Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

GSMweb ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

2.66
2.66 0 10
88 reviews
36% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2019-11-14 16:11:21
1 jaren geleden
1 10 0
Arrogant waardeloos, niet behulpzaam, gaan alleen voor de centjes bah bah en nog eens bah.
20 jaar ze verdienen er nog niet 1
Rapporteren
2019-11-09 10:08:28
1 jaren geleden
1 10 0
16-09 iPhone 11 pro besteld tot op heden 9-11 nog niet gehad. Betaal al wel voor het toestel en abonnement.iedere week op dinsdag en vrijdag gebeld word er gezegd hij komt komende dinsdag of vrijdag binnen. Na de laatste keren bellen word er zelfs gezegd toestel is binnen u krijgt vanavond een mail dat hij word opgestuurd. Maar helaas nog steeds niets
Rapporteren
2019-11-01 16:16:10
1 jaren geleden
4 10 0
Zit nu al 5 weken te wachten op een Iphone 11. Krijg van GSMweb als uitleg dat ze zitten te wachten op vrijgeven serienummer. Gekker moet het toch niet worden.
Lijkt wel of ze wachten op goedkopere retourgekomen Iphones.
Dit is vaak met de eerste versies zo. Of ze wachten misschien op grote hoeveelheid om te bestellen, zodat ze deze dan ook voor minder kunnen aanschaffen.
Blijft staan dat ze iets aanbieden maar gewoon niet volgens de voorwaarden leveren.
Wacht af. Anders ga ik nog een leuk stukje plaatsen. Blijf er nog even in geloven.
Rapporteren
2019-10-25 17:43:34
1 jaren geleden
1 10 0
Dag beste mensen,
Ik heb een maand geleden een iPhone 11 besteld, nog steeds niks binnen. Ik heb nog steeds geen bevestiging van mijn nieuwe provider TMobile. Daarnaast heeft GSMweb slechtste klantenservice ooit, je kan nooit in contact komen met ze of het is hartstikke druk aan de lijn gooien ze je ervan af. Zij reageren ook niet op mailtjes dus wees slim en neem ergens anders een abonnement.

Vriendelijke Groet
Rapporteren
2019-08-30 14:34:52
1 jaren geleden
1 10 0
Ronduit slecht : er kan niks er mag niks, gooien tot 2e toe de hoorn op de haak en verwijzen je alleen maar door naar de provider terwijl je met gsmweb zaken doet willen niks voor je doen
ECHT HEEL SLECHT
Rapporteren
2019-08-12 16:32:05
1 jaren geleden
0 10 0
Echt geen enkele ster waard. Op de site staat vandaag besteld morgen in huis. Inmiddels vele dagen verder, abonnement is ingegaan dus mag betalen gaan worden, maar ik heb nog geen telefoon en simkaart geleverd gekregen.

Afgelopen vrijdag gebeld, en aan de telefoon wordt gezegd; "alles is in orde en op voorraad dus uw bestelling wordt morgen geleverd en u ontvangt vandaag een T
Rapporteren
2019-08-11 21:57:28
1 jaren geleden
1 10 0
Je besteld een Samsung note 10 voor 569,00 is een fout op de site? Toestel wordt niet geleverd en ik kan of bijbetalen of een terug storting van de 569,00 Blijkt achteraf dat de klantenservice werkelijk zeer droevig is, in totaal na vele telefoongesprekken en 20 werkdagen wachten op mijn geld komt het eindelijk binnen. Nooit meer koop ik hier iets
Rapporteren
2019-08-06 18:27:54
1 jaren geleden
2 10 0
Wat een ongelooflijk slechte service!! Afspraken worden niet nagekomen en ze hebben echt geen idee wat het woord “klantenservice” inhoudt. Werkelijk om te huilen!!!
Rapporteren
2019-07-14 15:22:23
2 jaren geleden
0 10 0
In februari 2019 heb afgesloten 2 abonnementen verlengt, die niet bestaan. Per 1 juni zijn ze ingegaan, maar met de gevolg tot hooge kosten. Ga nu naar de rechter.
Rapporteren
2019-05-27 21:08:43
2 jaren geleden
2 10 0
Voorradig bij hun betekend tot wel 30 dagen wachten op je mobiel! 90% van de reviews bevatten deze klacht dus dit is geen zwartmakerij, het kan ze simpelweg niet schelen!! Ze zeggen voorradig omdat zij dit als een van hun concurrentie aspect willen houden. Ten kosten van misleiding van de klant!!
Rapporteren
2.66
Bekijken
Beoordelen