Telecom Dating Vakantie Verzekeraars Energie Webshops

Hi ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

Hi
7 / 0 10
Er zijn 4 ervaringen toegevoegd
Hi ervaring toevoegen Lees alle Hi ervaringen

4 Hi ervaringen

Start aan je beoordeling van Hi
Klik hier om je beoordeling te geven
6 / 100
Beoordeeld op 03-03-2014 door
Laatst heb ik mijn facturen gecontroleerd en kwam er toen achter dat er kosten van mijn vorige mobiel nog berekend werden. Inmiddels heb ik namelijk een iPhone maar daarvoor had ik dus een Blackberry. Voor een Blackberry heb je een apart abonnement nodig voor je internet of messenger en die stonden nog op mijn facturen. Maandelijks betaalde ik dus ongemerkt een euro of 5 voor diensten waar ik allang geen gebruik meer van maakte.Dan voel je je wel belazerd als je dat ziet, want blijkbaar hebben ze hun zaakjes niet goed op orde daar op de administratie afdeling! Ik heb direct contact opgenomen. Ze hebben direct excuses aangeboden en bij de eerst volgende betaling hebben ze alle kosten die ten onrechte waren betaald netjes van het maandelijkse bedrag getrokken.Uiteindelijk ben ik voor mijn gevoel netjes geholpen en werkte Hi vriendelijk mee.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
8 / 100
Beoordeeld op 19-02-2014 door
Ik zit nu al jaren bij Hi. Al vanaf dat ik tiener was had ik mijn eerste abonnementje bij Hi en eigenlijk nooit overgestapt. Zodra je abonnement bijna verloopt krijg je altijd een goede deal. Als je echt het laatste model wilt hebben dan moet je soms beetje bijleggen maar tot nu toe heb ik het wel goed weten te spelen en een betere deal gekregen dan dat ze in eerste instantie aan me deden. Stukje onderhandelen kan je helpen.

Altijd laatste model gehad en goede voorwaarden weten af te dingen!

Tip, probeer er altijd meer uit te halen en laat je niet direct met de eerste deal lekker maken.
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
4 / 100
Beoordeeld op 07-02-2014 door
Paar maanden geleden kreeg ik ineens een telefoontje of ik mijn contract wilde omzetten. Mijn jaarcontract liep af en dan zijn ze er als de kippen bij om je een geweldige deal te maken. Dus niet maarja dat bedacht ik me pas toen het te laat was. Ik zou een nieuwe iphone krijgen en een scherp tarief. Uitendelijk de deal gemaakt en kreeg een iPhone 4s. Prima toestel, echter 2 weken later bleek de nieuwe iphone 5 beschikbaar te zijn. Ik had er nog naar gevraagd of die ook leverbaar was. Kreeg toen te horen dat dat nog maanden zou gaan duren. Ben dus voorgelogen en hoewel het een prima toestel is had ik toch graag de iPhone 5 gewild.

Voel me erg benadeeld maar contract was als afgesloten. Wees dus voorzichtig als je een deal krijgt aangeboden en laat je goed informeren en voorkom de fout die ik heb gemaakt!
....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
10 / 100
Beoordeeld op 30-01-2014 door
Had al tijden een abonnement met toestel waardoor ik 37 euro per maand betaalde. Even gebeld met Hi en al snel kreeg ik de tip om hem over te laten zetten naar een Simonly, aangezien me toestel nog prima was. Nu meer data en meer minuten voor maar 22 euro! Helemaal top dus! ....
Lees meer
Service
Kwaliteit
Prijs
Aanbod
X
75% van de consumenten zijn tevreden over Hi
Lees alle reviews en bekijk Hi
Oke
┬ę 2018 Ervaringensite | Disclaimer | Privacy