Telecom Dating Vakantie Verzekeraars Energie Webshops

Caiway ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

Caiway
7.34 / 0 10
Er zijn 3 ervaringen toegevoegd
Caiway ervaring toevoegen

3 Caiway ervaringen

Start aan je beoordeling van Caiway
Klik hier om je beoordeling te geven
2 / 100
Beoordeeld op 05-08-2018 door
We wonen in een wijk binnen de bebouwde kom waar nog geen glasvezelkabel ligt. De glasvezel 'aanlegger' is bereid een aanlegproject te starten als er meer dan 30% van de bewoners wil meedoen. Nu wil ik best het initiatief nemen, maar dan heb ik wel informatie nodig van de toekomstige 'provider' welke pakketten beschikbaar komen tegen -ongeveer- welke kosten. En wat schetst mijn verbazing: Caiway wil deze informatie NIET geven!! Het argument: "Op uw adres is geen glasvezel kabel, dus we kunnen u niet helpen". Hier dus kip-en-ei: er is informatie van Caiway nodig om glasvezelkabel te kunnen laten aanleggen, maar die komt er niet omdat er geen glasvezelkabel ligt. Ik ben dus zéér teleurgesteld in Caiway, vind ik hun opstelling onbegrijpelijk en ben behoorlijk boos. ....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 11-01-2017 door
Ik heb 10 jaar Telfort gehad na worldonline. Sinds een jaar is de internet snelheid afgenomen van 24 Mbsec naar 7 Mbsec.
Via service 50 cent per gesprek een ander modem gehad. Resultaat het dagelijks resetten hoefde niet meer. Maar de internet snelheid was tussen 5 en 10 Mbsec. Bij navraag ook bij alle buurtbewoners die internet hadden via Kpn netwerk. Caiway als enigste mogelijkheid genomen en wat blijkt dat de 4 Mbsec upload in werkelijkheid bijn 5 Mbsec is en de down load van 40 Mbsec in werkelijkheid tussen de 39 en 41 Mbsec zit. Overstappen supersnel in 2 dagen. Bravo voor Caiway.
De netbeheerder is Rekam. Deze heeft glasvezel tot aan onze stad getrokken. Misschien word deze ook hier aangelegd als Kpn de telefoondraden komt vervangen want alles ligt onderwater en breekt regelmatig.
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 06-02-2015 door
ben via twente stapt van ziggo naar caiway
gegaan. de overstap ging perfekt.
binnen een dag was alles geregeld, petje af.
....
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
© 2018 Ervaringensite | Disclaimer | Privacy