste moment,zaterdag.tot mijn verrassing werd de tel én het hoesje op zondag gebracht.keurig! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 29-04-2016 door
Voor een nette prijs een leuke smartphone plus een snelle en goede service. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
1 / 100
Beoordeeld op 29-04-2016 door
Belsimpel tot het uiterste voor jou?? Verander die slogan maar heel snel. Wat een slechte service zeg!! Nooit eerder meegemaakt. Nieuw toestel gekocht, na een paar dagen begonnen de problemen al. Meteen contact gezocht. Resetten en even aankijken was het advies. Na een paar dagen weer dezelfde problemen, nu moest de telefoon opgestuurd worden. Sorry mw, de telefoon en doosje zijn niet meer in nieuwstaat, dus u krijgt geen nieuwe telefoon opgestuurd. Wij hebben een toestel ontvangen die gewoon niet goed werkte, maar Belsimpel weigert mee te werken. Tot het uiterste voor jou? Ja, totdat ze hun geld hebben ontvangen. Daarna houdt de service echt op!! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 29-04-2016 door
De aflevering is perfect en snel geregeld.
Ben een tevreden klant.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 29-04-2016 door
Goede prijs-kwaliteit verhouding! Elke telefoon die ik bekeek was hier het goedkoopste? ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 28-04-2016 door
Zoals aangegeven bij de beoordelingssterren:
zeer tevreden over alles. Snelle levering en een prima prijs/kwaliteit verhouding.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 19-04-2016 door
Ik heb bijna 1,5 jaar geleden een telefoon gekocht bij Belsimpel, maar hiervan is de oplader al twee keer kapot gegaan. De eerste keer kreeg ik gelijk een nieuwe. De tweede keer terug gegaan maar toen werd mij vertelt dat de telefoon langer dan 6 maanden geleden gekocht is en ik hierdoor niet gelijk een nieuwe oplader kon krijgen. Wel konden ze een mail naar het hoofdkantoor sturen om te overleggen of ze mij een nieuwe oplader mochten geven. Ik ging naar huis zonder oplader en een lege telefoon. Ik dacht; dit zal wel niks opleveren en had al op internet naar een nieuwe oplader gezocht. Volgende ochtend wordt er aangebeld door PostNL met een aangetekend pakketje voor mij. Een nieuwe oplader! Super bedankt, wat een snelle service BelSimpel! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 23-03-2016 door
Ben zeer tevreden over het gehele plaatje. Prima prijs, goede kwaliteit en snelle levering. ? ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 14-03-2016 door
Belsimpel doet echt wat ze beloven !! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 13-03-2016 door
Belsimpel heeft de beste prijs en de snelste service. 's avonds besteld, volgende dag in mijn bezit. Top! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 12-03-2016 door
Aanrader voor iedereen die een telefoon wilt kopen ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 12-03-2016 door
Super tevreden, effenciient snel services met het regelen van mijn wensen , snel bezorging en snel reactie ontvangen, echt een aanraden ! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 11-03-2016 door
De smartphone samsung galaxy j5 besteld. De volgende dag in huis. Prima status update. Goed en mooi verpakt. Kortom zeer tevreden met belsimpel Aanrader. Goede prijzen ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 11-03-2016 door
Niets dan lof! Makkelijk bestellen, snel geleverd. Functioneert zoals verwacht. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 11-03-2016 door
Heel snelle levering van mijn bestelling. Mooi toestel dat niet onderdoet voor mijn eigen HTC. Aangezien het een kado is kan ik over de kwaliteit van het toestel nog niets zeggen. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 11-03-2016 door
Alles prima verzorgd. Snelle levering en het toestel is zeer goed.
Ik lees altijd de revues omdat mij dat helpt bij mijn keuze.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 10-03-2016 door
Mijn dochter had van haar eigen verjaardagscentjes haar toestel bij elkaar gespaard. Na het plaatsen van de order kregen we keurig een bevestigingsmail dat de betaling binnen was en dat deze klaar werd gemaakt voor verzending. Nog geen dag later kregen we al een email dat deze verzonden was. Keurige service en supersnel geleverd.

Mochten wij ooit nog eens een toestel los willen bestellen dan zullen wij dit zeker hier doen!!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 10-03-2016 door
Ik heb niks negatiefs te melden.
De prijs was goed sn de bezorging was op tijd.
c:
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 10-03-2016 door
Prima informatie en snelle nette levering! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 10-03-2016 door
alles goed geregeld ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 10-03-2016 door
M,

De telefoon en de verpakking het was allemaal goed.

G.Venema
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 09-03-2016 door
Telefoon besteld en op tijd gekregen zoals beloofd dus helemaal tevreden! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 09-03-2016 door
Goed toestel voor een prachtige prijs. Zeer snelle levering en goed verpakt. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 09-03-2016 door
Snelle levering tegen een zeer goede prijs ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 08-03-2016 door
Ik heb de telefoon een kleine 2 weken en ben tot nu toe dik tevreden.
Ook ging de bestelling goed en vlot.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
2 / 100
Beoordeeld op 10-02-2016 door
Overal waar gewerkt wordt, wordt wel eens een fout gemaakt. Daarop hoef je een bedrijf niet direct op te beoordelen. De manier hoe een bedrijf met (het oplossen van) fouten omgaat, zegt wel iets over een bedrijf.

