Ervaringensite maakt gebruik van coockies
Om een zo optimale mogelijk beleving voor onze bezoekers te garanderen, maken wij gebruik van zogeheten coockies. Dit doen wij zowel voor functionele, analytische en marketing coockies.
Door de melding te sluiten of gebruik te maken van de website laat je weten dat je akkoord gaat. Meer informatie over ons coockiebeleid? Lees dan hier verder
Sluit melding
Meer informatie

GSMweb ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

2.66
2.66 0 10
88 reviews
36% tevredenheid
Start met beoordelen
-
2017-01-12 11:05:50
4 jaren geleden
10 10 0
Ik had een losse iPhone besteld, omdat GMSweb gewoon de goedkoopste was. Alles is netjes optijd geleverd en nu kan ik eindelijk weer op een mobiel.
Rapporteren
2016-12-29 09:52:31
4 jaren geleden
6 10 0
Een paar dagen geleden een abonnement met telefoon verlengd bij hen. Vandaag besloten de aanvraag te annuleren, op grond van het wettelijk recht om dat binnen 14 dagen te doen. Krijg ik van een dame telefonisch te horen dat dat niet mogelijk is bij hen. Blijkbaar vallen ze niet onder dat NL recht? Trap er niet in. Ik weiger het toestel vandaag aan de deur.
Rapporteren
2016-12-06 12:40:14
4 jaren geleden
2 10 0
Ik heb geprobeerd om een abbonements verlenging bij GSMWEB na 2 dagen te annuleren. Ik heb gezegd dat dit onder de wet valt bedenktijd koop op afstand en dat dit zonder rede nvan opgaaf kan gebeuren. GSMWweb vertelt vervolgens dood leuk dat ze daar niet aan doen en dat het ook in hun voorwaarden staat! Hiermee zeggen ze dus eigenlijk dat hun voorwaarden boven de wet staat. Na wat verder contact werd er gezegd dat alles al in gang was gezet bij Tmobile en dat het niet geannuleerd kan worden. Tmobile gaf echter aan dat dit wel kon maar dat GSMWEB dat moest door geven. Mijn advies koop niks bij deze website. Ze zijn misschien een paar tientjes goedkoper dan de rest maar hun service weegt daar absoluut niet tegen op.
Rapporteren
2016-12-01 08:46:28
4 jaren geleden
10 10 0
iPhone besteld en alles is netjes nagekomen zoals er stond. Had het toestel op tijd thuis en alles werkte perfect. Good job Gsmweb!
Rapporteren
2016-11-29 10:50:00
4 jaren geleden
1 10 0
na 11 weken nog steeds mijn bestelling van mijn iphone 7 plus niet binnen. Schuld wordt afgeschoven en er wordt werkelijk 0 gecommuniceerd vanuit GSMweb zelf. Zeer ontevreden en ga nooit meer met deze partij in zee!!
Rapporteren
2016-11-22 14:52:54
4 jaren geleden
1 10 0
Ik heb een lumia 950xl + tele2 abonnement vorige week besteld en volgende dag ontvangen, ik heb de telefoon uit verpakking gehald en oplader erin gedaan, na paar minut opladen de kleur van lcd vervangt in iets anders door de heet komt van telefoon zelf, meteen gebeld de klantenservice en ze zeg stuur hem terug en als er geen gebruiksporen zijn dan krijg ik mijn geld terug, Na ontvangen van de telefoon via retourafdeling ik heb een email ontvangen dat de telefoon is door gestuurd naar reparatie en ik moet 2 wekn wachten tot ik mijn toestel gerepareerd terug ontvangen, ik wil geen telefoon die ik heb nog net gebruikt en is defekt gegaan, ik heb had de telefon alleen voor 3 uurtje in me huis en daarna meteen bij postnl, ik wil geen meer abonement,. graag stuur me niets terug want ik ga geen enkel cent betalen..
Rapporteren
2016-11-21 08:51:28
4 jaren geleden
2 10 0
bagger bedrijf komt levering niet na 9 weken inmiddels
Rapporteren
2016-11-19 12:25:28
4 jaren geleden
1 10 0
Na een abonnement te hebben genomen via jullie op 15-12-2015 met een Samsung Note 4. deze defect en gebeld met jullie. Uitgelegd wat er was, antwoord gelijk naar Samsung Nederland gaan, dan gaat alles sneller. Zo gedaan en wat blijkt niet meer te maken, alternatief een minder toestel aangeboden gekregen waar ik niet mee akkoord gaat. dan moet u contact opnemen met GSMWEB. dat gedaan, en antwoord u bent naar samsung gegaan en wij doen dan niets meer voor u. dit is letterlijk oplichting wat dus ook openbaar gemaakt gaat worden en zal ook voor de rechtsbijstand worden neer gelegd. want als jullie mensen weg sturen met het gaat sneller via samsung en er niet bij vermelden dat de garantie bij jullie dan vervalt heet oplichting. 800,- euro koste dat toestel op 15-12-2015 dat bedrag - 10 maanden is dan 650,- euro wat ik dan tegoed heb van jullie. of een gelijk waardig toestel de samsung 7 s edge.Bij geen oplossing naar behoren ligt dit dinsdag bij mijn advocaat. Geen vriendelijke groet, voelt me opgelicht en bedonderd.
Rapporteren
2016-11-02 21:54:39
4 jaren geleden
2 10 0
Ik heb een pre-owned Iphone 5S 32 gb met een levertijd van 5 werkdagen afgerekend, maar het is compleet onduidelijk wanneer ze het apparaat zelf hebben en dus naar mij kunnen opsturen. Op de website staat nu al 2 weken dat het volgens bovenstaande specificaties op voorraad is, maar in werkelijkheid is het een lokkertje. Call Center dames zijn aardig, maar zijn niet consistent in hun antwoorden, laat staan beloften. Als je geen haast hebt om een nieuwe smartphone aan te schaffen, GSM web heeft wel een goede prijs. Ik kan de kwaliteit dus helaas niet beoordelen...
Rapporteren
2016-10-11 10:02:31
4 jaren geleden
9 10 0
Nieuwe iPhone besteld en super blij mee. Contract kon ik gewoon simpel verlengen waardoor alles lekker snel verliep. Zit al jaren bij gsmweb en altijd tevreden.
Rapporteren
1...45678...9
2.66
Bekijken
Beoordelen