Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

GSMweb ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

4.49
4.49 0 10
55 reviews
50% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2019-01-17 13:43:41
3 maanden geleden
2 10 0
Na lang zoeken kwam ik op de valreep een aanbieding tegen van GSM Web voor het leveren van een Samsung S8+ met Cashback van 75 euro (Europees toestel) Op de pakbon stond duidelijk vermeld dat het om een EU toestel zou gaan, maar na ontvangst en ingebruikname van het toestel blijkt het een toestel uit Vietnam te zijn. U raadt het al : Cashback niet van toepassing na invoering IMEI ed op de Samsung website. Telefoontjes, mailtjes, nogmaals telefoontjes en een terugbelverzoek i.v.m. ziekte van de back-office niets heeft geholpen. Men maakt mij voor een fantast uit: er zou geen Samsung S8+ toestel geleverd worden met Cashback aktie WIE HEEFT ER GELIJK EN HOE IS DIT AAN TE TONEN Ik vraag me af of er meerdere mensen hierdoor gedupeerd zijn. Helaas is het niet te achterhalen via een website, maar ik ben er 1000% van overtuigd dat dit toestel in combinatie met een abonnement geboden werd op moment van afsluiten !
Rapporteren
2019-01-14 11:30:16
3 maanden geleden
1 10 0
Voor mijn dochter sloot ik op 30-11-2017 een abonnement af voor een Iphone 6, refurbished. Telefonisch werd mij verteld dat de garantietermijn gelijk zou zijn aan de lengte van het abonnement, zijnde 2 jaar. Inmiddels is de telefoon nu, in korte tijd, voor de derde keer kapot, en doet helemaal niets meer. Toen ik zojuist met GSM Web belde, werd mij verteld dat de garantie net is verlopen, en dat hier niets aan kan worden gedaan, dus geen coulanceregeling o.i.d.. Mij werd aangeraden de telefoon ter reparatie aan te bieden bij een plaatselijke GSM-winkel omdat dat goedkoper zou zijn. Omdat de telefoon in relatief korte tijd 3 keer niets meer deed, vind ik dat GSM Web hier wel iets mee had kunnen doen. Voor mij NOOIT meer GSM-Web, maar ook NOOIT meer een refurbished toestel.
Rapporteren
2018-12-18 13:56:56
4 maanden geleden
2 10 0
Jammer dat ik ze 1 ster moest geven want daar zijn ze ook niet geschikt voor vind ik. op 10-12-2018 besteld en zou mijn toestel binnen 1 dag thuis ontvangen, dag later mail ontvangen met excuses voor vertraging en dat hij uiterlijk 13-12 geleverd zou worden. Het is nu 18-12 niets meer gehoord en toestel is ook niet geleverd. klantenservice gebeld en bleef +- 20min aan de lijn en ze hagen op!!!! Ik kwam via een vergelijkingssite bij hen en had niet opgelet bij welke website ik terecht kwam, anders had ik zeker niet besteld want Ik wist van te voren hoe slecht hun service is. Enige dat ze tijdje geleden bij mijn vorige bestelling gedaan hadden, was het bedrag van mijn rekening af te schrijven en verder geen nummerbehoud,geen toestel geleverd en ik ben mijn mooi 06 nummer verloren en hij was vrij gegeven door hun selechte service.
Rapporteren
2018-12-07 14:20:05
5 maanden geleden
1 10 0
2 weken geleden telefoon besteld.. nog niks binnen.. uren aan de telefoon gehangen en in de wacht gestaan.. mails gestuurd maar geen reactie.. raad het hierbij ook iedereen af daar een telefoon te bestellen!!
Rapporteren
2018-08-21 09:30:56
8 maanden geleden
2 10 0
Zeer onbetrouwbaar. Komen afspraken niet na. Geen garantie. Oplichters Spijt dat ik ooit via hen iets besteld heb. Lijkt goedkoop, totdat er een keer iets met je telefoon aan de hand is. Dramatische klantenservice. Ik raad iedereen af iets via hen te bestellen. Mijn iPhone7 ging na 1 jaar, kuren vertonen. Naar de Apple store geweest en zij gaven aan dat het om een fabricagefout ging en dat ik terug moest naar de verkopende partij(GSMweb) omdat dit onder hun garantie behoort te vallen. GSMweb heeft de iPhone vervolgens naar Dynafix (hun reparatie partner gestuurd). Dynafix geeft aan dat ze de telefoon niet kunnen repareren en dat de fout niet onder garantie valt. Dit terwijl apple zelf het tegenovergestelde aangeeft. Ik kon hem enkel konden omruilen voor €450,-, gratis laten vernietigen, of terug ontvangen voor €50. GSMweb doet eerst toezegging om de telefoon toe te sturen, maar verschuilt zich vervolgens achter Dynafix en doet helemaal niets voor je. Sterker nog ze proberen je gewoon op te lichten. Achteraf bleek de telefoon bij een reparatiecentrum binnen een half uur te repareren.
Rapporteren
2018-02-16 11:38:36
1 jaren geleden
9 10 0
Zoals altijd gewoon een goede service bij Gsmweb
Rapporteren
2018-01-11 11:38:45
1 jaren geleden
10 10 0
Ik had de nieuwe iPhone besteld en na goed onderzoek was Gsmweb het goedkoopst. Ik heb hem inmiddels binnen en alles is goed verlopen!
Rapporteren
2017-11-10 13:57:32
1 jaren geleden
1 10 0
Een mankement aan de camera van de iPhone zorgde ervoor dat het steeds langer duurde voordat een bruikbaar beeld werd gevormd. Harde reset hielp, maar helaas slechts voor 1 dag. Onder garantie teruggestuurd. Na herhaaldelijk informeren eindelijk na 4 weken (!) bericht: “iPhone is niet te repareren, BOVENDIEN is vochtschade geconstateerd en vervalt de garantie”. Hieruit volgt dat het defect niet is veroorzaakt door vocht, en valt dus gewoon onder garantie. Na 6 weken is het toestel eindelijk retour: nog steeds defect natuurlijk De iPhone is nooit in aanraking geweest met vocht (of kou), maar dit is een bekende truc. Zie afleveringen van Kassa en Radar.
Rapporteren
2017-09-18 07:47:31
2 jaren geleden
10 10 0
Keurige deel kreeg ik binnen van Gsmweb voor de Iphone 8
Rapporteren
2017-09-06 12:32:11
2 jaren geleden
1 10 0
week geleden een telefoon besteld niks ontvangen. We willen nu van gsmweb af maar ze willen het contract niet ontbinden terwijl ze geen diensten of telefoon hebben geleverd.
Rapporteren

Notice: Trying to get property 'stats_user_id' of non-object in /home/ervaring/public_html/wp-content/themes/template/single.php on line 167
4.49
Bekijken
Beoordelen