Mijn ervaring met Belsimpel is op dat gebied zeer slecht!

Daar waar Belsimpel een gemaakte fout uiteindelijk zelfs erkent, proberen ze nog te onderhandelen om maar niet de volledige schade te vergoeden. Tenslotte moet je tot vervelens toe heen en weer blijven mailen en bellen zonder enige reactie van de kant van Belsimpel.

Bestel gerust bij Belsimpel want in de meeste gevallen gaat het vast goed. Maar bedenk dat als er iets niet goed gaat, je beter niet met Belsimpel had moeten bestellen! Ze hebben de strategie de klant bij problemen sowieso nooit direct te geloven. Ze denken wellicht langste adem te hebben en verwachten dat men het uiteindelijk toch wel opgeeft...

....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 02-02-2016 door
vanaf 20 jan. 2016 Samsung note 4 besteld.... snelle levering en perfecte service. Had hiervoor een note 3 deze werd erg traag, dus een stapje hoger naar note 4 geweldig mooie design en verder wat je van deze mobiel mag verwachten...toch een klein dingetjes, mijn S pen werkte niet goed op een bepaald plekje, na meerdere chats met Samsung zelf werd ik daar niet echt wijzer en gelukkiger van slechte informatie en kennis.......maar bel je met één van de vriendelijke medewerkers van Belsimpel dan is je probleem zo opgelost na een harde reset doet hij het weer. Helemaal gelukkig. Dank je wel medewerkers van Belsimpel.....ECHT EEN AANRADER om daar je mobiel te kopen.......SUPER. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 24-11-2015 door
Helemaal blij met mijn nieuwe iPhone 6 + nieuwe hoesje. Had hem om 3 uur smiddags besteld en de volgende dag al in huis! Helemaal blij mee :D Eindelijk mijn iPhone 4 de deur uit ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
7 / 100
Beoordeeld op 13-10-2014 door
Normaal gesproken bestel ik mijn mobiel uit het buitenland(China), omdat daar de prijzen een stuk lager liggen. Helaas is mijn iPhone in de WC gevallen en had ik dus echt een nieuwe nodig. Ik heb daarom via Belsimpel besteld, omdat het toestel dan in iedergeval snel binnen was. Ik bestelde om 15:00 uur en had hem de voglende dag binnen (top Serive). Helaas is de prijs wel wat duurder dan China, maar dat wist ik van te voren al. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 07-06-2014 door
Meerdere telefoons besteld bij Belsimpel, omdat prijs, bestellen, aflevering en service gewoon TOP is. Daardoor ook zeer betrouwbaar. Wij bevelen iedereen aan om te bestellen bij Belsimpel.

....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 16-05-2014 door
Bestelling was simpel gedaan, prijs van mijn witte Iphone 5S duidelijk lager dan die bij andere sites.Voor 3 euro extra bezorgingskosten kwam de koerier bij mij thuis de telefoon afleveren. Even pinnen en geregeld, never easier.Volgende keer weer.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 16-05-2014 door
Op basis van prijs gekozen voor Belsimpel. Op basis van de nu opgedane ervaring; bestelgemak, afhandelingssnelheid en betrouwbaarheid, zou ik weer voor Belsimpel kiezen.....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
9 / 100
Beoordeeld op 16-05-2014 door
Onlangs heb ik via belsimpel een Samsung galaxy S5 gekocht. Ik bestelde de telefoon rond 21:00 uur en hij was de volgende dag om 12:00 uur bezorgt. De telefoon kostte hier ook €40,- minder dan bij andere Télécom bedrijven dus als je ooit nog een toestel wilt bestellen raad ik zeker Belsimpel aan wegens zijn lage prijzen en goede service. ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 15-05-2014 door
Na eerdere possitieve ervaring weer gekozen voor Belsimpel.En ja hoor ze maken hun naam waar. Simpel in prijs! --> de goedkopste

Simpel in bestellen! --> overzichtelijke webshop en in een paar stappen bestelling geplaatst.

Simpel in levering! --> 's avonds bestelt volgende dag in huis en via mail update over levering.

Simpel in kwaliteit! --> produkt netjes en goed verpakt waardoor het zonder schade geleverd is.Op alle fronten TOP! En dat is eigenlijk helemaal niet zo Simpel.Volgende keer weer bestellen bij SIMPEL.NL.

....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 15-05-2014 door
Belsimpel heeft een duidelijke overzichtelijke website, scherpe prijzen en supersnelle levering.Ik ben tevreden met mijn telefoon en de snelle levering!

....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 15-05-2014 door
Toen ik niet tevreden was over een aangeschafte smartphone mocht ik hem zonder problemen omruilen voor een ander toestel. Perfecte service, goede communicatie en fantastische prijzen.

....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 11-05-2014 door