Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

GSMweb ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

2.66
2.66 0 10
88 reviews
36% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2021-01-12 15:29:04
3 dagen geleden
2 10 0
FRAUDE - SLECHTE SERVICE

op 3 november nieuwe IPHONE 12 PRO besteld. Er stond op de site dat deze uit voorraad leverbaar was. Na bestellen en geen bericht ontvangen heb ik gevraagd naar de leverdatum. Hierin werd vermeld 2-3 weken levertijd. Tussentijds zeer onvriendelijk contact en geen alternatieven geboden. Na 6 weken een screenshot gestuurd dat de GSM nog steeds op 'leverbaar uit voorraad' stond. Nu na 10 weken nog steeds geen telefoon ontvangen, terwijl ik er wel al voor betaal. Als klap op de vuurpijl; in de tussentijd ben ik verhuisd en willen ze mn leveringsadres niet aanpassen zonder uittreksel van de gemeente (terwijl netwerk operator het wel al heeft aangepast).
Rapporteren
2021-01-11 14:23:41
4 dagen geleden
2 10 0
Telefoon cash gekocht 1500 euro (Fold 2) 1 maand geleden, nooit een telefoon ontvangen. Niet aan beginnen mensen. Als je belt zetten ze je in een wachtrij. Ze hopen daarmee dat je ophangt. Maar ook als je volhoudt en je krijgt mohammed, floor of weet ik veel wie aan de lijn, worden gouden bergen beloofd maar komt niks van terecht. Normaal gesproken kijk ik altijd naar recensies enz. Dit keer was ik op de Samsung site en dit bedrijf werd aangeraden voor de samsung actie. Dus je gaat er van uit dat het goed is. Wat een fout.. Niet doen mensen ik hoop dat ik een paar van jullie kan redden van de stress. Ik snap niet dat dit bedrijf kan blijven bestaan.
Rapporteren
2020-12-02 20:26:12
1 maanden geleden
1 10 0
Voorraadstatus waarmee door deze toko wordt geadverteerd is willens en wetens pure misleiding zoals al door velen ervaren. Zelfs een toestel dat al meer dan een jaar overal gemakkelijk te verkrijgen is (iphone 11 pro), ligt bij hen niet op voorraad al geven ze aan dat het toestel direct na goedkeuring door provider zal worden verzonden. Uiteraard moet je eerst zelf gaan navragen waarom er niet wordt uitgeleverd conform gestelde levertermijn tijdens bestel(l)en. Annulering gaat vervolgens ook niet volgens de wettelijke bepalingen....Onbegrijpelijk dat dit soort bedrijven nog kunnen bestaan....... Ik heb maar afbesteld en ga voor een bedrijf dat wel afsraken nakomt en service biedt, moet er niet aan denken om bijv. een garantiegeval via dit bedrijf te moeten laten verlopen....
Rapporteren
2020-08-19 12:51:57
5 maanden geleden
8 10 0
Mobiel netjes geleverd!
Rapporteren
2020-06-16 11:23:35
7 maanden geleden
1 10 0
Ze spammen je volledig en ze weigeren je mailadres uit hun systeem te halen.
Rapporteren
2020-05-11 15:10:15
8 maanden geleden
1 10 0
Bij GSMWEB wordt duidelijk vermeld, voor 15:00 verzonden, volgende dag in huis mits op voorraad. Vervolgens staan alle telefoons op voorraad en kun je 2-6 weken wachten tot je je telefoon ontvangt. Overigens sturen ze wel gewoon alvast de maandelijkse factuur.

Ze weten dat je toch niet annuleert, want dat is te veel rompslomp. Dit bedrijf hoort failliet te zijn met zulke service.
Rapporteren
2020-04-30 18:19:34
9 maanden geleden
2 10 0
Oplichters! Op de website geven ze al meer dan een week aan dat de iPhone se 64GB op voorraad is. Een week na bestelling nog steeds geen telefoon. Bij navraag bij de klantenservice wordt op donderdag aangegeven dat ze nog steeds met de pre-orders bezig zijn (op dinsdag en woensdag werd alleen gezegd ze verwachten een levering). Als ik dan aangeef dat de status niet klopt zegt de klantenservice dat er wel leveringen binnenkomen. Een vorm van oplichting want als ze aangegeven hadden dat ze geen voorraad hadden had ik mijn telefoon ergens anders besteld.
Rapporteren
2020-02-05 19:11:14
12 maanden geleden
6 10 0
Telefoon besteld op vrijdag, was op voorraad dus volgens de website levertijd zaterdag. Nou mooi niet. Ff googelen oh jeetje alles negatief. Pf heb ik weer en ik dacht nog wel dat ik al eens eerder een order daar had geplaatst. Maandag gebeld onee eerst ff op zaterdag geprobeerd via een chat maar helaas niet geopend. Stond trouwens wel op de site. Maandag gebeld ja nummer 4 zal ik niet de enigste zijn met een vraag? Aardige mevrouw woonde in de buurt zei ze volgens haar was alles op voorraad. Om nou iedereen gelijk niet te vertrouwen wacht ik het af en ja s avonds een bericht het is verzonden. En ja de volgende dag telefoon en glasbescherming geleverd. Bescherming wel kapot maar had zijn werk al gedaan want de telefoon was nog heel! Zou ik hier weer wat bestellen? Nee dat gaat niet gebeuren, zeg dan gewoon ik heb het niet maar dinsdag heeft u alles! Tip!
Rapporteren
2020-02-05 10:12:33
12 maanden geleden
2 10 0
Je komt nooit meer van de nieuwsbrief af, afmelden accepteren ze niet
Rapporteren
2020-01-30 09:52:34
12 maanden geleden
1 10 0
Een abbonnemnt verlengd bij t-mobile voor de 3e keer bij gsmweb. het is altijd goed gegaan maar nu niet. in mijn conract staat dat ik 12gb en obeperkt bellen en smsen voor 17,50 per maand heb afgelsoten en eventueel 2,50 extra klantvoordeel wanneer er 2 t-mobile nummer sop hetzelfde adres zijn aangesloten. nu is mijn abbonement ingegaan bij t-mobile en staat er dat ik 10gb en onbeperkt bellen en smsen heb voor 22,49 per maand. toen ik hierover belde naar gsmweb werd er heel arrogant gedaan en gezegd ja had je het vinkje t-mobile voordeel maar niet aan moeten vinken nu krijg je geen 2gb extra en geen korting. maar in mijn contract is hie rhelemaal niks over terug te vindenjQuery31105130913245287865_1580374054853? weet iemand misschien hoe ik dit kan aanvechten?
Rapporteren
2.66
Bekijken
Beoordelen